- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.221
Günün geçerse yap canım
Benimde hiç regl agrim olmadi. Birde battan onceki gun birden öğürtü olmustu ama ben gripten sandim
Bazi aylar oluyodu bazi aylar oluyordu ama hic agri olmadi gebe olunca sadece lekelenme olduTest yapmadim erken diye. daha onceleri adet agrin oluyor muydu hamile kaldigin ay mi olmadi agri? bnm hala agrim yok cok garip
inşallah bebeğin seninledirMerhaba arkadaşlar bugün test verdim iğneden sonraki 14.günüm idrar testinde pozitif çıktı inşallah kandada çıkar akşam 4 te alıcam
Tsk ederim inşallah çok umutluyuminşallah bebeğin seninledir
İnşallah canım ümit vermek istemiyorum ama idrar testi pozitif çıktıysa kandada çıkar bence benimde dün 14.gunumdu 12 de hassas testlerden idrar yaptım negatifti kanda da dün negatif çıktı. Çok üzgünüm. İnşallah Rabbim senin yüzünü güldürur. İnşallah bizede nasip.eder en kısa zamanda.Merhaba arkadaşlar bugün test verdim iğneden sonraki 14.günüm idrar testinde pozitif çıktı inşallah kandada çıkar akşam 4 te alıcam
Yanlız değilsin aşılama yaptirdim dün 14.fundu o da tutmadı. Çok üzgünüm ama güçlü olmak zorundayiz umidimizi yitirmeyelim Allahtan ümit kesilmez. İnşallah bizimde olacak. Rabbim sevdiğini sinarmis bu da bizim imtihanimiZ.Adet oldum canimm çok kötüyüm su an
Adet oldum canım
Bu aydan cok umitliydim ama yine olmadı ben hiç anne olamayacagim o hissi hiç tadamiycam hep kucagim boş kalacak başkalarının çocuklarini seveceğim baskalarina imrenecegim...bütün arkadaşlarımin çocuğu var benimde kucagim boş...
Kaç tane doktora gittim hiç biriside kesin şundan dolayı çocuğunuz olmuyorda demiyor ben anlamıyorum gücüm takatim kalmadı artik
Merhaba arkadaşlar bugün test verdim iğneden sonraki 14.günüm idrar testinde pozitif çıktı inşallah kandada çıkar akşam 4 te alıcam
Bende folic bemiks almıyorum Dr öle dediğinden beri gerçekten bu bile kafa rahatlatıyormus ilaç aldım mı almadimmi diye dusunmemek
iğne olalı bir hafta olmuş iğne deki hch etkisindendir muhtemelen. inşallah gebe olursunuzMerhabalar .. ben 14 kasım da çatlatma iğnesi oldum. 2 gündür fazla ayakta kaldığımda kasık ağrım ve karnımda batmalar oluyor. nden acaba ? yaşayan oldu mu böyle bir durum.
iğne olalı bir hafta olmuş iğne deki hch etkisindendir muhtemelen. inşallah gebe olursunuz
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur bebişiniMerhaba arkadaşlar bugün test verdim iğneden sonraki 14.günüm idrar testinde pozitif çıktı inşallah kandada çıkar akşam 4 te alıcam
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur bebişinibenim 14. Gün çarşamba heycanlıyım bekliyorum hayırlısını diliyorum Belirtilerin nelerdi ağrı,akıntı vs var mıydı?
Yok canım yapmadım yapmıcam da çünkü olduğunu hissetmiyorum
canım aynı dönemlerden bende geçtim. geçen yıl aralıkta değerlerim normaldi, ocakta ilk klomeni denedim. marttan sonra yumurtalarım çatlamayıp kist oluyordu tesadufen gittiğim bi doktor pco teşhisi koydu ve ilk doktoruma olan güvenimi kaybettim. hazirana kadar hep kistim oldu. haziranda çatlama iğnesine rağmen çatlamadı yine kiste çevirdi. bende ara verdim. temmuz ayında tatile falan çıktım çok sıkı ilişki olmasına rağmen yine olmadı. ağustosta arkadaş tavsiyesiyle doktorumu buldum. ilk dediği kilo ver dedi pco için glifor verdi ve folik asite başlattı. yine ağustosta doktorum hsg çekti. tüplerim açıktı. eylülde klomen+çatlatma iğnesi oldum ve eşimde tekrar bir yıl sonra spermiyogram verdi. eşimde likefaksiyon süresi uzundu. yani sıvılaşma. eylülde olmadı ekimde tekrar klomen ve çatlatma oldum yumurtlamadan sonra estrofem ve progestan başladım. doktorun dediği 2 gün ilişki oldu(o ay başka ilişki olmadı) ve eşimin süresi uzun çıktı diye ilişkiden önce ona şekersiz türk kahvesi verdim, bende bir saatten fazla belimde yastık ve ayaklarım yatak başlığına dikili durdum sonrada hiç kalkmadan 7-8 saat yattım. daha sonrasında da hiç stres yapmadım ve süpriz oldu bende ümidimi kesmiştim. sana tavsiyem iyi bir doktor bul eşinle ilgili sayı arttırımı için keçiboynuz kürünü yapabilirsin yada başka ürologa danışın. ve eğer çok sıkıldıysan korunmadan ara ver emin ol stressiz daha kolay oluyor herşeySağ olun canlar Allah hepimizin yar ve yardımcısi olsun...geçen ay doktora gittim bizi başından savdi sanki. Hormon degerlerim güzel her ay adet oluyorum hiç sorun yok 3 4 defa farklı doktorlar yumurtalarıma baktu sorun gormedi bu en son gittigim doktor yumurta sayın biraz fazla klomen vereceğim dedi onun öncesinde de eşimin sperm sayısı biraz az çıktı ama urolok büyük bir sorun olarak gormedi kadın doğum doktorum ise bize sperm az size asilama öneriyorum dedi bende buna biraz sert çıktım klomenle falan olmaz mı dedim oda ultrasona bakti yumurtan biraz fazla dedi klomen yazdi.. ben anlamadım ya bi doktorlar neden bu kadar belirsiz iş yapıyor ve ben bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim yine olmadı. Dune kadar özel de farklı bir doktor a gideyim diyordum ondan da vazgeçtim... KİZLAR SİZCE DOKTORA GİTMEDEN OCAK AYİNA KADAR BEKLESEM BİRSEY OLURMU COK BUNALDİM ARTİK HASTANEDEN AMA BİR YANDAN DA YA KLOMEN GEREKLİYSE DİYORUM offfffff offfffff çok uzun ve karışık anlattım sanırım inşallah anlata bilmisimdir
bugün olmadıysan bi test yap, 16. gün mü?Allahım herkeze nasip etsin çok zor benimde bugun olmam lazım ama iki gündür kötüyüm çünkü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?