Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Biz 10 aydır korunmuyoruz ama hiç gebelik yaşamadım sonra bu ay doktor klomen+ovitrelle verdi 9 kasımda sabah iğnemi yaptırdım çarşamba 14. Gün olacak.. Bende haşimato troidi ve tek yumurtamda pco var..

ben 2 buçuk yıldır evliyim. evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama düştü. sonra adetim düzensizleşti. hiç korunmadık tedaviyede başlamamıştık. 3 aydır adetim düzene girdi. dr klomen kullan dedi sonra ovitrelle vurdu. bakalım hayırlısı daha ilk ayım yani çok yeniyim.

ayyy çok sevindim.... Allah bizede nasip etsin İNŞALLAH. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

tebrik ederim değerin kaç çıktı

Canım bizde aynı 2yildir bekliyoruz. 4doktora gittim daha bi önceki doktorum 3ay klomen kullan bekleyelim dedi sonuç alamadik. şimdi öncekilerde sorun yok olur dedi yolladı. Bu son doktorda hsg çekti tupler açık çıktı bi sorun yok dedi. Aşılama yaptıralım dedik bide gelişmiş asilama yaptirdik çip bebek. Dün 14.gundu ve sonuç yine husran.

Ahhhhh canım benim Rabbim inşallah normal yollardan en tez zamanda bebeğini verir sana seni çok iyi anlıyorum içim sizladi okurken ne kadar zor bir intihardan geçiyoruz ama mükafatı güzel olacak inşallahhh

Canım benimm ne güzel mukafatini almissin sonunda inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın...darısı tüm bekleyen bizlerin başına dua et bizim için can'ım
Soğan kürü yapayım bu ay diyorum canım doktora gitmemeye karar verdim ocak ayına kadar bekleyecegim esimede keçi boynuzu pekmezi yedirecegim ve rahat olmaya caliscaz umarım yeni yıla bende hamile girerim.
Artık sokakta yada yolda her yerde bir çocuk yada hamile kadın görsem içim sizliyor kiskanmiyorum kesinlikle ama imreniyorum

Ben aglardim hamile haberi alinca kiskancliktan degil ama sonradan vazgectim aglamaktanda akisina biraktim.. kürlere karsiyim ben de cok kotu etkiler yapti. Ama esin icebilir

Kızlarr şu soğan kürünü çok fazla duyuyorum kistleri küçültüyormuş pco ya iyi geliyormuş bnm çikolata kistim var onada iyi gelırmı yapan varmı etkileri ne oldu bu ay yapsammı ki diyorumm

Kızlarr şu soğan kürünü çok fazla duyuyorum kistleri küçültüyormuş pco ya iyi geliyormuş bnm çikolata kistim var onada iyi gelırmı yapan varmı etkileri ne oldu bu ay yapsammı ki diyorumm

ben evlendiğim ilk ay hamile kaldım ve düşük yaşadım sonra kist oluştu adetim düzensizleşti. soğan kürü yaptım 20 gün sonra dr gittiğimde temizlenmiş dedi ve 1.5 yıldır daha hiç olmadı. tabi herkesin aynı olur mu bilemiyorum

CANIM PKO YADA KİST YOKTU BENDE YAKLAŞIK 6-7 AY ÖNCE DEMİŞTİM HERHANGİ BİR YANETKİ GÖRMEDİM.. GEÇEN AY DOKTORA GİTTİM YUMURTA SAYIN BİRAZ FALA DEDİ. BU AY TEKRAR KULANYIM DİYORUM BENDE... AYRICA BENİM YENGEM DE KİST VARDI DOKTOR SENİN ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞ BU DA KORUNMAYI BIRAKMIŞ SOGAN KÜRÜ YAPMIŞ HİÇ BEKLEMEDİĞİ BİR ANDA HAMİLE KALDI...

Nasıl yapılıyor peki kızlar şimdi adetimin 4. Günü klomene başladım bugun ne zman başlamam lazım soğan kürüne

Adetin biter bitmez diye biliyorum canım..birde akşamları yoğurt ve çörek otunu karıştır yumurtlamaya iyi geliyor
Çikolata kisti için bişeyler yapmak istiyorum tüplerde tıkanıklık yapabiliyor ya o korkutuyor beni klomenle bi etki yapmaz heralde dimi soğan kürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…