- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.201
40 a rağmen idrarda negatif çıkması şaşırtıcı inşşalahh güzel sonuçlar alırsın darısı başıma bana dua etBugün bidaha tekrarlatcam en son 40 çıktı
Can'ım inşallah seninki gibi olur benimde dua et bizim için çok yoruldum artikCa
canım ben de ilk kez bu ay kullandım 29 ekimde klomen başlandı günde 50 mg . 3 kasımda çatlatma iğnesi oldum on ikinci gün idrarda negatif kanda pozitif çıktı iki gün sonra kanı tekrarladım ikiye katlamış ama idrarda hala negatif
Allah hayırlısını versin inşallah valla bütün uğraşanlar için dua ediyorum zor bir süreç çünküCan'ım inşallah seninki gibi olur benimde dua et bizim için çok yoruldum artik
Bende 28 ekimde başladım klomene 4 kasımda çatlatma iğnesi oldum demek ki hemen hemen ayniyiz dün ki test negatifti bugünde bir daha yapmadım bekleyecegim. Ama bu ay acayip akintim var neden bilmiyorum Allahım inşallah bende hamileyimdir eğer öyleyse dogumumuz aynı zamanda olacakCa
canım ben de ilk kez bu ay kullandım 29 ekimde klomen başlandı günde 50 mg . 3 kasımda çatlatma iğnesi oldum on ikinci gün idrarda negatif kanda pozitif çıktı iki gün sonra kanı tekrarladım ikiye katlamış ama idrarda hala negatif
Ben sık idrara gidiyordum sistit sandım akıntım bikaç gündür var test negatiftir diye sonucu bile almadım telefon Laz'ım bildirdiler göğsüm şişti klomen e bağladım ama meğerse hamile kalmışımBende 28 ekimde başladım klomene 4 kasımda çatlatma iğnesi oldum demek ki hemen hemen ayniyiz dün ki test negatifti bugünde bir daha yapmadım bekleyecegim. Ama bu ay acayip akintim var neden bilmiyorum Allahım inşallah bende hamileyimdir eğer öyleyse dogumumuz aynı zamanda olacakbelirtin varmiydi senin canim
İnşallah tez zamanda hamis kalisin canım bizde 16 aydır uğraşıyoruz bebiş için çok yıpratıcı bu süreç ancak yaşayan anlar... bende dün test yaptım negatifti yine beklemedeyim benim de geç döllenme olabilir mi acabaBen de klomen kullandım 1 kasımda ovitrelle oldum 11. Gün kanda baktılar 1.37 bekle dedi kendı doktorum değildi bekledim bat 15kasımdı 27günde 1 olurum normalde 16sında idrarda yaptım negatif çıktı dün kendı doktorumda kontrolum vardı kanda baktırdım rakamsız negatif çıktı ben şimdiden yoruldum dedim endometrium kalın geç döllenmede olabilir adette olabilirsin dedi pazartesi tekrarla dedi hala bekliorum bu ay bana çoook uzun geldi sürekli tuvalete gidiyorum oldummu olmadımmı çünkü adet oldum olcam gibi ağrıyor bakalım ne görücez hayırlısıyla
Adet oldum bugün geç yumurtladım ondan gecikti heralde adetim yeni ay yeni umut hayırlısı aralığaİnşallah tez zamanda hamis kalisin canım bizde 16 aydır uğraşıyoruz bebiş için çok yıpratıcı bu süreç ancak yaşayan anlar... bende dün test yaptım negatifti yine beklemedeyim benim de geç döllenme olabilir mi acaba
Benimde çok az kaldı ama ağrım falan yok ama midem çok bulanıyor hepRegle 3 gun kaldi adet sancim yok. normalde bir hafta bazen 5 gun onceden baslardi agrilar???
Regle 3 gun kaldi adet sancim yok. normalde bir hafta bazen 5 gun onceden baslardi agrilar???
