Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Canim kendini cok kaptirma. Bende olsun istiyorum ama nasibimiz neyse o.. eger bu ay bende olmazsa esim tekrar sperm vericek
Yok canim kaptirmiyorum aklima bile gelmiyor bu ay artik. K.k ya girmesem hamileligi dusunmiycem yani o kadar :)
Ilk 2 klomende cok kafama takmistimda bu ay takmiyorum :))
Hatta k.k ya girmesem mi diye dusunuyorum bile hic aklima gelmesin :)))

Yok canim kaptirmiyorum aklima bile gelmiyor bu ay artik. K.k ya girmesem hamileligi dusunmiycem yani o kadar :)
Ilk 2 klomende cok kafama takmistimda bu ay takmiyorum :))
Hatta k.k ya girmesem mi diye dusunuyorum bile hic aklima gelmesin :)))

Ben aklimdan atamiyorum keske atabilsem.
Evde cok canim sıkılıyor iş bulamiyorum.. eski dizilere sardim onlari izliyorum dusunmemek icin. Ama genelde aklimda. Keske hic olmasa ama boştayım çok

Kızlar merhaba, 15eylülde catlatma iğnesi oldum.. 17 eyluldede ilk ilişki oldu. Bugün kan testi versem olumlu ya da olumsuz herhangi bir sonuç alır mıyım?

Kızlar merhaba, 15eylülde catlatma iğnesi oldum.. 17 eyluldede ilk ilişki oldu. Bugün kan testi versem olumlu ya da olumsuz herhangi bir sonuç alır mıyım?
Bugun degil. Igne etkisi var pozitif cikabilir. 7 gun olmus iliski olali. Igneninde 9. Gunu. Ignenin en erken 13. Gunu test yapin. Cunku 12. Gun bile pozitif gormus biri olarak 13. Gun husran yasadim

Merhaba bence cok erken. Ve kendimizi bu kadar kaptirmamaliyiz. Doktorum en erken 15. Gun test yap dedi ama ben sahsen reglim gecikmeden yapmicam.. kan sonucu gorup kendimi uzmektense regl olup bir gun uzulmek daha iyi geliyor. O husrani cok kez yasadim.. kan vermeye hastaneye gidip sonra elinde negatif sonuclu kagitla donmek cok zor bisey zaten idrar testlerine hic guvenim yok.. bence sabirla bekleyelim. Allahim tez vakitte kavustursun yavrularimiza.

Kasik agriniz var mi? Smile Forever
Benim her adete 10 kala baslar. Bu sefer igneden beri var ilaclardan mi anlayamadim

Evet benim kasik agrim var sizliyor ara sira kramp gibi yokluyorda. Igneden beri.
Akintimda cok fazla

Dr bise demedi ama netten baktım yumurtaliklardaki kan akışını hizlandiriyormus mutlaka al unutma haftada 1 dedi
O zaman doktorun bildigi vardir canim.
Benim doktorum bana ne bebe asprini de progestrn verdi. Ama duyuyorum herkese veriliyor. Hayirlisi insallah ya bakalim beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…