Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
merhabalar, ben yeni katıldım aranıza,
5 aylık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik. doktorum niyetine girdiğinizde gel konuşalım dedi. ilk muayene sonrası hemen klomen verdi 5 gün kullandım adetin 13. günü gel bakalım dedi kontrole gittikten sonra 2 gün sonrasına çağırdı ve ovitrelle verdi bugün 12de yaptırıcam sonrasında ctesi gece ptesi sabah ve salı gece olarak birliktelik önerdi. yazılanlarda aynı gün birliktelikleri görünce biraz aklım karıştı açıkçası.

bu akşam ilişki olmayacağına göre bence pazarda ilişki olmalı.. bugün saat 12de iğne olacaksan yumurtan cumartesi gece çatlar ve pazar geceye kadar vaktin olur.. salıya kadar uzayacağını düşünmüyorum.. bence cumartesi olsun aynı şekilde pazar günüde sabah olsun.. yine pazartesi ve salıda ilişki olsun garantiye al

çok çok teşekkür ederim :)

amin canim insallah. bana asilama yapilmadi bu ay bu sekilde deneyelim dedi doktor klomen kullandim igne yapildi iliski icin gun verdi onu da yapamadik zaten heralde yatti bizim is bu ay gene

Çok üzüldüm cmn hakkında hayırlısı Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin bende adet olucam galiba goguslerim sisti çok belim kasiklarim agriyo
Bende çok üzüldüm nebilim kaptırmışım kendimi istemeden umutluydum baya.. dışım yok ya hamile kalmam diyodu ama içimde sanki olcakmisim gibi bir his vardı neyse napalim hayırlısı..
İnş senden alırız güzel haberleri..
Hamile olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum ins sağlıkla kavusursunuz bebeklerinize..

Amin inşallah canim

Kızlar 13.de kan negatif idrar negatif aynı gün. .. bugün iğneden sonra 15.gun sabah gebelik testi yaptım 2.çizgi çok çok silik akşam yaptım yine çok silik 3 gündür adet oldum diye wc kosuyorum sadece krem gibi akinti gögus uclarim 5 gündür sizliyor ....bir an önce ya adet oluyum ya da hamileysem ogreniyim çok zor böyle beklemek..

Hadi hayırlısı canım resim atabilir misin testinden yarın tekrarla koyulasma var mi bak istersen

Tekrar bi kanda baktir cnm

Bende pedle gezmistim canim hakkinda hayirlisi

Bende pedle gezmistim canim hakkinda hayirlisi
bilmiyorum Amine Busra inşallah hamileyimdir...yani dun kesin dedim oluyorum ama olmadi bugün sabahdan sanci bel ve kasik baslayinca tamam bitti oldum dediğim çok oldu ama yok yok ...bilmem ben mi psikolojik bunu yapıyorum oldum artık desemde şimdilik sonrası yok sadece göğüs uclarim sızlıyor ve sanki süt akacakmis gibi oluyor 6 gündür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…