Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
arkadaşlar merhaba,

kasık,karın ağrım biraz daha hafifledi. şimdi bel ağrısı başladı. Regl olmadan önce de belim böyle ağrırdı. aynı durumu yaşayan var mı?

Canim az once dr den ciktim. Yum catlamis dedi. Igneyi pazartesi oldum. Sali carsamba iliski oldu. Doktor bugun bana demez mi 3 4 gun devam edin diye

Cok sevindim canim. Bizimde beş gün ust uste oldu diye dun gece olmadı. Bu gece olucak kismetse gün aşrı devam düşünüyorum. Bence igne oldugumuz için arkadan başka yumurta gelisip catlayabilir. O yuzden bir hafta daha devam etmek lazim. Bizse hemen birakiyoruz calismalari

Dogru diyosun canim.
Diger 2 ayda ben hemen biraktim ara verdik 1 hafta.
3 gun ust uste iliski olmstu diger 2 ayda sonrasi facia gibi :)
Ama bu ay bakalim devam edeyim 3 gun daha ust uste. Sonrasi 2 3 gunde bir gitsin

Kizlar oylamaya bakiyorum da.
5 kisi oy kullanmis 3 kisi 1. Ayda hamile kalmis. :))
Klomenle hamile kalanlar oylarinizi kullanin lutfen :)

Kızlar Dr dan geldim adetimin 2. Gunu tekrar serophene verdi 25 inde başlayıp 5 gün sabah akşam içicem ve haftaya perşembe günü birlikte olun cuma kontrole gel dedi. E2 için kan aldi birde bemiks verdi 2 günde bir kullanıçakmışım inşallah bu ay iyi bir gelişme olur hepimizde ☺

Hayirlisi olsun canim tedavin. Umarim guzel sonuclar alirsin. Catlatma ignesi yapicakmi bilgi verdimi

Doktor sabah akşam önermişti ama ben unutuyordum sabahkini öğlen içtiğim de olmustu
Canim, sabah aksam onerdiyse
Mutlaka dikkatlice kullan geciktirme saatlerini. Gecen ay bende oyle yaptim umursamayip geciktirdim. Ve 3 gun gec yum urtlama olustu. Zaten sonu husrandi ama.
Saba mesela 11 de kahvalti yaptin diyelim ic ilaci.
Aksamda 7 8 de yemek yedin diyelim yine ic ilaci. Kendine gore ayarla ama ornegin oglen 1 de ilaci icip aksam 5 te tekrar icme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…