- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.361
Ignenin kacinci gunu cnm seninYok smdi test yapmayın pozitf cikar vucutta hormon yuklemsi oldgu icin dgru sonuc vermez igneden 14 gun snra test diyorlar bnde onu beklyrm
Ben 25 kasimda oldum igneyi 4.gun bugunIgnenin kacinci gunu cnm senin
26 kasimda oldum bn de senin 5.gun bnm 4.gun oluo ay ins hayirli haberler alırızBen 25 kasimda oldum igneyi 4.gun bugun
Ben ignenin oldugu günü saymiyorm26 kasimda oldum bn de senin 5.gun bnm 4.gun oluo ay ins hayirli haberler alırız
2 senedir olmıyo du canım bir oğlum var yumurta çatlamıyordu bende kiste dönişüyordu adetlerim düzensizdi kilomda vardı biraz vermen gerek dedi glifor kullandım sabah akşam en son işlem rahim filmi ve klomen kalmştı dr um önce klomen kullanalım dedi 2 ay deneyelim dedi çünkü film biraz meşakketli dedi hemde 800 tlydi bende istemedim hemen allaha şükür ilk inde tuttu eşim de sperm trsti yaptırmıştı onda sıkıntı yoktu
SLM KIZLAR KLOMENİ GÜNDE Bİ KEZ KULLNARAK KAÇINCI GÜNDE KAÇ MM YUMURTANIZ OLUSTU?:)
benim 16 .günde 24 mm olmuştu pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum:) sizin ne durumda?
cnm bn 11.günde 17 mm olmuştu tek yumurta.gün aşırılara devam bakalım.:)
Cumartesi oldum cnm
bende pazartesi akşam oldum canım 17 mm de mi vuruldun sen bende 24 mm ken vuruldum beraber bekleyelim günümüzü dua edelim birbirimize. senin çok aşırı ağrın felan oldumu canım.Cumartesi oldum cnm
Olur cnm bekleyelim haberleselim ne zman belli olcak igneden 14 gun sonra diyolar ama haftaya test yapsakmi acep.benim igneden bi gun sonra agrim oldu cnm.iliski hakkinda ne dedi dr saat felan verdimi
Olur cnm bekleyelim haberleselim ne zman belli olcak igneden 14 gun sonra diyolar ama haftaya test yapsakmi acep.benim igneden bi gun sonra agrim oldu cnm.iliski hakkinda ne dedi dr saat felan verdimi
test 14 gün önce yapmayın iğneden dolayı pozitif çıkabilirOlur cnm bekleyelim haberleselim ne zman belli olcak igneden 14 gun sonra diyolar ama haftaya test yapsakmi acep.benim igneden bi gun sonra agrim oldu cnm.iliski hakkinda ne dedi dr saat felan verdimi
test 14 gün önce yapmayın iğneden dolayı pozitif çıkabilir
Gun asiri mi dedi dr size cnm igneden kac saat sonra dediben dün merakımdan ovulasyon testi yapayım dedim test çizgisini görmeniz lazımdı damladığı anda kopkoyu kapkalın bir çizgi:)
Gun asiri mi dedi dr size cnm igneden kac saat sonra dedi
gebelikte öyle çıkıyor işte :) ben denemiştim.. hatta bir keresinde 13.gün silikten silik çizgi gördüm umutlandım ama sonra tam günümde geldi reglben dün merakımdan ovulasyon testi yapayım dedim test çizgisini görmeniz lazımdı damladığı anda kopkoyu kapkalın bir çizgi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?