Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Inşallah Bebiş vardır canım dualarımız seninle inşallah en kısa zamanda iyi haberi alırız

İnş hamilesindir cnm bende geçen sabah kaşık ağrısıyla uyandım dedim adet oldum ustunden iki gün geçti bende adet olmadım hala benimde 16 günüm adet tarihinin geçmesini bekliyorum hakkımızda hayirlisi

Ben gecen ay adetimin 3.günü klomen ilaç kullanmıştım şimdide kullanayimmi alabiliyormuyum reçetesiz eczaneden biliyomusunuz

Canim klomeni veya baska bir ilaci doktoruna danismadan kullanma. Klomeni recetesiz veriyorlar mi bilemiyorum. Fakat doktor kontrolunde olmadan kullanirsan yumurtalar kiste cevirebilir. Dikkatli olmanda fayda var.

Arkadaslar pazartesi igne oldum carsamba iliski günümdü. bugün dr progesteron testi yapacakti yum catlamis mi bakacakti gitmedim. sizce kendim prigestan estrofem alip icsem mi. gecen sefer dr bunlari vermisti. kasiklarimda da tuhaf sancilarr oluyor kist olmamistir ins

Bende kullandim estrofem ve progestan ama uzerinden baya gecmis ki yumurtlamanin gec kalmissin. Bence doktora danismadan kullanma

Amine Busra mrb ya ne dicem sana benim regl 3gün sürdü sence normal mi
Yada aranızda klomen kullanıp adeti 3gün süren varmı arkadaslar?
benim önceki adetlerim 5-7 gün arası oluyordu hep. genelde kist olunca 7 gün çatlayınca 5 gün sürüyordu. istersen bi doktora git canım

gunaydın kızlar ıyı haftalar herkese mutlu haberler alacagımız bı hafta olsun ınsallah,
sanırım benım ıs bu ayda yattı adet belırtılerım basladı kasık bel ve bacak agrısı sabah kalktıgımdan berı cok agrıyo.
zaten ılıskı gunlerını degerlendırememıstım bu ay. gercı bellıde olmaz daha 6-7 gun var adete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…