- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.381
gebelikte öyle çıkıyor işte :) ben denemiştim.. hatta bir keresinde 13.gün silikten silik çizgi gördüm umutlandım ama sonra tam günümde geldi regl
o zaman hsg çektirmelisin canım öyle stres yapma kendineevet hamileliği ovulasyon testiyle öğrenende çok oluyo demekki böyle oluyomuş :) benim nedense hiç umudum yok ya psikolojimi tüplere taktım çünkü kapalı diye kafayı yedim:)
o zaman hsg çektirmelisin canım öyle stres yapma kendine
Canım kafanı takma tüplere bende ilk gittiğim dr direk film istedi hiç yumurta takibi yapmadı eşimden test istemedi yumurtlama oluyomu diye bakmadı 1 buçuk sene olmuştu o zaman korunmayı bırakalı film istemesi tuhafıma gitmişti gitmedim bir daha ona amapsikolojimi bozdu bıraktı aklım kaldı tüplerde direk tıkalı heralde dedim bende sonra sil baştan başka bi dr a gittimönümdeki ilk hedef o artık olmazsa
Mesajını görmemişim kusura bakma canm.evet birbirimizle haberleşelim inşallah hayırlı sonuçlar alırız ikimizde sizde bir problem varmıydı acaba?
Siz de ne gibi sorun vardıMesajını görmemişim kusura bakma canm.
Biz de bi sorun görünmüyor canm.sebepsiz infertilite.ama yumurta iyi sperm iyi ama sanırım yumurta catlama da bi problem vr
Ben klomen kullandıktan sonra Dr kontrolüne gidiyorum ve o tarih veriyor progestan için ozaman başlıyorum. klomeni alcagim son gün cumaydi Ogün sabahtan çağırdı yumurta 14 ve 16 mm di p.tesi ye tekrar çağırdı 19mm olmuştu ve salı iğne dedi önümüzdeki p.tesi. ye tekrar çağırdı ozaman da progestan tarihi verecek yumurtalara bakacak ultrason laSlm.kizlar aranizda hem progestan hem klomen kullanan var mi.dr bana sadece klomen verdi bunun sebebini sormak istiyorum. Bi de catlatma iğnesini olduktan sonra dr kontrole cagirdi mi sizi belki igne oldum ama catlamadi kafamda deli sorular)
Canım kafanı takma tüplere bende ilk gittiğim dr direk film istedi hiç yumurta takibi yapmadı eşimden test istemedi yumurtlama oluyomu diye bakmadı 1 buçuk sene olmuştu o zaman korunmayı bırakalı film istemesi tuhafıma gitmişti gitmedim bir daha ona amapsikolojimi bozdu bıraktı aklım kaldı tüplerde direk tıkalı heralde dedim bende sonra sil baştan başka bi dr a gittim
Siz de ne gibi sorun vardı
Slm.kizlar aranizda hem progestan hem klomen kullanan var mi.dr bana sadece klomen verdi bunun sebebini sormak istiyorum. Bi de catlatma iğnesini olduktan sonra dr kontrole cagirdi mi sizi belki igne oldum ama catlamadi kafamda deli sorular)
Hayirli olsun canım ben salı günü iğne yaptırdım dün aksam 11 gibi adet sancısı gibi sancı girdi gece boyu sürdü şuan hala hafif batmalar varSelam kızlar ben de bu ay catlatma iğnesi oldum. Bugün 10. gün ve hic agrim, belirtim yok sizce neler yasadiniz? Hic belirti yasamadan hamile kalan var mi acaba? Sizler igne sonrasi neler yaşadınız?
Hakkımızda hayirlisi olsun canim bende o tur bisey olmadi bekleyip göreceğiz ama merak ediyoruz isteHayirli olsun canım ben salı günü iğne yaptırdım dün aksam 11 gibi adet sancısı gibi sancı girdi gece boyu sürdü şuan hala hafif batmalar var
Progestan tarihi derken tatlım? nedir bu progestanBen klomen kullandıktan sonra Dr kontrolüne gidiyorum ve o tarih veriyor progestan için ozaman başlıyorum. klomeni alcagim son gün cumaydi Ogün sabahtan çağırdı yumurta 14 ve 16 mm di p.tesi ye tekrar çağırdı 19mm olmuştu ve salı iğne dedi önümüzdeki p.tesi. ye tekrar çağırdı ozaman da progestan tarihi verecek yumurtalara bakacak ultrason la
Olur da bi bebek olursa onun düşmesini önlüyor önlem alıyor yani bi nevi Dr tutunmasına yardımcı olup rahimi hazırlıyor ilaç 12 gün kullandiriyor Dr o bitince ertesi gün adet oluyosun progestani da muayene ediyor ultrason la karından ortalama ovitrelle den 6 gün sonra kullandırmaya başlıyor ben salı iğnemi yaptım p.tesi cagirdiProgestan tarihi derken tatlım? nedir bu progestan
Ewet cnmKızlar gün aşırı demek 1 gün arayla demek dimi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?