- 21 Eylül 2016
- 826
- 1.322
- 63
- 33
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.341
iğnenin 16. günü 11 aralık oluyor..Niye bat 15 olamaz ki canm benm kasim 15 di adetim 25 de igneyi oldum
günde 1 mm büyüyormuşBir günde mm artabilirmi ki ilaç bittikten sonra çünkü cuma günü 14 ve 16 mm di akşamı son klomeni aldım bitti p.tesi günü gittiğimde 19 mm dedi bugün yaptırdım iğnemi de
Kızlar hepinize merhabalar bende ilk klomenle hamile kaldım gece 11 de vuruldum iğnemi dr um 36 saat dedi ama ben uymadım 12 saat sonra ilişki oldu şunu düşündüm sperm içeride 3 güne kadar canlı kalabiliyor onun için ondan sonra gün aşırı girdik toplam 4 kere oldu ilişki daha yapmadık birinden birinde tuttu çok şükür inş en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız duamda sınız
İki yumurta vardı en büyüğü 19 mm di canımhayırlı olsun inşallah bizede dua edin bende dün 7 de oldum doktorum yarın akşam olsun dedi 36 saat sınırı vermedi bana ben sordum gerek yok dedi yarın akşam olsun dedi bende bugün başlayarak 3 gün felan denemek istiyorum birde sizin yumurtanız kaç mm olduğunda iğne yaptınız acaba.
İki yumurta vardı en büyüğü 19 mm di canım
Bilemiyorum ki canımbenimki 24 mm di dün akşam yaptık çok mu büyümüş acaba
Bilemiyorum ki canım
Tmam oyle oluyor da canm ayni adet tarihimizde gelmez mi ki 16. Gunde mi geliyormus hc blmiyordum bn ayni tarihte geliyor diye blyrmiğnenin 16. günü 11 aralık oluyor..
2 senedir olmıyo du canım bir oğlum var yumurta çatlamıyordu bende kiste dönişüyordu adetlerim düzensizdi kilomda vardı biraz vermen gerek dedi glifor kullandım sabah akşam en son işlem rahim filmi ve klomen kalmştı dr um önce klomen kullanalım dedi 2 ay deneyelim dedi çünkü film biraz meşakketli dedi hemde 800 tlydi bende istemedim hemen allaha şükür ilk inde tuttu eşim de sperm trsti yaptırmıştı onda sıkıntı yoktusizde bi problem varmıydı acaba?
hayır aynı tarihte gelmez iğne olunca döngü değişirTmam oyle oluyor da canm ayni adet tarihimizde gelmez mi ki 16. Gunde mi geliyormus hc blmiyordum bn ayni tarihte geliyor diye blyrm
benim durumummuş :) kilo verdim glifor kullandım önce hsg sonrada klomen :)2 senedir olmıyo du canım bir oğlum var yumurta çatlamıyordu bende kiste dönişüyordu adetlerim düzensizdi kilomda vardı biraz vermen gerek dedi glifor kullandım sabah akşam en son işlem rahim filmi ve klomen kalmştı dr um önce klomen kullanalım dedi 2 ay deneyelim dedi çünkü film biraz meşakketli dedi hemde 800 tlydi bende istemedim hemen allaha şükür ilk inde tuttu eşim de sperm trsti yaptırmıştı onda sıkıntı yoktu
Evet canım bende de tam tersini uyguladıbenim durumummuş :) kilo verdim glifor kullandım önce hsg sonrada klomen :)
Anladm canm bakalm ins gelmez:)hayır aynı tarihte gelmez iğne olunca döngü değişir
Gunde 2 kez kullandm iki yumurta olustu ama mm hatrlamiyorm bu ay 1 kez kullandm 21 mm oldu sanrm ertesi gun igne yaptırdım 8.gunSLM KIZLAR KLOMENİ GÜNDE Bİ KEZ KULLNARAK KAÇINCI GÜNDE KAÇ MM YUMURTANIZ OLUSTU?:)
test için adeti mi beklemek gerekiyo acaba bugün iğnenin 4. günü 10 gün sonra mı belli olcak :)test alsammı acba ya ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artıkGunde 2 kez kullandm iki yumurta olustu ama mm hatrlamiyorm bu ay 1 kez kullandm 21 mm oldu sanrm ertesi gun igne yaptırdım 8.gun
Yok smdi test yapmayın pozitf cikar vucutta hormon yuklemsi oldgu icin dgru sonuc vermez igneden 14 gun snra test diyorlar bnde onu beklyrmtest için adeti mi beklemek gerekiyo acaba bugün iğnenin 4. günü 10 gün sonra mı belli olcak :)test alsammı acba ya ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?