Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
İğne olduktan sonra 2.gün doktor çağırdı catladigina baktı ogunden itibaren 3gün ilişki dedi
İğne olur olmaz ilişkiyemi girmek gerekiyormus ben bilmiyordum
Bende iğneden sonra çağırmadı gün aşırı dedi ama iğnenin yapıldığı gece ve çatladığı zaman ve sonraki günü de değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum ben

Bende iğneden sonra çağırmadı gün aşırı dedi ama iğnenin yapıldığı gece ve çatladığı zaman ve sonraki günü de değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum ben
Bende gtmedim igneden sonra ayni seyi soyledi bnada. Ama ignenin yapildigi gun iliski onermiyorlar 36 saat dolunca iliski diyorlar

Öğleden sonra Olmalı canım iğnen..ilişkide hem iğneyi olduğun akşam Hemde sabah Olmalı çoğu arkadaş öyle hamile kalmış

İğne olduktan sonra 2.gün doktor çağırdı catladigina baktı ogunden itibaren 3gün ilişki dedi
İğne olur olmaz ilişkiyemi girmek gerekiyormus ben bilmiyordum

Bende gtmedim igneden sonra ayni seyi soyledi bnada. Ama ignenin yapildigi gun iliski onermiyorlar 36 saat dolunca iliski diyorlar
kızlar geç olacak ama bilgi olsun diye söyliyim dedim. eylülde bayram dönüşü kendi doktoruma gidemediğimden başka doktora yumurtamı ölçtürüp iğnemi yaptırdım o doktor bişey demedi diye biz iğne akşamıda dahil 4 gün üst üste yaptık. sonra kendi doktoruma çatlamış mı diye gidince iğne olduğun akşam olmayacaktı neden mesajla sormadın önermiyoruz dedi.. ekimde onun dediği gibi 17 ekimde iğnemi oldum 18 ekim akşamı ve 19 ekim sabahı ilişki oldu... 2 ilişki ile ayı kapadım ve gebe kalabildim. inşallah sizlerde çok beklemeden kavuşursunuz

Herkese uzun bi aradan sonra tekrar merhaba :) gecen ay klomen kullanmamistim kist vardı çok şükür adetim le birlikte gitti bu ay kullandım ve yarın sabah iğnemi yaptircam 19 mm yumurtam bugün muayene oldum yarın dinlen çarşambadan itibaren gün aşırı ilişki dedi herzamanki gibi :) ümit ediyorum bu ay güzel haberler gelir isteyen herkesten inşallah :)

Hayirlisi olsun canim inşallah

Hayirli olsun canm gozunaydin. Bende igne gunu iliski onermediklerini biliyordum burda bazi arkadslar o gunde iliski diyor benimde 25 kasim igne oldu 26 da iliski oldu birgun arayla 28 kasimda iliski oldu ins tutar gun aşırı devam artk rabbim yuzumuzu guldursun ins

bende dün akşam iğne oldum beraber takip edelim bu ay inşallah ikimizde güzel haberi alırız:)

Amin inşallah canım sağol bize de dua et yaşadığın sevinci yaşayalım :) buarada senin kaçıncı kullanısin klomeni
ben iki mi üç mü bilemedim :) ilk geçen sene ocakta kullandım aradan 9 ay geçti eylülde ve ekimde kullandım ama ben ikinci sayıyorum :)
inşallah tez vakitte her isteyene versin Rabbim

günaydn canım .sende herhangi problem varmıydı acaba rahim filmide çektirmişsin sanırım yanlış takip etmediysem:)

bende pco vardı canım. evet ağustosta hsg çekindim sonra klomen kullandım

bendede pco var canım ya bende bu ay klomen kullandım dün çatlatma iğnesi oldum 24 mm olmuştu yumurtam senin hsg sonrası sonuç nasıld tüpler açıkmıydı ben kaç aydır tedavi görüyorum artık tüplerim kapalı sanırım diyorum

Ins ya bn kafaya takmamaya calisiyorum ama ynede olmuyo bazen. 36 saat snra iyi degerlndr canm hmen kalkma walla bn 40 dk yatmisim:) 1 gun arayla dewam et ins guzel hberlermz olur

ben dün akşam 7 de oldum doktorum bu akşam için olsun dedi sadece ama ben devam edicem 3 - 4 gün felan bende takmıyım diyorum ama olmuyo deli olucam artık yaklaşık 6 aydır tedavi görüyorum olmadı bi türlü artık tüplerimden şüphe ediyorum sizde problem varmıydı acaba? birbirimize dua edelim .

Ins ya bn kafaya takmamaya calisiyorum ama ynede olmuyo bazen. 36 saat snra iyi degerlndr canm hmen kalkma walla bn 40 dk yatmisim:) 1 gun arayla dewam et ins guzel hberlermz olur
ben bir saat ayaklar havada sonrada hiç kalkmadan 6-7 saat yattım iki ilişkide de :) eşimin sıvılaşma süresi 1 saatten fazlaymış öğrendik bir ay sonra gebe kaldım Allahın izniyle :)

canım 6 yıldır hsg çektirmedin mi doktorların nasıl istememiş çok şaşırdım. ben ekimde 2. yılımı bitirdim daha iki yıl olmadan ağustosta çekindim hsg. korkuyorsan anestezili ol ben anestezili oldum

Bnim 1 sene oldu canm eylulde ilk klomen kullandm sdce onda da kimyasal gebelik oldu bu ay da klomen ve igne bakalim ins sonuc alirz benm bi sorunum yok cok sukur hersyin normal dedi doktor esiminde oyle hrsey normal vakti zamani var demek ki henuz olmadi. 1 gun arayla iliskiye devam edin bende oyle yaptim ve bnde vajinal tahris oluyo ama mecbur yapmaya calisiyorm 1 ay daha beklmek istmyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…