- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Canim sen klomen ve igne kullanmis miydin.Ben adet oldum kızlar23 24 ünde olmam lazımdı az önce oldum çok sancim var
Canim ben ilk kullanisimda hamile kalmistim sonu husran olsada tek yumurtam vardi doktor bile umutlu degildi. Belirtilere gelince regle 1 hafta kala sag kasikta batma vardi ara sira tek belirtim buydu ignenin 14. Gunu test yaptim ve silik cikmisti 4 gun sonra tekrar basliycam klomene insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz.Kizlar sizlere bir sorum var.
Klomen ve igne ile adetleriniz kac gun gecikti veya gecikti mi ?
Ve adetleriniz nasildi oldugunuzda agrili miydi?
Birde klomen ve igne ile hamile kalan arkadaslar belirti yasadiniz mi ?
Ben belirti aramiyorum kesinlikle ama. Ciddi ciddi ben kesin hamileyim dediginiz bir belirti oldumu.
Onceleri agrisi sizisi olmayan ben artik duramiyorum yerimde.
Cevaplarinizi bekliyorum
Umarim canim umarim hayirlisi olsun.Canim ben ilk kullanisimda hamile kalmistim sonu husran olsada tek yumurtam vardi doktor bile umutlu degildi. Belirtilere gelince regle 1 hafta kala sag kasikta batma vardi ara sira tek belirtim buydu ignenin 14. Gunu test yaptim ve silik cikmisti 4 gun sonra tekrar basliycam klomene insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz.
Evet 5 eylülde iğnemi yaptırmıştım canım şuan adet sancim var çokCanim sen klomen ve igne kullanmis miydin.
Canim bugun ignenin 16. Gunu olmus. Adet olman normal. Igne yumu catlatmak icin. Yum catladiktan ortalama 14 gun sonra adet olunur.Evet 5 eylülde iğnemi yaptırmıştım canım şuan adet sancim var çok
Ah bu ay hüsran oldu kısmet inşallah önümüzdeki aya nasip olur isteyen herkeseCanim bugun ignenin 16. Gunu olmus. Adet olman normal. Igne yumu catlatmak icin. Yum catladiktan ortalama 14 gun sonra adet olunur.
Yani normal dongunu hesaplamayacaksin.
Igne dolayisiyla dongunde degisiyor.
Yinede hayirlisi olsun insallah
Insallah canim pes etmek yok uzulme.Ah bu ay hüsran oldu kısmet inşallah önümüzdeki aya nasip olur isteyen herkese
Aminn inşallahInsallah canim pes etmek yok uzulme.
Ama kafaya cok takma. Valla inan bak ben bu ay kafama takmiyorum. Igne kullanmisim ilac icmisim unutuyorum bile igne olali 3 gun olmus ama ben dun oldum saniyordum kafam dolu bu aralar. Adet gunumu bekliyip gorucem.
Rabbim insallah yakinda nasip eder sanada banada ve tum isteyen herkese.
Kizlar sizlere bir sorum var.
Klomen ve igne ile adetleriniz kac gun gecikti veya gecikti mi ?
Ve adetleriniz nasildi oldugunuzda agrili miydi?
Birde klomen ve igne ile hamile kalan arkadaslar belirti yasadiniz mi ?
Ben belirti aramiyorum kesinlikle ama. Ciddi ciddi ben kesin hamileyim dediginiz bir belirti oldumu.
Onceleri agrisi sizisi olmayan ben artik duramiyorum yerimde.
Cevaplarinizi bekliyorum
klomen yumurtlama adetınımı arttrıyor canım ? dr ne zaman yazıyor klomenı?Daha once klomen kullandigimda tam vaktinde oldum. O ay cok agrili regl oldum. Belirti arama zaten. Cunku igne ve ilaclar hormon yuklemesi yapiyor hamilelik belirtisi veriyor bu hormonlarda. Benimde ara ara batismalarim oluyo
ovıtrella ne canım? dr mu klomen yazdı .ne işşe yarıyormus tam olarakSelamlar.... uzun zamandır takip ediyorum siteyi 1 yıllık evliyim 39 yaşındayım ilk evliliğim geç oldu biraz :) klomen +ovitrelle 2. Denemem klomen bugün igne olacağım .
klomen yumurtlama adetınımı arttrıyor canım ? dr ne zaman yazıyor klomenı?
Sizin ne sorununuz var bilemiyorum ama benim pco sorunum var yumurtam buyuyor ama catlamiyor kiste ceviriyordu. Klomen yumurta gelistirmek icin doktor kontrolunde verilen bir ilac kendi kafaniza gore kullanamazsiniz. Ovitrelle de catlatma ignesi. Klomen herkeste farkli etki yapar kimisinde birden fazla yumurta büyüyor. Bende mesela ilk kullanimimda 3 yumurta gelisim gostermisti ama tutmadi gecen ocak ayindam bu ay ise tek bir yumurtam gelisim gosterdi. Doktorunuzla danisip kullanabilirsiniz kendiniz kullanmayin. Egrr yumurta catlamazsa kiste ceviriyorovıtrella ne canım? dr mu klomen yazdı .ne işşe yarıyormus tam olarak
yumurtanın buyumedıgı sorunu nasıl anlasıldı pekıSizin ne sorununuz var bilemiyorum ama benim pco sorunum var yumurtam buyuyor ama catlamiyor kiste ceviriyordu. Klomen yumurta gelistirmek icin doktor kontrolunde verilen bir ilac kendi kafaniza gore kullanamazsiniz. Ovitrelle de catlatma ignesi. Klomen herkeste farkli etki yapar kimisinde birden fazla yumurta büyüyor. Bende mesela ilk kullanimimda 3 yumurta gelisim gostermisti ama tutmadi gecen ocak ayindam bu ay ise tek bir yumurtam gelisim gosterdi. Doktorunuzla danisip kullanabilirsiniz kendiniz kullanmayin. Egrr yumurta catlamazsa kiste ceviriyor
Adetin üçüncü günü muayeneye gittigimde ultrasonda hep kist görünüyorduyumurtanın buyumedıgı sorunu nasıl anlasıldı pekı
Aynen dogru soyluyorsun belirti aramiyorum. Neyse bekleyip gorucezDaha once klomen kullandigimda tam vaktinde oldum. O ay cok agrili regl oldum. Belirti arama zaten. Cunku igne ve ilaclar hormon yuklemesi yapiyor hamilelik belirtisi veriyor bu hormonlarda. Benimde ara ara batismalarim oluyo
Ben her ay arardim bu ay hic tinlamicam test mestte yokA
Aynen dogru soyluyorsun belirti aramiyorum. Neyse bekleyip gorucez
Canim az once dr den ciktim. Yum catlamis dedi. Igneyi pazartesi oldum. Sali carsamba iliski oldu. Doktor bugun bana demez mi 3 4 gun devam edin diyeBen her ay arardim bu ay hic tinlamicam test mestte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?