Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhabalar, 11inde ovitrelle oldum sonrasında ilişki zamanlarını aksatmadık.. 2gündür kasıklarımda ara ara şiddetlenen sancılar oluyor ve dün baş dönmem çok oldu bugünse hafif kremsi akıntı oldu iğne etkisi midir daha önce yaşayanınız oldu mu?

İgne de hcg oldugu icin hamilelik belirtisi yasamaniz cok normal. İnsallah hamile olursunuz

kızlarrr ayın 7 sınde ıgne oldum ılıskı gunlerını tam degerlendıremedık ( mecburıyet olunca cok zor oluyomus ya )
normalde bat ayın 21. benım cok adet belırtım olmazdı ama 3 gundur kasıklarımda belımde dehset agrı var umudum yok ama ınsan genede acaba dıyor, dun test yaptım negatıftı 4 gun var bata cıkar mı kı ya
kan testı yaptırsammı bılemedım yada beklıyımmı kı. spor yapıyorum normalde korkuyorrum sımdı varsa bısı olurmu acaba dıye

Selam Kızlar,

Benim de bugün iğneden sonraki 8. Günüm.. Ama hiç birşey hissetmiyorum henüz.. sadece kafama takılan oluşan yunurtalarım sağda olmasına rağmen çok nadir solda bir batma hissediyorum normal mi sizce?

Slm kızlar bu ay ilkkez klomen ve catlatma iğnesi vuruldum.bugün catlatma ignesinden sonra ki 14. Gün sabah test yaptım negatifti olsa çıkardı değil mi artık umudum tukeniyor hamile kalan yada bilen arkadaşlar, hamilelik olursa ne zaman çıkar idrar testinde ayrıca siz iğneden ne kadar sure sonra regl oldunuz

Ca
canım ben de ilk kez bu ay kullandım 29 ekimde klomen başlandı günde 50 mg . 3 kasımda çatlatma iğnesi oldum on ikinci gün idrarda negatif kanda pozitif çıktı iki gün sonra kanı tekrarladım ikiye katlamış ama idrarda hala negatif

Ben de klomen kullandım 1 kasımda ovitrelle oldum 11. Gün kanda baktılar 1.37 bekle dedi kendı doktorum değildi bekledim bat 15kasımdı 27günde 1 olurum normalde 16sında idrarda yaptım negatif çıktı dün kendı doktorumda kontrolum vardı kanda baktırdım rakamsız negatif çıktı ben şimdiden yoruldum dedim endometrium kalın geç döllenmede olabilir adette olabilirsin dedi pazartesi tekrarla dedi hala bekliorum bu ay bana çoook uzun geldi sürekli tuvalete gidiyorum oldummu olmadımmı çünkü adet oldum olcam gibi ağrıyor bakalım ne görücez hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…