Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bende catlatma ignesi olali 6 gun oldu ama sol yumurtaligimda gun gun artan bi agri var sizdede oldumu sanki bisey varda sigmiyo gibi kist olmamisdir insallaj
Canım ben de geçen çarşamba oldum ignemi o batma kasılma oluyor her seferinde bir hafta kadar inşallah kist değildir istersen yarın bi progesteron testi yaptır

Bende catlatma ignesi olali 6 gun oldu ama sol yumurtaligimda gun gun artan bi agri var sizdede oldumu sanki bisey varda sigmiyo gibi kist olmamisdir insallaj
İgne de hcg hormonu var hamilelik belirtileri yasarsiniz.. test yapsaniz cift cizgi cikar. Dikkate almayin. İnsallah catlamistir

Ya kızlar ben dün catlatma ignesinin 13. günundeydim kan testim negatif çıktı dün verdim kanı. ..bugün 14.gün sağ tarafım sanki top var gibi birsey var ama ne... solda hiç birşey yok his olarak göğüs uçları çok fena sanki kızımı emzirdigimde ki ilk günlerin sizisi tahriş olmuş gibi ... bu kez çok inanıyordum ama kan testim dün negatifti

Canim kan testin negatifse sonradan pozitife dönmesi çok zor. Üzgünüm ama regl belirtisidir o. Çatlama kontrolü yapmışmıydın kist olmasin yine

İnşallah hakkinizda hayirlisi olsun

agri kismini burda okumustum sabahtir yokluyorum kendimi agrim varmi diye ama hala bisi yok gibi. bekleyim bakalim baslicakmi agri falan. agri yapmadanda catlarmi acaba belki benimki agrisiz catliyodur olabilir mi ki
B
Benim yumurtalarım büyürken çok sancim oldu 3.gun klomene başladım. Bu cumartesi de iğne oldum pazartesi asilama yapıldı. Ama catlatma iğnesi yapıldıktan sonra hiç agrim olmadı pazartesi kontrole gittigimde 3yumurtamda catlamisti canim. Asilamam yapıldı. İnşallah hepimiz Hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…