- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.401
Iyi canm icin rhatladi enazindan ins rabbm nasip eder bizlere deSelam kızlarrBugün korkup sürekli ertelediğim hsg yi yaptırdım sonunda ve çok şükür hiçbir şey hissetmedim tüpler de açıkmış artık akışına bırakacağım bir süre sanırım.. Allahın bildiği hakkımızda hayırlı bir zman var o zaman gelince olacak hepimizin bebişi inanıyorum
Geçmiş olsun cnm hangi şehirde nekadara yaptırdın özelde değilse devlet ise eğer nasıldı ağrın oldumu?Selam kızlarrBugün korkup sürekli ertelediğim hsg yi yaptırdım sonunda ve çok şükür hiçbir şey hissetmedim tüpler de açıkmış artık akışına bırakacağım bir süre sanırım.. Allahın bildiği hakkımızda hayırlı bir zman var o zaman gelince olacak hepimizin bebişi inanıyorum
Merhaba geçen ay doktor klomen vermişti kullandm sonuç vermedi bidakine kendi kafama gore kullansam olur mu ki acaba?Bende bu ay klomene başladım. Bayram dolayısı ile doktor kontrol edemeyecek. Kendi haline bıraktık çatlarsa da çatlamazsa da.
Olmaz oyle dr kontrolunde kullaninMerhaba geçen ay doktor klomen vermişti kullandm sonuç vermedi bidakine kendi kafama gore kullansam olur mu ki acaba?
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda gelir Bebişin :) aneztezili mi oldun filmi nasıl geçti ? Bende düşünüyorum çektirmeyiSelam kızlarrBugün korkup sürekli ertelediğim hsg yi yaptırdım sonunda ve çok şükür hiçbir şey hissetmedim tüpler de açıkmış artık akışına bırakacağım bir süre sanırım.. Allahın bildiği hakkımızda hayırlı bir zman var o zaman gelince olacak hepimizin bebişi inanıyorum
Sağol canım :) Yok anestezisiz oldum. Biraz tedirgindim ama gittiğim yerin yorumları genel olarak iyiydi herkes anlamadım bile diyince ben de Echomar a gittim. Kullandıkları cihaz da son teknoljiymiş vs.. Gerçekten hiçbirşey hissetmedim.. eve gelince azıcık gaz sancısı gibi bir sancı oldu ama o da geçti çabukGeçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda gelir Bebişin :) aneztezili mi oldun filmi nasıl geçti ? Bende düşünüyorum çektirmeyi
İstanbul'da özelde yaptırdım canım. 500 tl verdim. Hiç ağrı hissetmedim tüpler de açık olduğundan belki anlamadım bileGeçmiş olsun cnm hangi şehirde nekadara yaptırdın özelde değilse devlet ise eğer nasıldı ağrın oldumu?
İnşallah hayırlısıylaIyi canm icin rhatladi enazindan ins rabbm nasip eder bizlere de
Igne oldugumuz gunu sayarsak yarin yarin 10. Gunum canim ve hcbr adet belrtisi yasamiyorum goguslermde falan hc acima siskinlik olmadi hep olrdu sadece 2 gundur beyaz akinti oluyor ve kasikta batmalar oluyor bazen ins tutmustur senin ne durumdaGünaydın kızlar bekleyişiniz nasil gidiyor. Herhangi bir belirti yasayan var mi?
Ben de 13. gündeyim canim 10 11 ve 12. günlerde adet agrim vardi bugün yok onun öncesinde de agrim olmadi. Akintim falan da yok tutmadi mi acaba diye düşünüyorumIgne oldugumuz gunu sayarsak yarin yarin 10. Gunum canim ve hcbr adet belrtisi yasamiyorum goguslermde falan hc acima siskinlik olmadi hep olrdu sadece 2 gundur beyaz akinti oluyor ve kasikta batmalar oluyor bazen ins tutmustur senin ne durumda
Sen yarin test yapsan cikar ozman canm yapsana neyi beklyrsun. Bn yok diye alistiriyorm kendimi arada sonra daha uzucu oluyor umutlanincaBen de 13. gündeyim canim 10 11 ve 12. günlerde adet agrim vardi bugün yok onun öncesinde de agrim olmadi. Akintim falan da yok tutmadi mi acaba diye düşünüyorum
Klomen hap mı canım. Bi de kaç yıldır bebek için bekliyorsunSelam, ben klomen kullanmaya yeni basladim bugun 5.ci gunum ve asiri derecede bas agrisi cekiyorum. 3 gundur yataktan kalkamadim. soguk alginligi vesair yok. aranizda bas agrisi yan etkisi yasayan varmi? ben recetesinde okudum ve cogu yabanci forumlarda da bas agrisi diyeni okudum. sizde nasil acaba?
Canım klomen ne hap mı. Kaç aydır bebek istiyorsunKızlar ben klomen kullandim ama eşim şehir dışına gittiği için yumurtlamanin sadece 4 gün öncesini degerlendirdim hiç hamilelik beklentim yok ne kadar rahatım meger ne stres yasiyormusum ...zaten kesin hamile değilimdiğer aya bakacağız artik bu ay umarım hepiniz hamile kalirsiniz
Canım bu iğne dediğin nerden atılıyor.Ben klomen kullandıktan sonra Dr kontrolüne gidiyorum ve o tarih veriyor progestan için ozaman başlıyorum. klomeni alcagim son gün cumaydi Ogün sabahtan çağırdı yumurta 14 ve 16 mm di p.tesi ye tekrar çağırdı 19mm olmuştu ve salı iğne dedi önümüzdeki p.tesi. ye tekrar çağırdı ozaman da progestan tarihi verecek yumurtalara bakacak ultrason la
14. günden sonra net sonuc çıkıyor diye okudum ben de 15. gün yapmayi düşündümSen yarin test yapsan cikar ozman canm yapsana neyi beklyrsun. Bn yok diye alistiriyorm kendimi arada sonra daha uzucu oluyor umutlaninca
Çatlatma iğnesi kişiye neresinden yapılıyor canım14. günden sonra net sonuc çıkıyor diye okudum ben de 15. gün yapmayi düşündüm
Istersen ben cevap vereyim canim klomen yumurta geliştirici bir ilac adetin 2. veya 3. günü baslaniyor doktorun çağırdığı tarihte yumurta takibine gidiyorsun . Eger gelusmis yumurtan varsa doktor iliski zamani söylüyor ya da çatlatma ignesi yaptiriyor ardindan iliski saati veriyor bu şekildeCanım klomen ne hap mı. Kaç aydır bebek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?