- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.061
kontrole gitmiştim hepsi catlamisti yumurtalarin canım nasip artık diğer aya inşallah.Canim kan testin negatifse sonradan pozitife dönmesi çok zor. Üzgünüm ama regl belirtisidir o. Çatlama kontrolü yapmışmıydın kist olmasin yine
A
Anladım henüz ogrendiniz galiba kan testiyle sizin nasıl asilamami.? Ya bende o çift çizgiyi gormek istiyorum artık. Rabbim hepimize nasip etsin. Bu güzel duyguyu inşallah
Evet canim daha yeni 2 kasimda ogrendim. Bu ay umutsuzdum hic belirti aramadim o yuzden bilmiyorum. Sadece etten bir tiksinme geldi ama sonradan anladim onuda et surekli kokuyor gibi geliyodu.. birde ignenin 12. Gununden 15. Gune kadar dört gün lekelenmem oldu. Hatta regl oluyorum sandim. 16. Günü pedle gezdim. Ama çok agir griptim o gun regl olmayinca once kan verdim. Bebek yoksa serum baglatirim diye gittim..velhasil hic stres yapmadim vazgecmistim yeni ise baslamistim..Hiç belirti yaşarsınız mi ilk günler catlicam merakta tuttu mu tutmadı mı nasıl sabredicem bir bilmiyorum
Hakkinda hayirlisi olsun. Kafanda soru isareti varsa dahada gecikirsen gene test yaparsinkontrole gitmiştim hepsi catlamisti yumurtalarin canım nasip artık diğer aya inşallah.
Hmm anladım canım halk dilinde ustune gorme diyorlar ya. Bebek rahme yerleşirken oluyormuş o kanama. Keseyi gormek için gidebilirsin artık 5. Haftada görünüyor diye biliyorum. Hayırlı haberlerini yazarsin artık ;-) inşallah bende gorurum o gunleriEvet canim daha yeni 2 kasimda ogrendim. Bu ay umutsuzdum hic belirti aramadim o yuzden bilmiyorum. Sadece etten bir tiksinme geldi ama sonradan anladim onuda et surekli kokuyor gibi geliyodu.. birde ignenin 12. Gununden 15. Gune kadar dört gün lekelenmem oldu. Hatta regl oluyorum sandim. 16. Günü pedle gezdim. Ama çok agir griptim o gun regl olmayinca once kan verdim. Bebek yoksa serum baglatirim diye gittim..velhasil hic stres yapmadim vazgecmistim yeni ise baslamistim..
Asilama degil benim klomen+ovitrelle
Yani iğnenin 16gunu olup regle olmana normalde 1hafta olsa bile mi çıkarİğnenin 16.gunu olduysa idrar testi dogru sonuc verir aslinda. Kanda cikmayinca insan cok kotu oluyor ugrasmis oluyosun bir suru
Anlamadim canim ne demek istedigini. Ama zaten igne olduktan iki gun sonra yumurtan çatlar. Hamilelik olmazsa yumurta çatlamasından 14 gün sonra regl olunur(kist falan olmadiysa). Yani iğneninde 16. Günü regl olursun. Nadiren 17-18. Gun regl olan var tabi. Ama eski bat tarihin degisiyor igne oluncaYani iğnenin 16gunu olup regle olmana normalde 1hafta olsa bile mi çıkar
Test yaptım sonuç tek çizgihayırlı haberlerini merakla bekliyorum cnm
Yok ben o lekelenme başladiği gün çok fena temizlik yaptim. Hiç ümidim yoktu bu aydan. Camları sildim, eşyaları kaldirip supurdum sildim, toz aldim falan sonra lekelenme basladi. Cokta bel agrim falan oldu temizlikten sandim hatta. Meger gebeymisim iyikide o an da düsmedi...İ
Hmm anladım canım halk dilinde ustune gorme diyorlar ya. Bebek rahme yerleşirken oluyormuş o kanama. Keseyi gormek için gidebilirsin artık 5. Haftada görünüyor diye biliyorum. Hayırlı haberlerini yazarsin artık ;-) inşallah bende gorurum o gunleri
Bekle bakalim birkac gun birde sabah ilk idrarla yap baska testin varsaTest yaptım sonuç tek çizgi
%99 kesin sonuç olan testten yaptım olsa çıkardı sanırımBekle bakalim birkac gun birde sabah ilk idrarla yap baska testin varsa
Ben 27 oldum iğneyi doktor adetin 2 gün geçince kan testi yaptır dedi bende dün dayanamadım evde test yaptım çıkmadı 14. Gunumdu normalde geçen ay 16 adet oldum yani demek istediğim şimdi ben ne yapayım adetimin geçmesini mi bekliyor yoksa gidip test mi yaptırayım bide normalde ben adet olunca benim bel agrim olmaz su an belim kopuyo agridanAnlamadim canim ne demek istedigini. Ama zaten igne olduktan iki gun sonra yumurtan çatlar. Hamilelik olmazsa yumurta çatlamasından 14 gün sonra regl olunur(kist falan olmadiysa). Yani iğneninde 16. Günü regl olursun. Nadiren 17-18. Gun regl olan var tabi. Ama eski bat tarihin degisiyor igne olunca
Hakkinda hayirlisi olsun canim%99 kesin sonuç olan testten yaptım olsa çıkardı sanırım
Sen yinede bir kaç gün bekle cnm belki daha idrara çıkmamıştır%99 kesin sonuç olan testten yaptım olsa çıkardı sanırım
Ben 27 oldum iğneyi doktor adetin 2 gün geçince kan testi yaptır dedi bende dün dayanamadım evde test yaptım çıkmadı 14. Gunumdu normalde geçen ay 16 adet oldum yani demek istediğim şimdi ben ne yapayım adetimin geçmesini mi bekliyor yoksa gidip test mi yaptırayım bide normalde ben adet olunca benim bel agrim olmaz su an belim kopuyo agridan
Cumartesiyi bekle canimEvt dün yaptım cnm bisey cikmadi
Tamm canm.teskkur ederimCumartesiyi bekle canim
Ahh canım ya Allah korusun dikkat et bak neler cekiyoruz. Yorma kendini artık. Tabi ki nasip olacaksa her turlu olurda yinede dikkat etmek gerekirYok ben o lekelenme başladiği gün çok fena temizlik yaptim. Hiç ümidim yoktu bu aydan. Camları sildim, eşyaları kaldirip supurdum sildim, toz aldim falan sonra lekelenme basladi. Cokta bel agrim falan oldu temizlikten sandim hatta. Meger gebeymisim iyikide o an da düsmedi...
Aminn.. az once ince uzun kahverengi gibi kendini gösteren regl başladıHakkinda hayirlisi olsun canim
Regl oldum benSen yinede bir kaç gün bekle cnm belki daha idrara çıkmamıştır
şimdi yemek dışında hiçbirşey yapmıyorum evde. işe gidip gelmek yorulmama yetiyoAhh canım ya Allah korusun dikkat et bak neler cekiyoruz. Yorma kendini artık. Tabi ki nasip olacaksa her turlu olurda yinede dikkat etmek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?