Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar ya bugun adetten sonra 10 .günüm yumurtalar 16 15 13 mm 3 yumurta toplam ve eşim zorunlu şehir dışına çıkıyor Dr ovitrelle gerek yok dedi eşimde gidiyor napcam ben dünü değerlendirdim ama yumurta anca perşembe catlar ignesiz sperm ölür bu ay pas geçiyorum üzüldüm . .

Yumurtalarim rahmetli olunca gelir ancak esim öf ya sana bak bilseydim klomen kullanmazdim...ben kulanmmaya başlayalı 4 gün olmustu eşimin gitmesi gerekti...gidecegini bilsem kullanmazdım.

Canım burda bi arkadaş dedi yoğurt ve çörekotunu karıştırıp ye baya yumurtalar büyüyor..

Yumurtalarim rahmetli olunca gelir ancak esim öf ya sana bak bilseydim klomen kullanmazdim...ben kulanmmaya başlayalı 4 gün olmustu eşimin gitmesi gerekti...gidecegini bilsem kullanmazdım.
Olsun öyle deme kullanman iyi olmuş yumurtalarını düzene sokar bi daha ki aya daha iyi olur hayırlısı neyse hakkımızda o olsun belkı bu ay hayırsızdı senin için canım

Çikolata kisti için bişeyler yapmak istiyorum tüplerde tıkanıklık yapabiliyor ya o korkutuyor beni klomenle bi etki yapmaz heralde dimi soğan kürü
Hmm normalde pcolular kullanıyor ya soğanı ondan bişey diyemiyorum şimdi ama bence soğanla klomen bir arada olmaz gibi onun yerine incir yiyebilirsin yumurtaların kolay çatlasın diye birde eşine keçi boynuzu pekmezi verebilirsin

incir prolaktin yükseltir.. klomenle de kür doğru olmaz arkadaşlar Gamzemdwf

yumurtaları bu şekilde çatlatsan da sağlıklı olmaz canım. en az 19-23 mm olması gerek diyor doktorlar

kuru incir özellikle benim 3 ay reglim gecikti kürler ve incir yüzünden
bana iyi geliyor ama incir..ama ben kaynatmıyorum yumurtlama dönemi günde bir adet falan yiyorum..ama kürler kimi insana yaramıyor kesinlikle her insanın bünyesi bir değil ki..senin nasıl geçiyor hamilelik kalp atışını duydun mu miniğinin

bende kaynatıp içmedim. o dönemde hergün gibi yedim kuru incir sonra şokk oldum
az lekelenmem oldu geçen hafta cumartesi soluğu doktorda aldık bebek oluşmaya başlamış dedi rahimde kanamada yoktu, kısmetse bu hafta duyarız kalp atışını inşallah.. şimdide önlem olarak iğne oluyorum

ay hadi İnşallah sağlıkla gelsin bebişin..

ee o zaman daha çok erken günün değilki bugün :) yumurtlamadan sonraki 14.gün regl olunur geç yumlama olduysa reglin gecikmeside normaldir gebelik yoksa. hayırlısı olsun hakkında

Ay insan hemen ümitsizliğe kapiliyor artık her ay husran olunca yine yok ben umutlaniyorum diyorum işte karışık biraz allahım isteyen herkeze nasip etsin bu mutluluğu

Benim bugün 14. Gün iğneden sonra sabah test yaptım negatif henüz reglim gelmedi ama olacak gibi hissediyorum.. Hsg çektireceğim mecbur korkuyorum o işlemden de :/

Benim bugün 14. Gün iğneden sonra sabah test yaptım negatif henüz reglim gelmedi ama olacak gibi hissediyorum.. Hsg çektireceğim mecbur korkuyorum o işlemden de :/
iğnenin 16. günü gebelik yoksa regl olunur çatlamanın 14. günü oluyor yani.. hakkında hayırlısı olsun. anestezili çektirmeni tavsiye ederim. bende ağustosta çekindim acı ağrı hissetmedim sadece kanamam olmuştu birkaç gün o kadar.. istanbulda mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…