Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar hepinize merhabalar bende ilk klomenle hamile kaldım gece 11 de vuruldum iğnemi dr um 36 saat dedi ama ben uymadım 12 saat sonra ilişki oldu şunu düşündüm sperm içeride 3 güne kadar canlı kalabiliyor onun için ondan sonra gün aşırı girdik toplam 4 kere oldu ilişki daha yapmadık birinden birinde tuttu çok şükür inş en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız duamda sınız

hayırlı olsun inşallah bizede dua edin bende dün 7 de oldum doktorum yarın akşam olsun dedi 36 saat sınırı vermedi bana ben sordum gerek yok dedi yarın akşam olsun dedi bende bugün başlayarak 3 gün felan denemek istiyorum birde sizin yumurtanız kaç mm olduğunda iğne yaptınız acaba.

İki yumurta vardı en büyüğü 19 mm di canım

sizde bi problem varmıydı acaba?
2 senedir olmıyo du canım bir oğlum var yumurta çatlamıyordu bende kiste dönişüyordu adetlerim düzensizdi kilomda vardı biraz vermen gerek dedi glifor kullandım sabah akşam en son işlem rahim filmi ve klomen kalmştı dr um önce klomen kullanalım dedi 2 ay deneyelim dedi çünkü film biraz meşakketli dedi hemde 800 tlydi bende istemedim hemen allaha şükür ilk inde tuttu eşim de sperm trsti yaptırmıştı onda sıkıntı yoktu

benim durumummuş :) kilo verdim glifor kullandım önce hsg sonrada klomen :)

Gunde 2 kez kullandm iki yumurta olustu ama mm hatrlamiyorm bu ay 1 kez kullandm 21 mm oldu sanrm ertesi gun igne yaptırdım 8.gun
test için adeti mi beklemek gerekiyo acaba bugün iğnenin 4. günü 10 gün sonra mı belli olcak :)test alsammı acba ya ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık

test için adeti mi beklemek gerekiyo acaba bugün iğnenin 4. günü 10 gün sonra mı belli olcak :)test alsammı acba ya ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık
Yok smdi test yapmayın pozitf cikar vucutta hormon yuklemsi oldgu icin dgru sonuc vermez igneden 14 gun snra test diyorlar bnde onu beklyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…