Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
kızlar selam ben klomen kullandım ve adetimin 13. günü 4 adet yumurtam vardı. ikisi olgun diğer ikisi daha küçük doktor çatlatma iğnesi vurdu fakat e2 degerlerıme baktırdı 880 çıktı bana çok yüksek geldi sizce normal mi? normali nedir biliyor musunuz? bu değer yumurtanın kalitesini gösterir mi ?

Merhaba canım bence e2 gayet güzel dört yumurta için çünkü yumurta başına en az 200 isteniliyor kaliteli olması için ben de klomen kullandım geçen ay kimyasal gebelik üzerine 2 yumyrtam var pek ümitli değil 11 ve 12 mm henüz perşembe bakicaz büyümüş mü

bence iki yumurta olması da gayet iyi canım sonucta benımde 4 yumurtam vardı ama ıkısı daha kucuk ıdı catlatma ignesini vurdugunda yanı bu demek oluyor kı 2 yumurta için bana da çatlatma iğnesi yaptı hadi bakalım benımde cuma cuamrtesı kan testı yaptır dedı doktor ama yaptırmayacağım ..adet olursam olurum zaten kendımı şartlamak yıpratmak istemiyorum devamlı test yapmak .. evde yapılan testlerden de almadım o tarz seylerle devamlı denemek daha da kötü yapıyor benı o yuzden saldım ..adet olursam 2. günü gidicem doktora yok 5 gün gibi gecikirse yine gidicem o baksın yönlendirsin kendim extra bişey yapmamaya karar verdım.. bu ilaçlar beni sersem etti çünkü psikolojik olarak da

Cumartesi test yapabilirsin bence ignenin 18. Gunu kesin sonuc alirsin. Gerci bu ay bende adet gecikmesi yasamadan asla test yapmiycam

Cumartesi test yapabilirsin bence ignenin 18. Gunu kesin sonuc alirsin. Gerci bu ay bende adet gecikmesi yasamadan asla test yapmiycam

cuamrtesı iğne vurulalı 14.gün oluyor ama hiç istemiyorum gücüm yok.birde doktor çatlatma iğnesinden sonra günce 3 defa progestan ve estrofem verdi ayrıca gün de bir tane aspirin ve zinko c verdi. mahvetti bu ilaçlar beni iş yerinde sürekli başım dönüyor saat akşam 22.00 da direk uyuyorum bakalım sonuç ne olacak.sizce bir kere daha klomen deneyeyim mi bir ay yoksa aşılamamı bilemedim.artık o kadar depresifim ki tüp bebek için doktor araştırmasına başladım

benimde 2.klomen kullanışım yarın bitiyor klomen sonra estrofemle devam ve cuma günü de kontrol var..inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız..kızlar bide bişi sorucam iğneyi doktor ne zaman verdi?

benimde 2.klomen kullanışım yarın bitiyor klomen sonra estrofemle devam ve cuma günü de kontrol var..inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız..kızlar bide bişi sorucam iğneyi doktor ne zaman verdi?

canım zaten çağırıyor klomenden bittikten 6 gün sorna gittim .klomen bende aşırı kasık ağrısı yaptı.4 yumusta oluşmuştu doktor vuralım dedi hemen muayenehanesinde kontrol edip vurdu.Doktorun yeterli büyüklüğe geldiğinde vuracaktık.

Benim doktorumda bana bir sonraki ay asilama dedi. Ama ben istemiyorum hemen. Biraz daha denemek istiyorum. Tabiki kullandigimiz ilaclar az degil etki ediyor. Ama umitsiz olma belki bu ay bebisin seninledir

Benimde carsamba bitiyor cumartesiye kontrole cagirdi doktorum yumurtalarin boyutu 18 mm oldugunda ve gectiginde 18-22mm arasi igne ile catlatiyor.

canım senin ilk kullanman mı ?

evet canım ..geçen ay doktora gittim yumurtam büyümüştü sadece çatlatma iğnesi ile çatlatalım deneyelim dedi olmadı sonra adetimin 3. günü sabah akşam klomen 5 gün kullandım aşırı kasık ağrısı yaptı.

benim progesteronum düşük 5-6 arasında eşiminde spermi 174 milyon ama morfoloji 2 doktor sigarayı bıraksın dedi .ve stresli sanrım işi dedi çok önem vermedi eşimin değerlerine o ikinci aşama dedi.

bende sigara içiyorudm bir hafta oldu tamamen bıraktım onun haricinde herhangi bir rahatsızlığım yok testlerım rahim filmim herşeyim normal sanırım çok fazla takıyorum kafama ..

klomenden sonra 4 yumurta oluştu .. catlatma iğnesi vurdu tekrar o gün e2 ve proesgerona baktı kan tahlılı yine kontrol edelim dedi sonucları goturdum vurabılırız dedı. ondan sonra vurdu. sonrada işte yukarıda yazdığım bir çok ilacı verdi ..

senin kaçıncı kullanışın klomen ?? bence hemen umutlanmamak lazım en az 3 kere denenmeli diye okudum bir doktorun makalesinde 3den fazla ard arda kullanmak rahmi inceltiyormuş. ama hemen aşılamaya mı geçsem bir ay daha mı klomen kullansam bilmiyorum adet olursam o zaman ki psikolojime göre karar vereceğim :S

Ilk ayinsa bence 1 2 ay daha deneyebilirsin. Korkma bu kadar. Sters yapma. Klomen evet bayagi agri yapiyor. Benim igne vurulali 8. Gun ama hala devam ediyor kasiklarim sizliyor resmen. Doktorun ne oneriyor. Klomenle devam mi bir sonraki ay da.
Hem neden umutsuz dusunuyorsun ki sen. Belki bu ay hamile kalacaksin

Canim senin 8. Gun dimi ignenin. Benim kasiklarim da agri var siddetli.
Birde sanki boyle cekiyorlar icerde biseyi. Hani damar cekilmesi gibi. Birde akintim cook ya . Sen de nasil durumlar
Gun olarak saymiyorum canim bir hafta olcak yarin doktora gideli yarin, o da catlamiş demisti. Kasik agrim ara ara devam ediyor ama takmamaya calisiyorum her regl oncesi olur benim. Sanki bu ay yok gibi hissediyorum ama belirti de aramiyorum. Akinti var ama enfeksiyondan mi neyden cozemedim bembeyaz bir akinti vardi bugun

Him benimde her ay farkli oluyor akinti agri. Bu ay hic kesilmedi ve daha degisik bir agri sancim var buay. Ve akintim hep koyu renkli. Gun icinde ise seffaf saydam gibi. Yumurtlayinca olan akintiya benziyor ama uzayan bi akinti degil. Ya boyle kasiklarimadan biseyleri cekiyorlar kopucak gibi.
Ben umutluyum. Kendimi kaptirmiyorum asla.
Gunum gecerse yaparim bi test :))

İnsallah vardir canim yanilmazsin hislerinde

İnsallah vardir canim yanilmazsin hislerinde
Insallah canim. Ama yanilsam bile hayal kirikligi olmiycak uzulmiycem her 2 sonucada hazirlikliyim. :)
Bu ay senden de guzel haber duymak istiyorum. Diger topikten de biliyorum uzun zamandir bekledigini. Insallah sende bende guzel haberler alicaz. Ve tum isteyen herkes canim insallah. Bol bol dua edelim. Kafamiza takmayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…