Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Ne güzel çok sevindim klomen ve çatlatma ignesiyle mi?kaçıncı denemen?
canımm bildirim mi gelmedi atladımmı yeni gördüm, klomen+çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür.. ard arda 2.denemem oluyor 1 yıl öncede denedim ama onu saymıyorum :)
Kızlar sonuç 26.81 çok şükür :))))
yaaa bana bildirimler gelmemiş tesadüfen gördüm. çok sevindim canım tebriklerrr. inşallah sağlıkla kucağına al canım

çok sağol canım sağlıkla gelsinler inşallah :)))

inşallah canım tekrar kanda baktırdın mı daha çok yeni doktora gitmekte acele etme. ben bu cumartesi kesemi gördüm çok şükür
yok canım dün sabah sağlık ocağındaki sonuç bu tabi kendi doktorum özel hastanede onun laboratuvarı daha farklı olabilir benim tsh yükseliyo bu yüzden endokrine çıkmam lazım hemen eylülde bi kimyasal gebeliğim oldu her türlü önlemi almaya çalışıyorum canım

evet canım bir an evvel tsh a baktır ben kese için falan acele etme diye söyledim..

benimde tsh 2,30 çıkmış. doktor normal dedi sonuçlarıma ama ıgg ıgm ye bakmamış onu soracağım. toksoplazmaya baktırmak gerekiyomuş
benim onlar genel taramada yapıldı igg ler pozitif diğerleri negatif mi ne bişey doktor çok iyi olduğunu söyledi yani bişeye bağışıklığın var dedi işte tsh benim de 2 3 arası hep ilaçlık değildi ama anti tpo 1000 üzeri olduğu için gebelik olur olmaz ilaç başlıcaz demişti endokrin doktorum tabi bide benim insülin yüksek bakalım şeker sorunum çıkmazsa iyi diyorum

ay benimde şeker 102 sınırı 110 ya ona biraz takıldım dikkat etmem lazım azcık. inşşalah güzel olacak herşey stres yapma canım

Ne güzel tşk ederim benim ilk denemem iki yumurtaligimda pcolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…