Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Selam kızlarr Bugün korkup sürekli ertelediğim hsg yi yaptırdım sonunda ve çok şükür hiçbir şey hissetmedim tüpler de açıkmış artık akışına bırakacağım bir süre sanırım.. Allahın bildiği hakkımızda hayırlı bir zman var o zaman gelince olacak hepimizin bebişi inanıyorum

Iyi canm icin rhatladi enazindan ins rabbm nasip eder bizlere de

Geçmiş olsun cnm hangi şehirde nekadara yaptırdın özelde değilse devlet ise eğer nasıldı ağrın oldumu?

Günaydın kızlar bekleyişiniz nasil gidiyor. Herhangi bir belirti yasayan var mi?

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda gelir Bebişin :) aneztezili mi oldun filmi nasıl geçti ? Bende düşünüyorum çektirmeyi

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda gelir Bebişin :) aneztezili mi oldun filmi nasıl geçti ? Bende düşünüyorum çektirmeyi
Sağol canım :) Yok anestezisiz oldum. Biraz tedirgindim ama gittiğim yerin yorumları genel olarak iyiydi herkes anlamadım bile diyince ben de Echomar a gittim. Kullandıkları cihaz da son teknoljiymiş vs.. Gerçekten hiçbirşey hissetmedim.. eve gelince azıcık gaz sancısı gibi bir sancı oldu ama o da geçti çabuk

Günaydın kızlar bekleyişiniz nasil gidiyor. Herhangi bir belirti yasayan var mi?
Igne oldugumuz gunu sayarsak yarin yarin 10. Gunum canim ve hcbr adet belrtisi yasamiyorum goguslermde falan hc acima siskinlik olmadi hep olrdu sadece 2 gundur beyaz akinti oluyor ve kasikta batmalar oluyor bazen ins tutmustur senin ne durumda

Igne oldugumuz gunu sayarsak yarin yarin 10. Gunum canim ve hcbr adet belrtisi yasamiyorum goguslermde falan hc acima siskinlik olmadi hep olrdu sadece 2 gundur beyaz akinti oluyor ve kasikta batmalar oluyor bazen ins tutmustur senin ne durumda
Ben de 13. gündeyim canim 10 11 ve 12. günlerde adet agrim vardi bugün yok onun öncesinde de agrim olmadi. Akintim falan da yok tutmadi mi acaba diye düşünüyorum

Kızlar ben klomen kullandim ama eşim şehir dışına gittiği için yumurtlamanin sadece 4 gün öncesini degerlendirdim hiç hamilelik beklentim yok ne kadar rahatım meger ne stres yasiyormusum ...zaten kesin hamile değilim diğer aya bakacağız artik bu ay umarım hepiniz hamile kalirsiniz

Ben de 13. gündeyim canim 10 11 ve 12. günlerde adet agrim vardi bugün yok onun öncesinde de agrim olmadi. Akintim falan da yok tutmadi mi acaba diye düşünüyorum
Sen yarin test yapsan cikar ozman canm yapsana neyi beklyrsun. Bn yok diye alistiriyorm kendimi arada sonra daha uzucu oluyor umutlaninca

Klomen hap mı canım. Bi de kaç yıldır bebek için bekliyorsun

Canım klomen ne hap mı. Kaç aydır bebek istiyorsun

Canım bu iğne dediğin nerden atılıyor.

Canım klomen ne hap mı. Kaç aydır bebek istiyorsun
Istersen ben cevap vereyim canim klomen yumurta geliştirici bir ilac adetin 2. veya 3. günü baslaniyor doktorun çağırdığı tarihte yumurta takibine gidiyorsun . Eger gelusmis yumurtan varsa doktor iliski zamani söylüyor ya da çatlatma ignesi yaptiriyor ardindan iliski saati veriyor bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…