- Konu Sahibi Smile Forever
-
Alttan kullanamam 100 mg sabah aksam aliyorum kucucuk top gibi bir ilacEvt progestan yan etkisi çok ...doktor bana alttan kullan dedi hem daha etkili hemde yan etkisi az olur dedi
Canim kendini cok kaptirma. Bende olsun istiyorum ama nasibimiz neyse o.. eger bu ay bende olmazsa esim tekrar sperm vericekKizlar ya ben bu ay hamile kalacak misim gibi bir his var icimde
Yok canim kaptirmiyorum aklima bile gelmiyor bu ay artik. K.k ya girmesem hamileligi dusunmiycem yani o kadar :)Canim kendini cok kaptirma. Bende olsun istiyorum ama nasibimiz neyse o.. eger bu ay bende olmazsa esim tekrar sperm vericek
Yok canim kaptirmiyorum aklima bile gelmiyor bu ay artik. K.k ya girmesem hamileligi dusunmiycem yani o kadar :)
Ilk 2 klomende cok kafama takmistimda bu ay takmiyorum :))
Hatta k.k ya girmesem mi diye dusunuyorum bile hic aklima gelmesin :)))
Bugun degil. Igne etkisi var pozitif cikabilir. 7 gun olmus iliski olali. Igneninde 9. Gunu. Ignenin en erken 13. Gunu test yapin. Cunku 12. Gun bile pozitif gormus biri olarak 13. Gun husran yasadimKızlar merhaba, 15eylülde catlatma iğnesi oldum.. 17 eyluldede ilk ilişki oldu. Bugün kan testi versem olumlu ya da olumsuz herhangi bir sonuç alır mıyım?
Merhaba bence cok erken. Ve kendimizi bu kadar kaptirmamaliyiz. Doktorum en erken 15. Gun test yap dedi ama ben sahsen reglim gecikmeden yapmicam.. kan sonucu gorup kendimi uzmektense regl olup bir gun uzulmek daha iyi geliyor. O husrani cok kez yasadim.. kan vermeye hastaneye gidip sonra elinde negatif sonuclu kagitla donmek cok zor bisey zaten idrar testlerine hic guvenim yok.. bence sabirla bekleyelim. Allahim tez vakitte kavustursun yavrularimiza.Kızlar merhaba, 15eylülde catlatma iğnesi oldum.. 17 eyluldede ilk ilişki oldu. Bugün kan testi versem olumlu ya da olumsuz herhangi bir sonuç alır mıyım?
Evet benim kasik agrim var sizliyor ara sira kramp gibi yokluyorda. Igneden beri.Merhaba bence cok erken. Ve kendimizi bu kadar kaptirmamaliyiz. Doktorum en erken 15. Gun test yap dedi ama ben sahsen reglim gecikmeden yapmicam.. kan sonucu gorup kendimi uzmektense regl olup bir gun uzulmek daha iyi geliyor. O husrani cok kez yasadim.. kan vermeye hastaneye gidip sonra elinde negatif sonuclu kagitla donmek cok zor bisey zaten idrar testlerine hic guvenim yok.. bence sabirla bekleyelim. Allahim tez vakitte kavustursun yavrularimiza.
Kasik agriniz var mi?Smile Forever
Benim her adete 10 kala baslar. Bu sefer igneden beri var ilaclardan mi anlayamadim
Hayirlisi olsun canim. Insallah haftaya guzel haberler alirsinKizlar simdi doktordan geldim klomen verdi bugun basliyorum haftaya cumartesi kontrole cagirdi. Insallah yumoslar gelisir ilk kez kullanmiyorum ama cok heycanliyim.
Insallah canim. Kontrol haftaya pazartesimi. Gelismeleri yazarsinKızlar ben de yarın 2. Kez klomen e başlıyorum hadi busefer isteyen hepimizin olur inşallah ☺
Onları ne icin verdi acaba?Yok perşembe akşam birlikte olun cuma gel dedi Dr. Birde bemiks verdi 2 günde 1 icicem birde bebek asprini haftada 1
Bemiks hamile olsan bile devam edeceksin dedi vitamin mis. Aspirinde yumurtaliklardaki kan akışını hızlandırmak için galiba. Catlatma ignesi neden sonrada Protestan kullandiriyorOnları ne icin verdi acaba?
Himm bebe aspirini ni ne icin veriyorlar cok duydum kullanlar var bebegin kani cani diyorlar amaYok perşembe akşam birlikte olun cuma gel dedi Dr. Birde bemiks verdi 2 günde 1 icicem birde bebek asprini haftada 1
Dr bise demedi ama netten baktım yumurtaliklardaki kan akışını hizlandiriyormus mutlaka al unutma haftada 1 dediHimm bebe aspirini ni ne icin veriyorlar cok duydum kullanlar var bebegin kani cani diyorlar ama
O zaman doktorun bildigi vardir canim.Dr bise demedi ama netten baktım yumurtaliklardaki kan akışını hizlandiriyormus mutlaka al unutma haftada 1 dedi
Nasil canim anlayamadim2 gunde 1 dediği bugün aldım salı alıcam bide dimi p.tesi degil kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?