Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar bende pko hastasıyım bebek isteyince doktora gittim ultrasonda baktı ortalığı ayağa kaldırmadan önce progestan kullanalım 3 ay sonra bakarız dedi daha ilaca başlamadım kasım ayında gittim doktora adetimi bekliyordum kullanmak için. İlaca başlayamadan ilk ay denememizde yani kimyasal gebelik geçirdim değelerim yükseldi vs. Şimdi adetim bitmesini bekliyorum. Burada klomen görüyorum sürekli ama ben mi yanlış yoldayım acaba

bende bu ay olmazsa artık rahim filmi istiycem ama inşallah gerek kalmaz bizede dua edin lütfen.

Allahim ya tesadufen netten cani bi annenin yeni dogmus bebegini dovdugunu gordum cildirdm elim ayagim titredi sinirden anne demeye bile utaniyorum yaa rabbim mucizeyi vermis insafsizca davraniyorlar bizler burda yavrularimiz olsun diye cirpiniyoruz ne pislikler var ya allahim boylelerin belasini versin

Olur cnm bekleyelim haberleselim ne zman belli olcak igneden 14 gun sonra diyolar ama haftaya test yapsakmi acep.benim igneden bi gun sonra agrim oldu cnm.iliski hakkinda ne dedi dr saat felan verdimi

Olur cnm bekleyelim haberleselim ne zman belli olcak igneden 14 gun sonra diyolar ama haftaya test yapsakmi acep.benim igneden bi gun sonra agrim oldu cnm.iliski hakkinda ne dedi dr saat felan verdimi

benim sızlama şeklinde hala devam ediyo ağrılarım canım ya ben pazartesi akşam 7 gibi oldum salı günü akşam olsun dedi doktorum 36 saat felan sınırlaması yapmadı bende dünden itibaren bi kaç gün hergün yapmayı düşünüyorum sen nasıl yapıcaksın. bana doktorum 15 aralığa kadar olman lazım dedi eğer hamile olmazsan

ben dün merakımdan ovulasyon testi yapayım dedim test çizgisini görmeniz lazımdı damladığı anda kopkoyu kapkalın bir çizgi:)
gebelikte öyle çıkıyor işte :) ben denemiştim.. hatta bir keresinde 13.gün silikten silik çizgi gördüm umutlandım ama sonra tam günümde geldi regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…