- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.281
Sen anestezili mi çektirdi tamamenmi uyutuyolar yoksa yarı baygınmıiğnenin 16. günü gebelik yoksa regl olunur çatlamanın 14. günü oluyor yani.. hakkında hayırlısı olsun. anestezili çektirmeni tavsiye ederim. bende ağustosta çekindim acı ağrı hissetmedim sadece kanamam olmuştu birkaç gün o kadar.. istanbulda mısın?
tam anestezili tamamen bayıltılıyorsun ama zaten çok kısa sürüyor yarım saat ancakSen anestezili mi çektirdi tamamenmi uyutuyolar yoksa yarı baygınmı
Anestezisiz cesaret edemicemgalibatam anestezili tamamen bayıltılıyorsun ama zaten çok kısa sürüyor yarım saat ancak
hayırlısı olsun canım1
16.günü tam adet gunum
bende cesaret edemedim çokta rahat oldum...Anestezisiz cesaret edemicemgaliba
hayırlısı olsun canım
bazen birkaç gün gecikme oluyor ama cumaya kadar regl olmazsan ve gebe değilsen doktora git canım benceKist mi olmustur acaba testler negatif
Yani çok az bir pembelik geldi peçeteye bu sabah oluyorum demek mi dedim test de negatif çıkıncaiğnenin 16. günü gebelik yoksa regl olunur çatlamanın 14. günü oluyor yani.. hakkında hayırlısı olsun. anestezili çektirmeni tavsiye ederim. bende ağustosta çekindim acı ağrı hissetmedim sadece kanamam olmuştu birkaç gün o kadar.. istanbulda mısın?
Normalde regl iğnenin 16. günü çatlamanında 14.günü gelir. yani iğneyi olunca 36 saat sonra yumurta çatlıyor ya. ama senin yumurtan 36 saatten önce çatlamışsa iğneye göre 14~15.günde gelebilir hakkında hayırlısı olsun... bende istanbuldayım beylikdüzü medihaus cerrahi tıp merkezi ben doktor tavsiyesi üzerine gittim oraya. hsg mi de kendisi bizzat çekti anestezili, hatta ben demeden direkt anestezili dedi. 450tlydi yanlış hatırlamıyorsam ağustosta.. doktorum Kamer BeyYani çok az bir pembelik geldi peçeteye bu sabah oluyorum demek mi dedim test de negatif çıkıncanormalde 16. Gün mü başlamalıydı? Testi erken mi yaptım şimdi ben kafam karıştı :/ istabuldayım önereceğin bir yer var mı hsg için?
Öğleden sonra Olmalı canım iğnen..ilişkide hem iğneyi olduğun akşam Hemde sabah Olmalı çoğu arkadaş öyle hamile kalmışArkadaşlar iyi akşamlar 2. Klomen kullanışım ve ilk iğnem olacak Pztsi günü inşallah tecrübeli arkadaşlara bir sorum var iğneden sonra yumurta 36 saate çatlıyormuş peki ilişki hangi gün ve saatte olmalı? Bir de çalıştığım için akşam saatlerine gelmesi gerekir iğneyi kaçta olmalıyım?
Anladım Canm sağol bakalım Dr ne diyecek inşallah hayırlısıÖğleden sonra Olmalı canım iğnen..ilişkide hem iğneyi olduğun akşam Hemde sabah Olmalı çoğu arkadaş öyle hamile kalmış
6gün gecikmiş test yaptınızmı?Kızlar bu ay klomen ve iğne kullanmadım ama hala adet olmadımnormalde 30 günde bir oluyordum ama 21nde olmam Lazımdı ama hala adet olmadım arada bir karnım ağrıyor ama geçiyor sonra kendimde hiç hamilelik belirtisi de yaşamıyorum pff napmalıyım sizce ?
İğne olduktan sonra 2.gün doktor çağırdı catladigina baktı ogunden itibaren 3gün ilişki dediÖğleden sonra Olmalı canım iğnen..ilişkide hem iğneyi olduğun akşam Hemde sabah Olmalı çoğu arkadaş öyle hamile kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?