Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kizlar sizlere bir sorum var.
Klomen ve igne ile adetleriniz kac gun gecikti veya gecikti mi ?

Ve adetleriniz nasildi oldugunuzda agrili miydi?

Birde klomen ve igne ile hamile kalan arkadaslar belirti yasadiniz mi ?
Ben belirti aramiyorum kesinlikle ama. Ciddi ciddi ben kesin hamileyim dediginiz bir belirti oldumu.

Onceleri agrisi sizisi olmayan ben artik duramiyorum yerimde.

Cevaplarinizi bekliyorum

Canim ben ilk kullanisimda hamile kalmistim sonu husran olsada tek yumurtam vardi doktor bile umutlu degildi. Belirtilere gelince regle 1 hafta kala sag kasikta batma vardi ara sira tek belirtim buydu ignenin 14. Gunu test yaptim ve silik cikmisti 4 gun sonra tekrar basliycam klomene insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz.

Umarim canim umarim hayirlisi olsun.
O bahsettigin kasik agrisi batmasi bende klomene basladim baslayali var. Yum haftasinda basliyor taki adet bitene kadar. Oncelerinde hic olmazdi.

Umarim senin icin bu ay guzel olur.

Evet 5 eylülde iğnemi yaptırmıştım canım şuan adet sancim var çok
Canim bugun ignenin 16. Gunu olmus. Adet olman normal. Igne yumu catlatmak icin. Yum catladiktan ortalama 14 gun sonra adet olunur.
Yani normal dongunu hesaplamayacaksin.
Igne dolayisiyla dongunde degisiyor.
Yinede hayirlisi olsun insallah

Canim bugun ignenin 16. Gunu olmus. Adet olman normal. Igne yumu catlatmak icin. Yum catladiktan ortalama 14 gun sonra adet olunur.
Yani normal dongunu hesaplamayacaksin.
Igne dolayisiyla dongunde degisiyor.
Yinede hayirlisi olsun insallah
Ah bu ay hüsran oldu kısmet inşallah önümüzdeki aya nasip olur isteyen herkese

Ah bu ay hüsran oldu kısmet inşallah önümüzdeki aya nasip olur isteyen herkese
Insallah canim pes etmek yok uzulme.
Ama kafaya cok takma. Valla inan bak ben bu ay kafama takmiyorum. Igne kullanmisim ilac icmisim unutuyorum bile igne olali 3 gun olmus ama ben dun oldum saniyordum kafam dolu bu aralar. Adet gunumu bekliyip gorucem.
Rabbim insallah yakinda nasip eder sanada banada ve tum isteyen herkese.

Aminn inşallah

Daha once klomen kullandigimda tam vaktinde oldum. O ay cok agrili regl oldum. Belirti arama zaten. Cunku igne ve ilaclar hormon yuklemesi yapiyor hamilelik belirtisi veriyor bu hormonlarda. Benimde ara ara batismalarim oluyo

klomen yumurtlama adetınımı arttrıyor canım ? dr ne zaman yazıyor klomenı?

ovıtrella ne canım? dr mu klomen yazdı .ne işşe yarıyormus tam olarak
Sizin ne sorununuz var bilemiyorum ama benim pco sorunum var yumurtam buyuyor ama catlamiyor kiste ceviriyordu. Klomen yumurta gelistirmek icin doktor kontrolunde verilen bir ilac kendi kafaniza gore kullanamazsiniz. Ovitrelle de catlatma ignesi. Klomen herkeste farkli etki yapar kimisinde birden fazla yumurta büyüyor. Bende mesela ilk kullanimimda 3 yumurta gelisim gostermisti ama tutmadi gecen ocak ayindam bu ay ise tek bir yumurtam gelisim gosterdi. Doktorunuzla danisip kullanabilirsiniz kendiniz kullanmayin. Egrr yumurta catlamazsa kiste ceviriyor

yumurtanın buyumedıgı sorunu nasıl anlasıldı pekı

A
Daha once klomen kullandigimda tam vaktinde oldum. O ay cok agrili regl oldum. Belirti arama zaten. Cunku igne ve ilaclar hormon yuklemesi yapiyor hamilelik belirtisi veriyor bu hormonlarda. Benimde ara ara batismalarim oluyo
Aynen dogru soyluyorsun belirti aramiyorum. Neyse bekleyip gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…