- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.321
Gozun aydin vanm darisi bize ins. Bende yattm uzun sure ins tutar eylulde kimyasal gecrdim oyuzden bu ay testi ne zman yapsam cikar eger varsa hemen doktora gdip dusuk onleyiciye baslarmben bir saat ayaklar havada sonrada hiç kalkmadan 6-7 saat yattım iki ilişkide de :) eşimin sıvılaşma süresi 1 saatten fazlaymış öğrendik bir ay sonra gebe kaldım Allahın izniyle :)
iğne etkisi 14. gün falan biter herhalde canım 14.günden önce bence yapma testGozun aydin vanm darisi bize ins. Bende yattm uzun sure ins tutar eylulde kimyasal gecrdim oyuzden bu ay testi ne zman yapsam cikar eger varsa hemen doktora gdip dusuk onleyiciye baslarm
Ewet canm etkisi kaliyormus vucutta ben 25 kasimda igne oldum ozman aralik 10 da testi yapsam dgru sonuc verir diye dusunuyorm bat 15 aralik zatn. Erken gebelik testi mi yapsam yaa varsa cikartr hmen kafaya takmaym diyorm unutuyrm ama kk ya grince aklima yer ediyo grmek istemyrm buraya stres olurm dye ama dayanamayp griyormiğne etkisi 14. gün falan biter herhalde canım 14.günden önce bence yapma test
Cuma günü kontrole gittim son klomenimdi. baktırdığım da 14 ve 16 mm dedi p.tesi tekrar gel dedi dr dün gittiğimde 19 mm dedi ve bugün için iğne verdi ideal boyut ne bilmiyorum ama bende sanki 22mm falan daha iyi gibi düşünüyodumMerhaba kızlar.yumurtalarınız kaç mm olduğunda catlatma ignesi vuruldunuz?benm bu a 22 mm olmuş Dr. um.daha küçük olsaydı 18 19 daha iyiydi gibi bi şey söyledi.çok bu büyük sizce?
BATIN 15 aralık olamaz canım iğneden sonraki 16. gün regl geliyor 9-10 aralıkta yaparsın sende testEwet canm etkisi kaliyormus vucutta ben 25 kasimda igne oldum ozman aralik 10 da testi yapsam dgru sonuc verir diye dusunuyorm bat 15 aralik zatn. Erken gebelik testi mi yapsam yaa varsa cikartr hmen kafaya takmaym diyorm unutuyrm ama kk ya grince aklima yer ediyo grmek istemyrm buraya stres olurm dye ama dayanamayp griyorm
ben ilk klomende 19 en büyük üç yum vardı ama doktorun beklemediğini düşünüyorum erken çatlattı.. bu sefer doktorum ikisinde de 23mm de çatlattıBen
Cuma günü kontrole gittim son klomenimdi. baktırdığım da 14 ve 16 mm dedi p.tesi tekrar gel dedi dr dün gittiğimde 19 mm dedi ve bugün için iğne verdi ideal boyut ne bilmiyorum ama bende sanki 22mm falan daha iyi gibi düşünüyodum
benim yumurtam cumartesi 19 du ben pazartesi iğne oldum 23-24 civarıydıMerhaba kızlar.yumurtalarınız kaç mm olduğunda catlatma ignesi vuruldunuz?benm bu a 22 mm olmuş Dr. um.daha küçük olsaydı 18 19 daha iyiydi gibi bi şey söyledi.çok bu büyük sizce?
Bir günde mm artabilirmi ki ilaç bittikten sonra çünkü cuma günü 14 ve 16 mm di akşamı son klomeni aldım bitti p.tesi günü gittiğimde 19 mm dedi bugün yaptırdım iğnemi debenim yumurtam cumartesi 19 du ben pazartesi iğne oldum 23-24 civarıydı
18 mm en idealidir ama 22 de güzelMerhaba kızlar.yumurtalarınız kaç mm olduğunda catlatma ignesi vuruldunuz?benm bu a 22 mm olmuş Dr. um.daha küçük olsaydı 18 19 daha iyiydi gibi bi şey söyledi.çok bu büyük sizce?
Niye bat 15 olamaz ki canm benm kasim 15 di adetim 25 de igneyi oldumBATIN 15 aralık olamaz canım iğneden sonraki 16. gün regl geliyor 9-10 aralıkta yaparsın sende test
canım 6 yıldır hsg çektirmedin midoktorların nasıl istememiş çok şaşırdım. ben ekimde 2. yılımı bitirdim daha iki yıl olmadan ağustosta çekindim hsg. korkuyorsan anestezili ol ben anestezili oldum
Bnim 1 sene oldu canm eylulde ilk klomen kullandm sdce onda da kimyasal gebelik oldu bu ay da klomen ve igne bakalim ins sonuc alirz benm bi sorunum yok cok sukur hersyin normal dedi doktor esiminde oyle hrsey normal vakti zamani var demek ki henuz olmadi. 1 gun arayla iliskiye devam edin bende oyle yaptim ve bnde vajinal tahris oluyo ama mecbur yapmaya calisiyorm 1 ay daha beklmek istmyrm
Merhaba kızlar.yumurtalarınız kaç mm olduğunda catlatma ignesi vuruldunuz?benm bu a 22 mm olmuş Dr. um.daha küçük olsaydı 18 19 daha iyiydi gibi bi şey söyledi.çok bu büyük sizce?
ben dün akşam oldum canım 24 mm di
18 19 mm görseydim daha iyiydi dedi Dr. um.inşallah bi sorun olmaz çatlar ve tutunur bebeklermz.ben de igne mi dün oldum.aynı dönemde aynı heyecanli bekleyislerimiz olacak deseneben dün akşam oldum canım 24 mm di büyük olunca sıkıntımı oluyomuş ki?
Ins canm rabbim isteyen hrkese nasip etsinne güzel en azından bir probleminiz yokmuş bende pco var eşimde sorun yok çok şükür ama bizde sonuç elde edemedik malesef inşallah bu ay sonuç alırız bende artık bu ay yoruldum olsun artık diyorum.
Sağol canm.içimi ferahlattin birz18 mm en idealidir ama 22 de güzel
18 19 mm görseydim daha iyiydi dedi Dr. um.inşallah bi sorun olmaz çatlar ve tutunur bebeklermz.ben de igne mi dün oldum.aynı dönemde aynı heyecanli bekleyislerimiz olacak desene
Ins canm rabbim isteyen hrkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?