Test yaptiniz mi kizlar :) inşallah hayirli haberler vardirBenimde çok az kaldı ama ağrım falan yok ama midem çok bulanıyor hep
Bende bugün olucam öyle hissediyorum yine yok bebekAde
Adet oldum bugün geç yumurtladım ondan gecikti heralde adetim yeni ay yeni umut hayırlısı aralığa
Dün bütün gece ağladım dua ettim bide adet oldum diye karmaşık duygularım herseye alınıyorum allahım aratmasın herkese nasip etsin anne baba olmayı çok zor bi süreçmiş sayısız hasta gördüm teselli ettim ama kendim yaşayınca anladım zor sen inşşalah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum canımBende bugün olucam öyle hissediyorum yine yok bebek
Yok canım yapmadım yapmıcam da çünkü olduğunu hissetmiyorumTest yaptiniz mi kizlar :) inşallah hayirli haberler vardir
Günün geçerse yap canımYok canım yapmadım yapmıcam da çünkü olduğunu hissetmiyorum
Aynen günüm geçerse yapıcam artık nasipGünün geçerse yap canım
Benimde hiç regl agrim olmadi. Birde battan onceki gun birden öğürtü olmustu ama ben gripten sandim
Adet oldum canimm çok kötüyüm su anDün bütün gece ağladım dua ettim bide adet oldum diye karmaşık duygularım herseye alınıyorum allahım aratmasın herkese nasip etsin anne baba olmayı çok zor bi süreçmiş sayısız hasta gördüm teselli ettim ama kendim yaşayınca anladım zor sen inşşalah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum canım
Adet oldum canımDün bütün gece ağladım dua ettim bide adet oldum diye karmaşık duygularım herseye alınıyorum allahım aratmasın herkese nasip etsin anne baba olmayı çok zor bi süreçmiş sayısız hasta gördüm teselli ettim ama kendim yaşayınca anladım zor sen inşşalah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum canım
Canım aynı duyguları yaşıyoruz şuan ama allahım bizede nasip edicek inşşlah face de instagramda sanki inadına gibi gebeler bebekler denk geliyor allahım sınıyodur belki ümidini kesicek mi diye asla ümidini kesme ağla boşalt içini biraz rahatlarsın evde temizlik yemek hiç bişi yapmıyorum hayata küstüm ama böyle olmaz biliyorum hadi kalk silkelen kendine gellAdet oldum canimm çok kötüyüm su an
Adet oldum canım
Bu aydan cok umitliydim ama yine olmadı ben hiç anne olamayacagim o hissi hiç tadamiycam hep kucagim boş kalacak başkalarının çocuklarini seveceğim baskalarina imrenecegim...bütün arkadaşlarımin çocuğu var benimde kucagim boş...
Kaç tane doktora gittim hiç biriside kesin şundan dolayı çocuğunuz olmuyorda demiyor ben anlamıyorum gücüm takatim kalmadı artik
Bu ay iğne yapmadın sanırım değil mi? Kaç gün var bat a ? Hiç akıntım vs belirtim yok umutsuz olmayayım diyorum ama beklentiye girince de adet olunca üzüntüsü çok büyük oluyor işimiz zor Allah yardım etsinAynen günüm geçerse yapıcam artık nasip
Yok iğne yapmadım yarın normalde olmam gerekiyor ama adet belirtim hiç yok..umudumuz sonsuz bir gün bizlerde hayırlı haberler alıcaz inşallahBu ay iğne yapmadın sanırım değil mi? Kaç gün var bat a ? Hiç akıntım vs belirtim yok umutsuz olmayayım diyorum ama beklentiye girince de adet olunca üzüntüsü çok büyük oluyor işimiz zor Allah yardım etsin
Böyle Düşünme sağlıklısın ki adet oluyosun..bebek konusuna gelince bizim elimizde olan bişey değil ki Rabbim ne zaman verirse bizimde olacak inşallah Hemde en özel olacak yavrularımız Rabbim imtihan eder ama ihmal etmez unutma..önce olmuyor kelimesini aklından çıkar akışına bırak O L a c ak inşallahAdet oldum canimm çok kötüyüm su an
Adet oldum canım
Bu aydan cok umitliydim ama yine olmadı ben hiç anne olamayacagim o hissi hiç tadamiycam hep kucagim boş kalacak başkalarının çocuklarini seveceğim baskalarina imrenecegim...bütün arkadaşlarımin çocuğu var benimde kucagim boş...
Kaç tane doktora gittim hiç biriside kesin şundan dolayı çocuğunuz olmuyorda demiyor ben anlamıyorum gücüm takatim kalmadı artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?