- Konu Sahibi Smile Forever
-
Ben ilk kullandigimda tam saati saatine beş gun ictim üç yumurta vardi. Bu sefer bayram dolayisiyla saatler karisti tek yumurtam olustu bende saatinde icmemis olmaktan bildimDoktor sabah akşam önermişti ama ben unutuyordum sabahkini öğlen içtiğim de olmustu
Aynen canim. Kesinlikle bende oyle dusunuyorumBen ilk kullandigimda tam saati saatine beş gun ictim üç yumurta vardi. Bu sefer bayram dolayisiyla saatler karisti tek yumurtam olustu bende saatinde icmemis olmaktan bildim
Amin canim onsallah rabbim hepimize nasip eder.Ah canim. Insallah bu ay sagliklisiyla hayirlisiyla evladinin guzel haberlerini lirsin.
Hadi hayırlısı insallahKızlar ben ilk ay saati saatine içtim 3 yumurta oldu ikinci ay düzensiz içtim unuttum hep 4 yumurta oldu gebelikte oldu şimdi de çok düzenli içtiğim söylenemez pazartesi bakalım ne çıkacak
Hayirlisi olsun insallahDün gece ignemi oldum..1 yumurtam var solda ..calismalardsyix ..heyecanla bekliyorumm
Degisik ama demekki sende boyle etki etmis :)Kızlar ben ilk ay saati saatine içtim 3 yumurta oldu ikinci ay düzensiz içtim unuttum hep 4 yumurta oldu gebelikte oldu şimdi de çok düzenli içtiğim söylenemez pazartesi bakalım ne çıkacak
Canim muhakkak doktora kontrole git bence. Korkutmak istemem ama benim haziran ayinda igneye ragmen buyudu yumurtam36 saat geçti iğneyi olalı bu ay hiç belirti yok hic ağrım yok catlamadı mi acabaa
Aynen benimde öle olmuştu sarımsı akıntı. Birde deli gibi uyutuyor gece alıyordum sabaha kadar deliksiz uyuyodum ki ben sürekli suya çişe en ufak sese kalkan biriyim.Kizlar su gibi akintim var iki gundur ya bu ilaclar bizi mahvediyor sanirim.. progestan cok yan etkili bir ilac zaten Allah yardimcimiz olsun
Doktor kontorle cagirmadi mi catlayip catlamadigini gormek icin36 saat geçti iğneyi olalı bu ay hiç belirti yok hic ağrım yok catlamadı mi acabaa
Dogru diyosun canim ilaclardan dengemiz bozuldu.Kizlar su gibi akintim var iki gundur ya bu ilaclar bizi mahvediyor sanirim.. progestan cok yan etkili bir ilac zaten Allah yardimcimiz olsun
Hayır cagirmadiDoktor kontorle cagirmadi mi catlayip catlamadigini gormek icin
Evt progestan yan etkisi çok ...doktor bana alttan kullan dedi hem daha etkili hemde yan etkisi az olur dediKizlar su gibi akintim var iki gundur ya bu ilaclar bizi mahvediyor sanirim.. progestan cok yan etkili bir ilac zaten Allah yardimcimiz olsun
Sen yinede git bence. Kontrol edilsin catlamis mi diye. Bazen kiste cevirebiliyor. Temkinli ol benceHayır cagirmadi
İnsallahKizlar ya ben bu ay hamile kalacak misim gibi bir his var icimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?