- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.041
Evet canım hepsi öyle aşılama da çatlatma ignesinden 14 gün sonra belli olurbenim asilama olmadi bu ay sadece igne verdi o zamanda 14 gunde belli olur dimi kizlar
Biraz daha bekle bakalım adet gelmedikçe umut var inşallah gelir bebeğinKızlar ben evde test yaptım hiç bisey çıkmadı ama adetime 7 gün var
Bende catlatma ignesi olali 6 gun oldu ama sol yumurtaligimda gun gun artan bi agri var sizdede oldumu sanki bisey varda sigmiyo gibi kist olmamisdir insallajİnsallah hayirlisiyla olur canim
Canım ben de geçen çarşamba oldum ignemi o batma kasılma oluyor her seferinde bir hafta kadar inşallah kist değildir istersen yarın bi progesteron testi yaptırBende catlatma ignesi olali 6 gun oldu ama sol yumurtaligimda gun gun artan bi agri var sizdede oldumu sanki bisey varda sigmiyo gibi kist olmamisdir insallaj
İgne de hcg hormonu var hamilelik belirtileri yasarsiniz.. test yapsaniz cift cizgi cikar. Dikkate almayin. İnsallah catlamistirBende catlatma ignesi olali 6 gun oldu ama sol yumurtaligimda gun gun artan bi agri var sizdede oldumu sanki bisey varda sigmiyo gibi kist olmamisdir insallaj
merak ettim cnm test yaptın mı ins hayırlı haberlerini alırız16.gün bat dün idi ama gecikmeli de olabilir dr 11kasıma kdr bekle demişti ha oldum ha olcam diye beklemekte kötü ya ne olcaksa bian önce olsun artık
İnş cnm.. hayır yapmadım bekliyorum regl de olmadım yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorummerak ettim cnm test yaptın mı ins hayırlı haberlerini alırız
hayırlı haberlerini merakla bekliyorum cnmİnş cnm.. hayır yapmadım bekliyorum regl de olmadım yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum
İğnenin 16.gunu olduysa idrar testi dogru sonuc verir aslinda. Kanda cikmayinca insan cok kotu oluyor ugrasmis oluyosun bir surumerak ettim cnm test yaptın mı ins hayırlı haberlerini alırız
Bugün 17.gün olmuş test alayımda yapayım ozaman ona göre gideyim doğru diyosunİğnenin 16.gunu olduysa idrar testi dogru sonuc verir aslinda. Kanda cikmayinca insan cok kotu oluyor ugrasmis oluyosun bir suru
Ya kızlar ben dün catlatma ignesinin 13. günundeydim kan testim negatif çıktı dün verdim kanı. ..bugün 14.gün sağ tarafım sanki top var gibi birsey var ama ne... solda hiç birşey yok his olarak göğüs uçları çok fena sanki kızımı emzirdigimde ki ilk günlerin sizisi tahriş olmuş gibi ... bu kez çok inanıyordum ama kan testim dün negatifti
İnşallah hakkinizda hayirlisi olsunSelamlar bende 29ekimde regli oldum. 3.gun klomen kullandim, cumartesi catlatma iğnesi oldum pazartesi de aşılama yapıldı 40. Saatte. İlk asilamam bugün 4.gun. on gün nasıl beklicem bilmiyorum çok heyecanliyim. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Evet kismetse simdilik hamileyim daha kese gormedimAyy amin canım inşallah. Sen hamilemisin
AEvet kismetse simdilik hamileyim daha kese gormedim
Bagri kismini burda okumustum sabahtir yokluyorum kendimi agrim varmi diye ama hala bisi yok gibi. bekleyim bakalim baslicakmi agri falan. agri yapmadanda catlarmi acaba belki benimki agrisiz catliyodur olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?