- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.141
sağlık ocağında kan verdim hala sonuç çıkmadı netten takip ediyorum ay çok geç çıkıyo ordaki de çatlıcamCanım varmı Bebiş
Ay hadi inşallah iyi haberler olursağlık ocağında kan verdim hala sonuç çıkmadı netten takip ediyorum ay çok geç çıkıyo ordaki de çatlıcam
Ben de son iki haftada 2 yakın arkadaşımın hamile haberini aldım.. Gözlerim doluyor belli etmemeye çalışıyorum çok zormuş.. İnşallah tez zamanda biz de hayırlı hanerler alırızEtrafımdaki herkes hamile
Bugünde bi arkadaştan hamile olduğu haberi geldi hepside benden sonra evlendiler
Ya anlamıyorum bukadar hevesli değildim ben daha erken diyordum nolduysa son 1kaç ayda kendimi hevesli olarak görüyorum etkileniyorum cevremdekilerden böyle olsunda istemiyorum ama kendimide alikoyamiyorummBen de son iki haftada 2 yakın arkadaşımın hamile haberini aldım.. Gözlerim doluyor belli etmemeye çalışıyorum çok zormuş.. İnşallah tez zamanda biz de hayırlı hanerler alırız
Çoook sevindim adına umarım kanda da çıkar ve sağlıklı bir gebeliktir de kavuşursun bebişine Bende sadece aşırı bir duygusallık var sanki ağlayasım var sürekli :)) inşallah olumlu haber alabilirim ben de.. Düşünmemeye çalışıyorum eşimi de bunaltmak istemiyorum artık burdan dertleşmek iyi geldi :)canım ben de bi önceki çarşamba yaptırdım iğnemi hiç belirtim yoktu hatta çatlamadı mı acaba bile diyodum her zamanki gibi şeyler bile olmamıştı bana cumartesi negatifti dün akşam pozitifi gördüm canım şimdi kanda teyit etmeye çalışıyorum darısı başına olsun inşallah benim belirtilerim pazar günü biraz başladı hatta cumartesi negatif iğne etkisi bile kalmamış diye bayağı ağır temizlik yapmıştım :)
sağol canım inşallah sana da nasip olsun bu duygu sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun en önemlisi oÇoook sevindim adına umarım kanda da çıkar ve sağlıklı bir gebeliktir de kavuşursun bebişine Bende sadece aşırı bir duygusallık var sanki ağlayasım var sürekli :)) inşallah olumlu haber alabilirim ben de.. Düşünmemeye çalışıyorum eşimi de bunaltmak istemiyorum artık burdan dertleşmek iyi geldi :)
Ayy ne güzel maşallahKızlar sonuç 26.81 çok şükür :))))
Sağol canım darısı isteyen herkesin başına inşallah sağlıkla devam ederAyy ne güzel maşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonuç 26.81 çok şükür :))))
Çok Sağol canım benim de var hasimato hatta tsh 3 çıkmış sabah endokrine gidicem hemen bu dördüncü klomendi ilkinde taş düşürdüm zaten verimli olmadı ikincide hamile kaldım düşük öldü kimyasal gebelik üçüncü olmadı bu dört çok şükür öldü sağlıkla gelir inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senin kaçıncı iğne oluşundu? Bir de pco veya troid gibi bir sorunun var mıydı? Bende haşimato troidi var da ondan soruyorum canım
Ayrıca pko da var canım çok ileri olmasa da var özellikle sağ yumurtalık bayağı pko sol temiz sayılırAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senin kaçıncı iğne oluşundu? Bir de pco veya troid gibi bir sorunun var mıydı? Bende haşimato troidi var da ondan soruyorum canım
Çok sağol cevaplar için :) Bende de sol yumurtalığımda pco var. 10 aydır korunmuyorduk ama hiç hamile kalamadım sonunda bu ay doktor klomen ve ardından ovitrelle iğne verdi.. Senin de meşakatli bir süreç olmuş ama sonunda sağlıkla hayırlısıyla muradımıza erelim de bunlar unutulurAyrıca pko da var canım çok ileri olmasa da var özellikle sağ yumurtalık bayağı pko sol temiz sayılır
Inşallah gerek kalmaz canım stres yapma vazgeçme inşallah hayırlısıyla gelecektir bebeğin Nasip ne zamansa inşallah ben de sağlıkla alırım kucağıma
Çok sağol cevaplar için :) Bende de sol yumurtalığımda pco var. 10 aydır korunmuyorduk ama hiç hamile kalamadım sonunda bu ay doktor klomen ve ardından ovitrelle iğne verdi.. Senin de meşakatli bir süreç olmuş ama sonunda sağlıkla hayırlısıyla muradımıza erelim de bunlar unutulurbu ay olmaz ise rahim filmi isteyecek doktor umarım gerek kalmaz
Çarşamba mi yaptırdın. Senin sat in kaçtı? Benim geçen hafta çatladı yumurtam salıdan önce haftaya bat bekliyorum detaylı bilgi verir misincanım ben de bi önceki çarşamba yaptırdım iğnemi hiç belirtim yoktu hatta çatlamadı mı acaba bile diyodum her zamanki gibi şeyler bile olmamıştı bana cumartesi negatifti dün akşam pozitifi gördüm canım şimdi kanda teyit etmeye çalışıyorum darısı başına olsun inşallah benim belirtilerim pazar günü biraz başladı hatta cumartesi negatif iğne etkisi bile kalmamış diye bayağı ağır temizlik yapmıştım :)
Sat 19 Ekim canım ben önceki hafta çarşamba oldum yani iki hafta olacakÇarşamba mi yaptırdın. Senin sat in kaçtı? Benim geçen hafta çatladı yumurtam salıdan önce haftaya bat bekliyorum detaylı bilgi verir misin
Ben başladım glifora bende mide bulantısı ve halsizlik yaptıKlomenle haile kalanlar.belirtileriniz neler oldu.glifor kullandınız mi.uykuyla baş edemediginiz oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?