- 10 Ekim 2016
- 10
- 22
- 3
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.161
7 sinde oldum gece 12 deAyin kacina igne oldunuz
merhaba ben 3 ay glifor kullandım gebelikten önce ve 6 kilo verdimKlomenle haile kalanlar.belirtileriniz neler oldu.glifor kullandınız mi.uykuyla baş edemediginiz oldu mu.
canımm bildirim mi gelmedi atladımmı yeni gördüm, klomen+çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür.. ard arda 2.denemem oluyor 1 yıl öncede denedim ama onu saymıyorum :)Ne güzel çok sevindim klomen ve çatlatma ignesiyle mi?kaçıncı denemen?
yaaa bana bildirimler gelmemiş tesadüfen gördüm. çok sevindim canım tebriklerrr. inşallah sağlıkla kucağına al canımKızlar sonuç 26.81 çok şükür :))))
7 sinde oldum gece 12 de
çok sağol canım sağlıkla gelsinler inşallah :)))canımm bildirim mi gelmedi atladımmı yeni gördüm, klomen+çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür.. ard arda 2.denemem oluyor 1 yıl öncede denedim ama onu saymıyorum :)
yaaa bana bildirimler gelmemiş tesadüfen gördüm. çok sevindim canım tebriklerrr. inşallah sağlıkla kucağına al canım
inşallah canım tekrar kanda baktırdın mı daha çok yeni doktora gitmekte acele etme. ben bu cumartesi kesemi gördüm çok şükürçok sağol canım sağlıkla gelsinler inşallah :)))
yok canım dün sabah sağlık ocağındaki sonuç bu tabi kendi doktorum özel hastanede onun laboratuvarı daha farklı olabilir benim tsh yükseliyo bu yüzden endokrine çıkmam lazım hemen eylülde bi kimyasal gebeliğim oldu her türlü önlemi almaya çalışıyorum canıminşallah canım tekrar kanda baktırdın mı daha çok yeni doktora gitmekte acele etme. ben bu cumartesi kesemi gördüm çok şükür
evet canım bir an evvel tsh a baktır ben kese için falan acele etme diye söyledim..yok canım dün sabah sağlık ocağındaki sonuç bu tabi kendi doktorum özel hastanede onun laboratuvarı daha farklı olabilir benim tsh yükseliyo bu yüzden endokrine çıkmam lazım hemen eylülde bi kimyasal gebeliğim oldu her türlü önlemi almaya çalışıyorum canım
baktırdım canım dün 3 çıktı yükselmiş kese zaten taa diğer hafta ancak görünür daha hücre benimkievet canım bir an evvel tsh a baktır ben kese için falan acele etme diye söyledim..
inşallah canım tsh için önlemini al bir an evvelbaktırdım canım dün 3 çıktı yükselmiş kese zaten taa diğer hafta ancak görünür daha hücre benimki
bugün poliklinik yokmuş yarın sabah gidicem endokrine canım evet çok önemli almam lazım önlemi ilaç başlıcaz demişti zateninşallah canım tsh için önlemini al bir an evvel
benimde tsh 2,30 çıkmış. doktor normal dedi sonuçlarıma ama ıgg ıgm ye bakmamış onu soracağım. toksoplazmaya baktırmak gerekiyomuşbugün poliklinik yokmuş yarın sabah gidicem endokrine canım evet çok önemli almam lazım önlemi ilaç başlıcaz demişti zaten
benim onlar genel taramada yapıldı igg ler pozitif diğerleri negatif mi ne bişey doktor çok iyi olduğunu söyledi yani bişeye bağışıklığın var dedi işte tsh benim de 2 3 arası hep ilaçlık değildi ama anti tpo 1000 üzeri olduğu için gebelik olur olmaz ilaç başlıcaz demişti endokrin doktorum tabi bide benim insülin yüksek bakalım şeker sorunum çıkmazsa iyi diyorumbenimde tsh 2,30 çıkmış. doktor normal dedi sonuçlarıma ama ıgg ıgm ye bakmamış onu soracağım. toksoplazmaya baktırmak gerekiyomuş
ay benimde şeker 102 sınırı 110 ya ona biraz takıldım dikkat etmem lazım azcık. inşşalah güzel olacak herşey stres yapma canımbenim onlar genel taramada yapıldı igg ler pozitif diğerleri negatif mi ne bişey doktor çok iyi olduğunu söyledi yani bişeye bağışıklığın var dedi işte tsh benim de 2 3 arası hep ilaçlık değildi ama anti tpo 1000 üzeri olduğu için gebelik olur olmaz ilaç başlıcaz demişti endokrin doktorum tabi bide benim insülin yüksek bakalım şeker sorunum çıkmazsa iyi diyorum
benim dünkü testte 80 çıkmış şeker ama ben akşamları ilaç alıyorum onun etkisiyle düşüktüray benimde şeker 102 sınırı 110 ya ona biraz takıldım dikkat etmem lazım azcık. inşşalah güzel olacak herşey stres yapma canım
bende 3 aydır glifor içiyordum. ama kan vermeden önceki gece puding yemiştim bide o hafta çok meyve suyu içtim ondan oldu galibabenim dünkü testte 80 çıkmış şeker ama ben akşamları ilaç alıyorum onun etkisiyle düşüktür
ben de son günlerde aşırı meyve suyu ve çikolataya dadandım şeker bende olmasın da kimde olsunbende 3 aydır glifor içiyordum. ama kan vermeden önceki gece puding yemiştim bide o hafta çok meyve suyu içtim ondan oldu galiba
ben de son günlerde aşırı meyve suyu ve çikolataya dadandım şeker bende olmasın da kimde olsunbende 3 aydır glifor içiyordum. ama kan vermeden önceki gece puding yemiştim bide o hafta çok meyve suyu içtim ondan oldu galiba
aman dikkat et birden kilo alırsınben de son günlerde aşırı meyve suyu ve çikolataya dadandım şeker bende olmasın da kimde olsun
Ne güzel tşk ederim benim ilk denemem iki yumurtaligimda pcolucanımm bildirim mi gelmedi atladımmı yeni gördüm, klomen+çatlatma iğnesiyle oldu çok şükür.. ard arda 2.denemem oluyor 1 yıl öncede denedim ama onu saymıyorum :)
yaaa bana bildirimler gelmemiş tesadüfen gördüm. çok sevindim canım tebriklerrr. inşallah sağlıkla kucağına al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?