- 26 Ekim 2016
- 554
- 216
- 23
- 34
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.241
bugün olmadıysan bi test yap, 16. gün mü?
İnşallah cnmçok sevindim hayırlısı olsun.. ben de önümüzdeki pazartesi test yapıcam . Allah bize de nasip eder inşallah
İnşallah cnm
Biz 10 aydır korunmuyoruz ama hiç gebelik yaşamadım sonra bu ay doktor klomen+ovitrelle verdi 9 kasımda sabah iğnemi yaptırdım çarşamba 14. Gün olacak.. Bende haşimato troidi ve tek yumurtamda pco var..sen ne zamandır bekliyorsun
Biz 10 aydır korunmuyoruz ama hiç gebelik yaşamadım sonra bu ay doktor klomen+ovitrelle verdi 9 kasımda sabah iğnemi yaptırdım çarşamba 14. Gün olacak.. Bende haşimato troidi ve tek yumurtamda pco var..
Merhaba kizlarrr sonunda hamileyimm kanda pozitif çıktı .bi kaç gündür adet ağrım vardı..idrarda ağırlaşma koku vardı bide akıntim Oldu göğüslerimde hafif ağrı var belirtilerim bu kadar..inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir
ee o zaman daha çok erken günün değilki bugün :) yumurtlamadan sonraki 14.gün regl olunur geç yumlama olduysa reglin gecikmeside normaldir gebelik yoksa. hayırlısı olsun hakkında9.gunum bu ay geç yumurtlamam oldu yaptım teste cikmicagini bile bile tabi cikmadi da
tebrik ederim değerin kaç çıktıMerhaba kizlarrr sonunda hamileyimm kanda pozitif çıktı .bi kaç gündür adet ağrım vardı..idrarda ağırlaşma koku vardı bide akıntim Oldu göğüslerimde hafif ağrı var belirtilerim bu kadar..inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir
Sağ olun canlar Allah hepimizin yar ve yardımcısi olsun...geçen ay doktora gittim bizi başından savdi sanki. Hormon degerlerim güzel her ay adet oluyorum hiç sorun yok 3 4 defa farklı doktorlar yumurtalarıma baktu sorun gormedi bu en son gittigim doktor yumurta sayın biraz fazla klomen vereceğim dedi onun öncesinde de eşimin sperm sayısı biraz az çıktı ama urolok büyük bir sorun olarak gormedi kadın doğum doktorum ise bize sperm az size asilama öneriyorum dedi bende buna biraz sert çıktım klomenle falan olmaz mı dedim oda ultrasona bakti yumurtan biraz fazla dedi klomen yazdi.. ben anlamadım ya bi doktorlar neden bu kadar belirsiz iş yapıyor ve ben bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim yine olmadı. Dune kadar özel de farklı bir doktor a gideyim diyordum ondan da vazgeçtim... KİZLAR SİZCE DOKTORA GİTMEDEN OCAK AYİNA KADAR BEKLESEM BİRSEY OLURMU COK BUNALDİM ARTİK HASTANEDEN AMA BİR YANDAN DA YA KLOMEN GEREKLİYSE DİYORUM offfffff offfffff çok uzun ve karışık anlattım sanırım inşallah anlata bilmisimdir
Canım bizde aynı 2yildir bekliyoruz. 4doktora gittim daha bi önceki doktorum 3ay klomen kullan bekleyelim dedi sonuç alamadik. şimdi öncekilerde sorun yok olur dedi yolladı. Bu son doktorda hsg çekti tupler açık çıktı bi sorun yok dedi. Aşılama yaptıralım dedik bide gelişmiş asilama yaptirdik çip bebek. Dün 14.gundu ve sonuç yine husran.Sağ olun canlar Allah hepimizin yar ve yardımcısi olsun...geçen ay doktora gittim bizi başından savdi sanki. Hormon degerlerim güzel her ay adet oluyorum hiç sorun yok 3 4 defa farklı doktorlar yumurtalarıma baktu sorun gormedi bu en son gittigim doktor yumurta sayın biraz fazla klomen vereceğim dedi onun öncesinde de eşimin sperm sayısı biraz az çıktı ama urolok büyük bir sorun olarak gormedi kadın doğum doktorum ise bize sperm az size asilama öneriyorum dedi bende buna biraz sert çıktım klomenle falan olmaz mı dedim oda ultrasona bakti yumurtan biraz fazla dedi klomen yazdi.. ben anlamadım ya bi doktorlar neden bu kadar belirsiz iş yapıyor ve ben bu ay klomen ve catlatma ignesi kullandim yine olmadı. Dune kadar özel de farklı bir doktor a gideyim diyordum ondan da vazgeçtim... KİZLAR SİZCE DOKTORA GİTMEDEN OCAK AYİNA KADAR BEKLESEM BİRSEY OLURMU COK BUNALDİM ARTİK HASTANEDEN AMA BİR YANDAN DA YA KLOMEN GEREKLİYSE DİYORUM offfffff offfffff çok uzun ve karışık anlattım sanırım inşallah anlata bilmisimdir
Ahhhhh canım benim Rabbim inşallah normal yollardan en tez zamanda bebeğini verir sana seni çok iyi anlıyorum içim sizladi okurken ne kadar zor bir intihardan geçiyoruz ama mükafatı güzel olacak inşallahhhCanım bizde aynı 2yildir bekliyoruz. 4doktora gittim daha bi önceki doktorum 3ay klomen kullan bekleyelim dedi sonuç alamadik. şimdi öncekilerde sorun yok olur dedi yolladı. Bu son doktorda hsg çekti tupler açık çıktı bi sorun yok dedi. Aşılama yaptıralım dedik bide gelişmiş asilama yaptirdik çip bebek. Dün 14.gundu ve sonuç yine husran.
