- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.081
cumartesi gelir muhtemelen.. üzme kendini elbet birgün yaşayacaksın sendeAminn.. az once ince uzun kahverengi gibi kendini gösteren regl başladı
Regl oldum benSmile Forever
bu akşam ilişki olmayacağına göre bence pazarda ilişki olmalı.. bugün saat 12de iğne olacaksan yumurtan cumartesi gece çatlar ve pazar geceye kadar vaktin olur.. salıya kadar uzayacağını düşünmüyorum.. bence cumartesi olsun aynı şekilde pazar günüde sabah olsun.. yine pazartesi ve salıda ilişki olsun garantiye almerhabalar, ben yeni katıldım aranıza,
5 aylık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik. doktorum niyetine girdiğinizde gel konuşalım dedi. ilk muayene sonrası hemen klomen verdi 5 gün kullandım adetin 13. günü gel bakalım dedi kontrole gittikten sonra 2 gün sonrasına çağırdı ve ovitrelle verdi bugün 12de yaptırıcam sonrasında ctesi gece ptesi sabah ve salı gece olarak birliktelik önerdi. yazılanlarda aynı gün birliktelikleri görünce biraz aklım karıştı açıkçası.
bu akşam ilişki olmayacağına göre bence pazarda ilişki olmalı.. bugün saat 12de iğne olacaksan yumurtan cumartesi gece çatlar ve pazar geceye kadar vaktin olur.. salıya kadar uzayacağını düşünmüyorum.. bence cumartesi olsun aynı şekilde pazar günüde sabah olsun.. yine pazartesi ve salıda ilişki olsun garantiye al
amin canim insallah. bana asilama yapilmadi bu ay bu sekilde deneyelim dedi doktor klomen kullandim igne yapildi iliski icin gun verdi onu da yapamadik zaten heralde yatti bizim is bu ay geneB
Benim yumurtalarım büyürken çok sancim oldu 3.gun klomene başladım. Bu cumartesi de iğne oldum pazartesi asilama yapıldı. Ama catlatma iğnesi yapıldıktan sonra hiç agrim olmadı pazartesi kontrole gittigimde 3yumurtamda catlamisti canim. Asilamam yapıldı. İnşallah hepimiz Hayırlı haberler alırız
Çok üzüldüm cmn hakkında hayırlısı Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin bende adet olucam galiba goguslerim sisti çok belim kasiklarim agriyoAminn.. az once ince uzun kahverengi gibi kendini gösteren regl başladı
Bende çok üzüldüm nebilim kaptırmışım kendimi istemeden umutluydum baya.. dışım yok ya hamile kalmam diyodu ama içimde sanki olcakmisim gibi bir his vardı neyse napalim hayırlısı..Çok üzüldüm cmn hakkında hayırlısı Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin bende adet olucam galiba goguslerim sisti çok belim kasiklarim agriyo
Amin inşallah canimBende çok üzüldüm nebilim kaptırmışım kendimi istemeden umutluydum baya.. dışım yok ya hamile kalmam diyodu ama içimde sanki olcakmisim gibi bir his vardı neyse napalim hayırlısı..
İnş senden alırız güzel haberleri..
Hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum ins sağlıkla kavusursunuz bebeklerinize..
Aminn.. az once ince uzun kahverengi gibi kendini gösteren regl başladı
Hadi hayırlısı canım resim atabilir misin testinden yarın tekrarla koyulasma var mi bak istersenKızlar 13.de kan negatif idrar negatif aynı gün. .. bugün iğneden sonra 15.gun sabah gebelik testi yaptım 2.çizgi çok çok silik akşam yaptım yine çok silik 3 gündür adet oldum diye wc kosuyorum sadece krem gibi akinti gögus uclarim 5 gündür sizliyor ....bir an önce ya adet oluyum ya da hamileysem ogreniyim çok zor böyle beklemek..
Tekrar bi kanda baktir cnmKızlar 13.de kan negatif idrar negatif aynı gün. .. bugün iğneden sonra 15.gun sabah gebelik testi yaptım 2.çizgi çok çok silik akşam yaptım yine çok silik 3 gündür adet oldum diye wc kosuyorum sadece krem gibi akinti gögus uclarim 5 gündür sizliyor ....bir an önce ya adet oluyum ya da hamileysem ogreniyim çok zor böyle beklemek..
Kozlenmis patates canim resmi atarbilir misin gorelim bizde.
1 haftalik diyor takvim canim. Daha yum doneminde bile degilim. Totem yaptim. :)
Kozlenmis patates canim resmi atarbilir misin gorelim bizde.
nasip bakalım kızlar testi çektim ama net çıkmıyor. ..bugün 16.gün dün isim vardi dışarda tamponla gezdim oldu olacak olmadı.. bugün yine tamam artık regl oldum dedim yine yok ...testim de yok pazartesiye kadar gün ola hayrola.
nasip bakalım kızlar testi çektim ama net çıkmıyor. ..bugün 16.gün dün isim vardi dışarda tamponla gezdim oldu olacak olmadı.. bugün yine tamam artık regl oldum dedim yine yok ...testim de yok pazartesiye kadar gün ola hayrola.
bilmiyorumBende pedle gezmistim canim hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?