Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Sen anestezili mi çektirdi tamamenmi uyutuyolar yoksa yarı baygınmı

Yani çok az bir pembelik geldi peçeteye bu sabah oluyorum demek mi dedim test de negatif çıkınca normalde 16. Gün mü başlamalıydı? Testi erken mi yaptım şimdi ben kafam karıştı :/ istabuldayım önereceğin bir yer var mı hsg için?

Normalde regl iğnenin 16. günü çatlamanında 14.günü gelir. yani iğneyi olunca 36 saat sonra yumurta çatlıyor ya. ama senin yumurtan 36 saatten önce çatlamışsa iğneye göre 14~15.günde gelebilir hakkında hayırlısı olsun... bende istanbuldayım beylikdüzü medihaus cerrahi tıp merkezi ben doktor tavsiyesi üzerine gittim oraya. hsg mi de kendisi bizzat çekti anestezili, hatta ben demeden direkt anestezili dedi. 450tlydi yanlış hatırlamıyorsam ağustosta.. doktorum Kamer Bey

Arkadaşlar iyi akşamlar 2. Klomen kullanışım ve ilk iğnem olacak Pztsi günü inşallah tecrübeli arkadaşlara bir sorum var iğneden sonra yumurta 36 saate çatlıyormuş peki ilişki hangi gün ve saatte olmalı? Bir de çalıştığım için akşam saatlerine gelmesi gerekir iğneyi kaçta olmalıyım?

Öğleden sonra Olmalı canım iğnen..ilişkide hem iğneyi olduğun akşam Hemde sabah Olmalı çoğu arkadaş öyle hamile kalmış

Kızlar bu ay klomen ve iğne kullanmadım ama hala adet olmadım normalde 30 günde bir oluyordum ama 21nde olmam Lazımdı ama hala adet olmadım arada bir karnım ağrıyor ama geçiyor sonra kendimde hiç hamilelik belirtisi de yaşamıyorum pff napmalıyım sizce ?

6gün gecikmiş test yaptınızmı?

Öğleden sonra Olmalı canım iğnen..ilişkide hem iğneyi olduğun akşam Hemde sabah Olmalı çoğu arkadaş öyle hamile kalmış
İğne olduktan sonra 2.gün doktor çağırdı catladigina baktı ogunden itibaren 3gün ilişki dedi
İğne olur olmaz ilişkiyemi girmek gerekiyormus ben bilmiyordum

Mrhba kizlar bende bu ay 2.klomeni kullandim ve ilk ignemi oldum dun aksam 36 saat doldu ve iliski oldu inanilmaz bi sanci batma oldu bnde bugun bile vardi ins bu ay yuzumuz güler ( daha once ilk klomende kimyasal gebelik gecrdim ) ayrica 36 saat olunca iliski dedi doktor igneyi oldugum zman iliski onermiyorlar bn hc blmyrdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…