- Konu Sahibi Smile Forever
-
Bemiks ı 2 günde 1 iç dedi. Ben ilkini bugün içtim diğerini salı mi içicem p.tesi mi ?Nasil canim anlayamadim
Pazartesi oluyor canim.Bemiks ı 2 günde 1 iç dedi. Ben ilkini bugün içtim diğerini salı mi içicem p.tesi mi ?
Merhaba hosgeldiniz.merhaba ben 1,5 ay önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim tekrar bebek düşünüyorum yola sizlerle devam edebilirmiyim
Eczacı da dediki 2 gün durup öle içiyorsun en iyisi Dr a teyit etmekPazartesi oluyor canim.
Bugun ictiysen yarin 1. Pazartesi 2. Gunun olur ve 2 gunde 1 olmus olur :)
Allah bidaha yaşatmasın. hepimize önce hamilelik sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallahmerhaba ben 1,5 ay önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim tekrar bebek düşünüyorum yola sizlerle devam edebilirmiyim
Canim sali gunu icersen 3. Gun olur. Ama sen bilirsin sor tabi doktorunaEcza
Eczacı da dediki 2 gün durup öle içiyorsun en iyisi Dr a teyit etmek
9 yıl olacak ocakta evliliğime 7 yaşında hergun hergun kardeş diye tutturan bir oğlum var. zor hamile kalıuorum evlendik hkiç korunmadık ama bir turlu olmadı dr a gittik sorun yok dedi ikinizdede.Merhaba hosgeldiniz.
Oncellikle cok uzuldum. Rabbim bir daha yasatmasin. Tabiki katilabilirsin bize.
Ne kadarlik evlisin.. ilk gebelik ilk dusuk mu?
Sizde veya esinde sorun var mi? Tedaviyle mi hamile kaldin. Dusukten sonra doktor ne tavsiye etti
Bir suru soru var tabiki anlatir misin biraz.
amin canımAllah bidaha yaşatmasın. hepimize önce hamilelik sonra kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Anladim zor bir surec olmus ama sukurler olsun ki bir oglusun var insallah tez vakitte kardeside gelecektir. Ayrica bak takmadigin dusunmedigin zamanda hamile kalmissin. Yine stres yapma dusunme fazla.9 yıl olacak ocakta evliliğime 7 yaşında hergun hergun kardeş diye tutturan bir oğlum var. zor hamile kalıuorum evlendik hkiç korunmadık ama bir turlu olmadı dr a gittik sorun yok dedi ikinizdede.
sonra tam vazgecmişken hamile kaldım oğluma ve sıfır sorunlu bir hamilelik gecirdim
oglum 6 yasına girince ikinciyi yapma kararı aldık ve yine herseyı yaapmama ragmen hamile kalamadım yumurtlama gunlerı ayaklar havada vs vs
ramazanın ikinci gunu kan geldı regl sandım orucu bıraktım kesildi kanam 1 gun sonra arkadasım hamilesin bence dedi yok ya dedim olmaz hic dikkat etmedık falan. aldım bi test cift cizgi cıktı dr a gittik keseyı gordu cok sevindık derken sureklı kanamam oldu her hafta dr degiştik iğne ilaclr 15 haftaya geldik sadece wc icin bide dr gitmek için yerimden kalkıyodum ama yinede olmadı kalbi durdu bebekte sorun yok dedi dr pıhtı yzunden kalbı durmus bidaha hamile kalabilirsem pıhtılasma iğnesi olacam. cörekotu bal tarcın kuru yapıyorum korunma donemınde yumurtalıkları guclendırıomus daha saglıklı yumurtlama için
cok zordu sutum geldi bebeğime kısmet olamayan sutler aktı gittiAnladim zor bir surec olmus ama sukurler olsun ki bir oglusun var insallah tez vakitte kardeside gelecektir. Ayrica bak takmadigin dusunmedigin zamanda hamile kalmissin. Yine stres yapma dusunme fazla.
Ayrica evet pihtilasma icin mutlaka gerekli igne ilaclari kullanmalisin doktorunun onerisiyle. Ne guzel ki esindede sendede sorun yok. Hamile kalabiliyorsun buda cok guzel birsey. Doktor kontrolu yaptir. Yumurta takibi yaptir hormonlarina baktir yenilet testlerini. Birde dusunmeden deneyin belki yine supriz yapacaktir.
Ben kur olarak hic bir sey denemedim. Canim. Doktor tedavisiyle ugrasiyorum. Zaten olmaz ise bu ayda biraz ara vericem.cok zordu sutum geldi bebeğime kısmet olamayan sutler aktı gittibir ay sonra testler yapılacak canım drum herseyı söyledi yapılması gereken tahlıllerı verdı sonuclar cıkınca kontrole gidecem dr oyle birakacam korunmayı . sen pko için bitkisel kurlerı denedınmi
haklısın canım.. insallah bu ay guzel haberlerini alırızBen kur olarak hic bir sey denemedim. Canim. Doktor tedavisiyle ugrasiyorum. Zaten olmaz ise bu ayda biraz ara vericem.
Daha sonrada belki kur yaparim. Cok kafama takmak istemiyorum inanki daha kotu oluyorum sonra
Insallah canim. Bu ay icimde degisik hisler var umutluyum beklemedeyiz bakalim. Rabbim hepimize nasip etsinhaklısın canım.. insallah bu ay guzel haberlerini alırız
Gecmis olsun Rabbim cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsinmerhaba ben 1,5 ay önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim tekrar bebek düşünüyorum yola sizlerle devam edebilirmiyim
aminn canımmInsallah canim. Bu ay icimde degisik hisler var umutluyum beklemedeyiz bakalim. Rabbim hepimize nasip etsin
saol canım aminnGecmis olsun Rabbim cümlemize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok üzüldüm yaşadiklariniza ama bir evladiniz var ona sıkı sıkı tutunun..cok zordu sutum geldi bebeğime kısmet olamayan sutler aktı gittibir ay sonra testler yapılacak canım drum herseyı söyledi yapılması gereken tahlıllerı verdı sonuclar cıkınca kontrole gidecem dr oyle birakacam korunmayı . sen pko için bitkisel kurlerı denedınmi
bazıları cok memnun kurlerden bunye meselesi demekki bırazda canım.Çok üzüldüm yaşadiklariniza ama bir evladiniz var ona sıkı sıkı tutunun..
Ben kürlerle çok sorunlar yasadim hic tavsiye etmiyorum. Sogan kuru, corekotu bal tarcin kuru, sut maydonozlu buhar uc dort ay hep yumurtam catlamadi
bazıları cok memnun kurlerden bunye meselesi demekki bırazda canım.
sen ne zamandır bebek istiosun pcomu sorunBende memnun olanlar uyarak yaptim tabi ama herkese iyi gelmeyebiliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?