Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
A
Anladım henüz ogrendiniz galiba kan testiyle sizin nasıl asilamami.? Ya bende o çift çizgiyi gormek istiyorum artık. Rabbim hepimize nasip etsin. Bu güzel duyguyu inşallah

Hiç belirti yaşarsınız mi ilk günler catlicam merakta tuttu mu tutmadı mı nasıl sabredicem bir bilmiyorum
Evet canim daha yeni 2 kasimda ogrendim. Bu ay umutsuzdum hic belirti aramadim o yuzden bilmiyorum. Sadece etten bir tiksinme geldi ama sonradan anladim onuda et surekli kokuyor gibi geliyodu.. birde ignenin 12. Gununden 15. Gune kadar dört gün lekelenmem oldu. Hatta regl oluyorum sandim. 16. Günü pedle gezdim. Ama çok agir griptim o gun regl olmayinca once kan verdim. Bebek yoksa serum baglatirim diye gittim..velhasil hic stres yapmadim vazgecmistim yeni ise baslamistim..
Asilama degil benim klomen+ovitrelle

İ
Hmm anladım canım halk dilinde ustune gorme diyorlar ya. Bebek rahme yerleşirken oluyormuş o kanama. Keseyi gormek için gidebilirsin artık 5. Haftada görünüyor diye biliyorum. Hayırlı haberlerini yazarsin artık ;-) inşallah bende gorurum o gunleri

Yani iğnenin 16gunu olup regle olmana normalde 1hafta olsa bile mi çıkar
Anlamadim canim ne demek istedigini. Ama zaten igne olduktan iki gun sonra yumurtan çatlar. Hamilelik olmazsa yumurta çatlamasından 14 gün sonra regl olunur(kist falan olmadiysa). Yani iğneninde 16. Günü regl olursun. Nadiren 17-18. Gun regl olan var tabi. Ama eski bat tarihin degisiyor igne olunca

Yok ben o lekelenme başladiği gün çok fena temizlik yaptim. Hiç ümidim yoktu bu aydan. Camları sildim, eşyaları kaldirip supurdum sildim, toz aldim falan sonra lekelenme basladi. Cokta bel agrim falan oldu temizlikten sandim hatta. Meger gebeymisim iyikide o an da düsmedi...

Ben 27 oldum iğneyi doktor adetin 2 gün geçince kan testi yaptır dedi bende dün dayanamadım evde test yaptım çıkmadı 14. Gunumdu normalde geçen ay 16 adet oldum yani demek istediğim şimdi ben ne yapayım adetimin geçmesini mi bekliyor yoksa gidip test mi yaptırayım bide normalde ben adet olunca benim bel agrim olmaz su an belim kopuyo agridan

27sinde iğne olduysan 16 gün sonra yani muhtemelen cumartesi hamile değilsen regl olursun.adetin gecikmemis ki daha. İdrar testi yaptin mi

Ahh canım ya Allah korusun dikkat et bak neler cekiyoruz. Yorma kendini artık. Tabi ki nasip olacaksa her turlu olurda yinede dikkat etmek gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…