Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
ben bir saat ayaklar havada sonrada hiç kalkmadan 6-7 saat yattım iki ilişkide de :) eşimin sıvılaşma süresi 1 saatten fazlaymış öğrendik bir ay sonra gebe kaldım Allahın izniyle :)
Gozun aydin vanm darisi bize ins. Bende yattm uzun sure ins tutar eylulde kimyasal gecrdim oyuzden bu ay testi ne zman yapsam cikar eger varsa hemen doktora gdip dusuk onleyiciye baslarm

iğne etkisi 14. gün falan biter herhalde canım 14.günden önce bence yapma test
Ewet canm etkisi kaliyormus vucutta ben 25 kasimda igne oldum ozman aralik 10 da testi yapsam dgru sonuc verir diye dusunuyorm bat 15 aralik zatn. Erken gebelik testi mi yapsam yaa varsa cikartr hmen kafaya takmaym diyorm unutuyrm ama kk ya grince aklima yer ediyo grmek istemyrm buraya stres olurm dye ama dayanamayp griyorm

Merhaba kızlar.yumurtalarınız kaç mm olduğunda catlatma ignesi vuruldunuz?benm bu a 22 mm olmuş Dr. um.daha küçük olsaydı 18 19 daha iyiydi gibi bi şey söyledi.çok bu büyük sizce?

Ben
Merhaba kızlar.yumurtalarınız kaç mm olduğunda catlatma ignesi vuruldunuz?benm bu a 22 mm olmuş Dr. um.daha küçük olsaydı 18 19 daha iyiydi gibi bi şey söyledi.çok bu büyük sizce?
Cuma günü kontrole gittim son klomenimdi. baktırdığım da 14 ve 16 mm dedi p.tesi tekrar gel dedi dr dün gittiğimde 19 mm dedi ve bugün için iğne verdi ideal boyut ne bilmiyorum ama bende sanki 22mm falan daha iyi gibi düşünüyodum

BATIN 15 aralık olamaz canım iğneden sonraki 16. gün regl geliyor 9-10 aralıkta yaparsın sende test

ben ilk klomende 19 en büyük üç yum vardı ama doktorun beklemediğini düşünüyorum erken çatlattı.. bu sefer doktorum ikisinde de 23mm de çatlattı

yok 6 yıl değil yanşılmı yazdım kusura bakmayın 6 ay dedim galiba:) ben nisnda evlendim hastalığımı bildiğim için hemen tedaviye başladım ama sonuç alamadım sanırım tüplerde bir problem var

ne güzel en azından bir probleminiz yokmuş bende pco var eşimde sorun yok çok şükür ama bizde sonuç elde edemedik malesef inşallah bu ay sonuç alırız bende artık bu ay yoruldum olsun artık diyorum.

ben dün akşam oldum canım 24 mm di büyük olunca sıkıntımı oluyomuş ki?
18 19 mm görseydim daha iyiydi dedi Dr. um.inşallah bi sorun olmaz çatlar ve tutunur bebeklermz.ben de igne mi dün oldum.aynı dönemde aynı heyecanli bekleyislerimiz olacak desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…