Canım benimm ne güzel mukafatini almissin sonunda inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...darısı tüm bekleyen bizlerin başınacanım aynı dönemlerden bende geçtim. geçen yıl aralıkta değerlerim normaldi, ocakta ilk klomeni denedim. marttan sonra yumurtalarım çatlamayıp kist oluyordu tesadufen gittiğim bi doktor pco teşhisi koydu ve ilk doktoruma olan güvenimi kaybettim. hazirana kadar hep kistim oldu. haziranda çatlama iğnesine rağmen çatlamadı yine kiste çevirdi. bende ara verdim. temmuz ayında tatile falan çıktım çok sıkı ilişki olmasına rağmen yine olmadı. ağustosta arkadaş tavsiyesiyle doktorumu buldum. ilk dediği kilo ver dedi pco için glifor verdi ve folik asite başlattı. yine ağustosta doktorum hsg çekti. tüplerim açıktı. eylülde klomen+çatlatma iğnesi oldum ve eşimde tekrar bir yıl sonra spermiyogram verdi. eşimde likefaksiyon süresi uzundu. yani sıvılaşma. eylülde olmadı ekimde tekrar klomen ve çatlatma oldum yumurtlamadan sonra estrofem ve progestan başladım. doktorun dediği 2 gün ilişki oldu(o ay başka ilişki olmadı) ve eşimin süresi uzun çıktı diye ilişkiden önce ona şekersiz türk kahvesi verdim, bende bir saatten fazla belimde yastık ve ayaklarım yatak başlığına dikili durdum sonrada hiç kalkmadan 7-8 saat yattım. daha sonrasında da hiç stres yapmadım ve süpriz oldu bende ümidimi kesmiştim. sana tavsiyem iyi bir doktor bul eşinle ilgili sayı arttırımı için keçiboynuz kürünü yapabilirsin yada başka ürologa danışın. ve eğer çok sıkıldıysan korunmadan ara ver emin ol stressiz daha kolay oluyor herşey
Canım benimm ne güzel mukafatini almissin sonunda inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...darısı tüm bekleyen bizlerin başınadua et bizim için can'ım
Soğan kürü yapayım bu ay diyorum canım doktora gitmemeye karar verdim ocak ayına kadar bekleyecegim esimede keçi boynuzu pekmezi yedirecegim ve rahat olmaya caliscazumarım yeni yıla bende hamile girerim.
Artık sokakta yada yolda her yerde bir çocuk yada hamile kadın görsem içim sizliyor kiskanmiyorum kesinlikle ama imreniyorum
Kızlarr şu soğan kürünü çok fazla duyuyorum kistleri küçültüyormuş pco ya iyi geliyormuş bnm çikolata kistim var onada iyi gelırmı yapan varmı etkileri ne oldu bu ay yapsammı ki diyorumm
CANIM PKO YADA KİST YOKTU BENDE YAKLAŞIK 6-7 AY ÖNCE DEMİŞTİM HERHANGİ BİR YANETKİ GÖRMEDİM.. GEÇEN AY DOKTORA GİTTİM YUMURTA SAYIN BİRAZ FALA DEDİ. BU AY TEKRAR KULANYIM DİYORUM BENDE... AYRICA BENİM YENGEM DE KİST VARDI DOKTOR SENİN ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞ BU DA KORUNMAYI BIRAKMIŞ SOGAN KÜRÜ YAPMIŞ HİÇ BEKLEMEDİĞİ BİR ANDA HAMİLE KALDI...Kızlarr şu soğan kürünü çok fazla duyuyorum kistleri küçültüyormuş pco ya iyi geliyormuş bnm çikolata kistim var onada iyi gelırmı yapan varmı etkileri ne oldu bu ay yapsammı ki diyorumm
Adetin biter bitmez diye biliyorum canım..birde akşamları yoğurt ve çörek otunu karıştır yumurtlamaya iyi geliyorNasıl yapılıyor peki kızlar şimdi adetimin 4. Günü klomene başladım bugun ne zman başlamam lazım soğan kürüne
Çikolata kisti için bişeyler yapmak istiyorum tüplerde tıkanıklık yapabiliyor ya o korkutuyor beni klomenle bi etki yapmaz heralde dimi soğan kürüAdetin biter bitmez diye biliyorum canım..birde akşamları yoğurt ve çörek otunu karıştır yumurtlamaya iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?