Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhaba arkadaşlar bende pcoluyum doktor klomen verdi geçen pazartesi çatlatma iğnesi oldum bekliyorum haftaya pazartesi test yapicam..ara Aras kasıklarımda sancı ve hafif adet sancısı oluyo sizede oluyomu inşallah hamileyimdir

iğnenin etkisiyle de olabilir iğne de hcg hormonu var inşallah hamilesindir

Kızlar iğneden sonra 12. gün cumartesi negatifti bu akşam hiç idrara sıksmadan yaptım çok heyecanlıyım yarın sabah testini merakla bekliyorum

C

Coook sevindim canim insallah yarinki daha koyu cikar benim 15. gun bi hevesle eczaneden test aldim eve geldim ici bos cikti :)
Içi boş mu çıktı test mi yok yani çok enteresan ay inşallah bu işarettir canım bebeğin sağlıkla seninledir ben şimdi hem çok heyecanlı hem çok tedirginim bi düşük varya emin olmak istiyorum cumartesi negatifti bişeyler var inşallah sağlıkla gelsin devamı en önemlisi

Insallah canim icini ferah tut nasibimizde varsa olur

Merhaba ben sitede yeniyim.. Hangi gün iğne oldunuz? Ben geçen çarşamba yaptırdım şuan beklemedeyim ama hiçbir hissiyat yok :/
canım ben de bi önceki çarşamba yaptırdım iğnemi hiç belirtim yoktu hatta çatlamadı mı acaba bile diyodum her zamanki gibi şeyler bile olmamıştı bana cumartesi negatifti dün akşam pozitifi gördüm canım şimdi kanda teyit etmeye çalışıyorum darısı başına olsun inşallah benim belirtilerim pazar günü biraz başladı hatta cumartesi negatif iğne etkisi bile kalmamış diye bayağı ağır temizlik yapmıştım :)

Canım varmı Bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…