Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Can'ım inşallah seninki gibi olur benimde dua et bizim için çok yoruldum artik

Bende 28 ekimde başladım klomene 4 kasımda çatlatma iğnesi oldum demek ki hemen hemen ayniyiz dün ki test negatifti bugünde bir daha yapmadım bekleyecegim. Ama bu ay acayip akintim var neden bilmiyorum Allahım inşallah bende hamileyimdir eğer öyleyse dogumumuz aynı zamanda olacak belirtin varmiydi senin canim

Ben sık idrara gidiyordum sistit sandım akıntım bikaç gündür var test negatiftir diye sonucu bile almadım telefon Laz'ım bildirdiler göğsüm şişti klomen e bağladım ama meğerse hamile kalmışım

İnşallah tez zamanda hamis kalisin canım bizde 16 aydır uğraşıyoruz bebiş için çok yıpratıcı bu süreç ancak yaşayan anlar... bende dün test yaptım negatifti yine beklemedeyim benim de geç döllenme olabilir mi acaba

Ade
Adet oldum bugün geç yumurtladım ondan gecikti heralde adetim yeni ay yeni umut hayırlısı aralığa

Bende bugün olucam öyle hissediyorum yine yok bebek
Dün bütün gece ağladım dua ettim bide adet oldum diye karmaşık duygularım herseye alınıyorum allahım aratmasın herkese nasip etsin anne baba olmayı çok zor bi süreçmiş sayısız hasta gördüm teselli ettim ama kendim yaşayınca anladım zor sen inşşalah hamilesindir güzel haberlerini bekliyorum canım

Adet oldum canimm çok kötüyüm su an
Adet oldum canım
Bu aydan cok umitliydim ama yine olmadı ben hiç anne olamayacagim o hissi hiç tadamiycam hep kucagim boş kalacak başkalarının çocuklarini seveceğim baskalarina imrenecegim...bütün arkadaşlarımin çocuğu var benimde kucagim boş...
Kaç tane doktora gittim hiç biriside kesin şundan dolayı çocuğunuz olmuyorda demiyor ben anlamıyorum gücüm takatim kalmadı artik

Canım aynı duyguları yaşıyoruz şuan ama allahım bizede nasip edicek inşşlah face de instagramda sanki inadına gibi gebeler bebekler denk geliyor allahım sınıyodur belki ümidini kesicek mi diye asla ümidini kesme ağla boşalt içini biraz rahatlarsın evde temizlik yemek hiç bişi yapmıyorum hayata küstüm ama böyle olmaz biliyorum hadi kalk silkelen kendine gell

Yok iğne yapmadım yarın normalde olmam gerekiyor ama adet belirtim hiç yok..umudumuz sonsuz bir gün bizlerde hayırlı haberler alıcaz inşallah

Böyle Düşünme sağlıklısın ki adet oluyosun..bebek konusuna gelince bizim elimizde olan bişey değil ki Rabbim ne zaman verirse bizimde olacak inşallah Hemde en özel olacak yavrularımız Rabbim imtihan eder ama ihmal etmez unutma..önce olmuyor kelimesini aklından çıkar akışına bırak O L a c ak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…