- 10 Ekim 2016
- 10
- 22
- 3
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.121
iğnenin etkisiyle de olabilir iğne de hcg hormonu var inşallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar bende pcoluyum doktor klomen verdi geçen pazartesi çatlatma iğnesi oldum bekliyorum haftaya pazartesi test yapicam..ara Aras kasıklarımda sancı ve hafif adet sancısı oluyo sizede oluyomu inşallah hamileyimdir
Inşallah canım sen hamilesin galibaiğnenin etkisiyle de olabilir iğne de hcg hormonu var inşallah hamilesindir
evet canım daha yeniInşallah canım sen hamilesin galiba
Ne güzel çok sevindim klomen ve çatlatma ignesiyle mi?kaçıncı denemen?evet canım daha yeni
Coook sevindim canim insallah yarinki daha koyu cikarKızlar iğneden sonra 12. gün cumartesi negatifti bu akşam hiç idrara sıksmadan yaptım çok heyecanlıyım yarın sabah testini merakla bekliyorum
Içi boş mu çıktı test mi yok yani çok enteresan ay inşallah bu işarettir canım bebeğin sağlıkla seninledir ben şimdi hem çok heyecanlı hem çok tedirginim bi düşük varya emin olmak istiyorum cumartesi negatifti bişeyler var inşallah sağlıkla gelsin devamı en önemlisiC
Coook sevindim canim insallah yarinki daha koyu cikarbenim 15. gun bi hevesle eczaneden test aldim eve geldim ici bos cikti :)
Insallah canim icini ferah tut nasibimizde varsa olurIçi boş mu çıktı test mi yok yani çok enteresan ay inşallah bu işarettir canım bebeğin sağlıkla seninledir ben şimdi hem çok heyecanlı hem çok tedirginim bi düşük varya emin olmak istiyorum cumartesi negatifti bişeyler var inşallah sağlıkla gelsin devamı en önemlisi
biz bugun gittik normalde eşinizin birlite olup 3 gün sonra gelmesini isityorlar sonuç o şekilde doğruluk kazanırmışBilmiyorum.. Eşimden sperm testi istiyor
Önceden randevu gerekiyormu test için yoksa gidince hemen aliyorlarmi
eğer tutarsa bende yapıcam bu ayaaa:))1 haftalik diyor takvim canim. Daha yum doneminde bile degilim. Totem yaptim. :)
Ay hadi Hayırlısı inşallah heyecanla sonucunu bekliyoruzKızlar iğneden sonra 12. gün cumartesi negatifti bu akşam hiç idrara sıksmadan yaptım çok heyecanlıyım yarın sabah testini merakla bekliyorum
Nasıl anlayamadım? İlişkiden sonraki 3gün sonra mı gidilmesi gerekiyor?biz bugun gittik normalde eşinizin birlite olup 3 gün sonra gelmesini isityorlar sonuç o şekilde doğruluk kazanırmış
Merhaba arkadaşlar bende pcoluyum doktor klomen verdi geçen pazartesi çatlatma iğnesi oldum bekliyorum haftaya pazartesi test yapicam..ara Aras kasıklarımda sancı ve hafif adet sancısı oluyo sizede oluyomu inşallah hamileyimdir
ewet yani spermlerin ilişkiNasıl anlayamadım? İlişkiden sonraki 3gün sonra mı gidilmesi gerekiyor?
Merhaba ben sitede yeniyim.. Hangi gün iğne oldunuz? Ben geçen çarşamba yaptırdım şuan beklemedeyim ama hiçbir hissiyat yok :/ewet yani spermlerin ilişki
üzerinden 3 gün geçince en sağlıklı haliymiş
canım ben de bi önceki çarşamba yaptırdım iğnemi hiç belirtim yoktu hatta çatlamadı mı acaba bile diyodum her zamanki gibi şeyler bile olmamıştı bana cumartesi negatifti dün akşam pozitifi gördüm canım şimdi kanda teyit etmeye çalışıyorum darısı başına olsun inşallah benim belirtilerim pazar günü biraz başladı hatta cumartesi negatif iğne etkisi bile kalmamış diye bayağı ağır temizlik yapmıştım :)Merhaba ben sitede yeniyim.. Hangi gün iğne oldunuz? Ben geçen çarşamba yaptırdım şuan beklemedeyim ama hiçbir hissiyat yok :/
Canım varmı Bebişcanım ben de bi önceki çarşamba yaptırdım iğnemi hiç belirtim yoktu hatta çatlamadı mı acaba bile diyodum her zamanki gibi şeyler bile olmamıştı bana cumartesi negatifti dün akşam pozitifi gördüm canım şimdi kanda teyit etmeye çalışıyorum darısı başına olsun inşallah benim belirtilerim pazar günü biraz başladı hatta cumartesi negatif iğne etkisi bile kalmamış diye bayağı ağır temizlik yapmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?