- 10 Ekim 2016
- 10
- 22
- 3
- 35
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.181
Benim göğüslerim çok hassas uçları aciyo bide belim ağrıyo başka belirti yok ..benim ne zaman yumurtladi bilmiyorum salı gününden itibaren gün aşırı ilişki yaşadıkBen de 7 sinde oldum 9 unda yum catladı. bata 6 gun kaldi hic belirti yok yine
bende pcoluyum canım. ağustostan beri glifor kullandım ve 6 kilo verdimNe güzel tşk ederim benim ilk denemem iki yumurtaligimda pcolu
Sağol canım yarın kendi doktoruma gidicem inşallah orda veririmelmol canim coook tebrik ederim. Allah bagislasin sag saglim kucagina alirsin insallah.
Tekrar kan verdin mi canim?
Benim de 23 kasım yarın icin test istedi çıkmayacak. İlk hamileligimde çok geç cikmistiSat 19 Ekim canım ben önceki hafta çarşamba oldum yani iki hafta olacak
Merhabalar, 11inde ovitrelle oldum sonrasında ilişki zamanlarını aksatmadık.. 2gündür kasıklarımda ara ara şiddetlenen sancılar oluyor ve dün baş dönmem çok oldu bugünse hafif kremsi akıntı oldu iğne etkisi midir daha önce yaşayanınız oldu mu?
Omu ben de hissediyorumSelam Kızlar,
Benim de bugün iğneden sonraki 8. Günüm.. Ama hiç birşey hissetmiyorum henüz.. sadece kafama takılan oluşan yunurtalarım sağda olmasına rağmen çok nadir solda bir batma hissediyorum normal mi sizce?
Sizin kaçıncı gün iğneden sonra? Akıntınız vs. Var mı?Omu ben de hissediyorum
İğne olmadım klomen kullandım sadece.benim 1 hafta kaldı bata bekliyorum.Dr catladiktan sonra sağdaydı dedi.öncesinde bir şey dememişti. Bi bakarsın ikiz olurSizin kaçıncı gün iğneden sonra? Akıntınız vs. Var mı?
Evet o da ihtimal tabiİğne olmadım klomen kullandım sadece.benim 1 hafta kaldı bata bekliyorum.Dr catladiktan sonra sağdaydı dedi.öncesinde bir şey dememişti. Bi bakarsın ikiz olur
canım ben de ilk kez bu ay kullandım 29 ekimde klomen başlandı günde 50 mg . 3 kasımda çatlatma iğnesi oldum on ikinci gün idrarda negatif kanda pozitif çıktı iki gün sonra kanı tekrarladım ikiye katlamış ama idrarda hala negatifSlm kızlar bu ay ilkkez klomen ve catlatma iğnesi vuruldum.bugün catlatma ignesinden sonra ki 14. Gün sabah test yaptım negatifti olsa çıkardı değil mi artık umudum tukeniyor hamile kalan yada bilen arkadaşlar, hamilelik olursa ne zaman çıkar idrar testinde ayrıca siz iğneden ne kadar sure sonra regl oldunuz
Ben de klomen kullandım 1 kasımda ovitrelle oldum 11. Gün kanda baktılar 1.37 bekle dedi kendı doktorum değildi bekledim bat 15kasımdı 27günde 1 olurum normalde 16sında idrarda yaptım negatif çıktı dün kendı doktorumda kontrolum vardı kanda baktırdım rakamsız negatif çıktı ben şimdiden yoruldum dedim endometrium kalın geç döllenmede olabilir adette olabilirsin dedi pazartesi tekrarla dedi hala bekliorum bu ay bana çoook uzun geldi sürekli tuvalete gidiyorum oldummu olmadımmı çünkü adet oldum olcam gibi ağrıyor bakalım ne görücez hayırlısıylaSlm kızlar bu ay ilkkez klomen ve catlatma iğnesi vuruldum.bugün catlatma ignesinden sonra ki 14. Gün sabah test yaptım negatifti olsa çıkardı değil mi artık umudum tukeniyor hamile kalan yada bilen arkadaşlar, hamilelik olursa ne zaman çıkar idrar testinde ayrıca siz iğneden ne kadar sure sonra regl oldunuz
Kanda kaç çıkıyor canımCa
canım ben de ilk kez bu ay kullandım 29 ekimde klomen başlandı günde 50 mg . 3 kasımda çatlatma iğnesi oldum on ikinci gün idrarda negatif kanda pozitif çıktı iki gün sonra kanı tekrarladım ikiye katlamış ama idrarda hala negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?