- 5 Mart 2016
- 1.178
- 984
- 73
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.101
Inşallah Bebiş vardır canım dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda iyi haberi alırızbilmiyorumAmine Busra inşallah hamileyimdir...yani dun kesin dedim oluyorum ama olmadi bugün sabahdan sanci bel ve kasik baslayinca tamam bitti oldum dediğim çok oldu ama yok yok ...bilmem ben mi psikolojik bunu yapıyorum oldum artık desemde şimdilik sonrası yok sadece göğüs uclarim sızlıyor ve sanki süt akacakmis gibi oluyor 6 gündür .
İnş hamilesindir cnm bende geçen sabah kaşık ağrısıyla uyandım dedim adet oldum ustunden iki gün geçti bende adet olmadım hala benimde 16 günüm adet tarihinin geçmesini bekliyorum hakkımızda hayirlisibilmiyorumAmine Busra inşallah hamileyimdir...yani dun kesin dedim oluyorum ama olmadi bugün sabahdan sanci bel ve kasik baslayinca tamam bitti oldum dediğim çok oldu ama yok yok ...bilmem ben mi psikolojik bunu yapıyorum oldum artık desemde şimdilik sonrası yok sadece göğüs uclarim sızlıyor ve sanki süt akacakmis gibi oluyor 6 gündür .
Ben gecen ay adetimin 3.günü klomen ilaç kullanmıştım şimdide kullanayimmi alabiliyormuyum reçetesiz eczaneden biliyomusunuz
hayırlısı canımKızlar bu sabah test yaptım kocaman negatif iğne etkisi de kalmamış 10 gün geçti pek bi belirtim de yok
Arkadaslar pazartesi igne oldum carsamba iliski günümdü. bugün dr progesteron testi yapacakti yum catlamis mi bakacakti gitmedim. sizce kendim prigestan estrofem alip icsem mi. gecen sefer dr bunlari vermisti. kasiklarimda da tuhaf sancilarr oluyor kist olmamistir ins
Bende kullandim estrofem ve progestan ama uzerinden baya gecmis ki yumurtlamanin gec kalmissin. Bence doktora danismadan kullanma
Ben estrofeme daha yumurtlama olmadan once basladim. Progestani da igne oldugum gun baslamistim. Demekki her doktor farkli yine de sormadan kullanma benceDr zaten dun başlatacakti bana geç kalmadim. ama gitmedim dr a
Ben estrofeme daha yumurtlama olmadan once basladim. Progestani da igne oldugum gun baslamistim. Demekki her doktor farkli yine de sormadan kullanma bence
benim önceki adetlerim 5-7 gün arası oluyordu hep. genelde kist olunca 7 gün çatlayınca 5 gün sürüyordu. istersen bi doktora git canımAmine Busra mrb ya ne dicem sana benim regl 3gün sürdü sence normal mi
Yada aranızda klomen kullanıp adeti 3gün süren varmı arkadaslar?
Iyi haftalar canim hepimiz icin hayirlisi olsun.Hayırlı haftalar kızlar inşallah bu hafta güzel haberler alırız
Doktoruma sordum birdahaki adet günümde kontrole gelmemi söyledibenim önceki adetlerim 5-7 gün arası oluyordu hep. genelde kist olunca 7 gün çatlayınca 5 gün sürüyordu. istersen bi doktora git canım
üzme kendini klomen kullancakmısın tekrarDoktoruma sordum birdahaki adet günümde kontrole gelmemi söyledi
Bilmiyorum.. Eşimden sperm testi istiyorüzme kendini klomen kullancakmısın tekrar
özelde yaptırcaksanız bazı hastanelerde direkt laboratuvardan verebiliyosunuz. bazende önce üroloji doktoruna gitmek gerekiyorBilmiyorum.. Eşimden sperm testi istiyor
Önceden randevu gerekiyormu test için yoksa gidince hemen aliyorlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?