- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.421
Ben göbekten oldumÇatlatma iğnesi kişiye neresinden yapılıyor canım
Hap gibi bi ilaç mıIstersen ben cevap vereyim canim klomen yumurta geliştirici bir ilac adetin 2. veya 3. günü baslaniyor doktorun çağırdığı tarihte yumurta takibine gidiyorsun . Eger gelusmis yumurtan varsa doktor iliski zamani söylüyor ya da çatlatma ignesi yaptiriyor ardindan iliski saati veriyor bu şekilde
Acimiyor canim ovitrelle kullanirsan gobekten veya koldan olabiliyor insülin ignesi gibiHadi yaa. Başka nerden oluyormuş ki. Offf :-(
Evet hapHap gibi bi ilaç mı
Hayirlisi olsn kizlar test sonucunu yazin ins istediginiz gibi olur ben de bi hafta oldu igne yaptirali .14. günden sonra net sonuc çıkıyor diye okudum ben de 15. gün yapmayi düşündüm
Evet klomen hap. simdi bende son aylarda ovulasyon olmamis. hatta galiba kac ay degil hic olmuyormus. biz 1 yildir bebek istiyoruz. en son 2 ay adet olmayinca bi baktirayim dedim oylece ogrenip tedaviye girismis olduk.Klomen hap mı canım. Bi de kaç yıldır bebek için bekliyorsun
İkimiz icin de hayirlisi olsun canim yazarim sonucu ama benim olmadi sanki belirtim falan yokHayirlisi olsn kizlar test sonucunu yazin ins istediginiz gibi olur ben de bi hafta oldu igne yaptirali .
Test yaptığında iğnenin etkisiyle pozitif görürsün canm.igneden 12 gün sonra falan gerçek sonucu öğrenebilirsin.Catlatma ignesini yaptirali bi hafta oldu test yapmak istiyorum olur mu ki
Buarada igneden sonra tekrar kontrolediyorum gittin miTest yaptığında iğnenin etkisiyle pozitif görürsün canm.igneden 12 gün sonra falan gerçek sonucu öğrenebilirsin.
Kontrol eBuarada igneden sonra tekrar kontrolediyorum gittin mi
Yok cnm gitmedim.ignenin etkisiyle bile cift cizgiyi göremedim yok olmadi yine heralde cok erken ama ne bilim umudum kirildi yineKontrol e
Test yaptn mi canm.Yok cnm gitmedim.ignenin etkisiyle bile cift cizgiyi göremedim yok olmadi yine heralde cok erken ama ne bilim umudum kirildi yine
Yaptim cnm negatif ignenin 9 .gunu adetime daha varda igneden 14 gun sonra adet oluyomussun genelde tutmazsa .Test yaptn mi canm.
Erken yapmssn demi umutlndrmak istemem ama bi arkadas da 9. Gun negatf 15.gun pozitf ckmisti bkalim bellide olmaz :) ne tur belirtilern varYaptim cnm negatif ignenin 9 .gunu adetime daha varda igneden 14 gun sonra adet oluyomussun genelde tutmazsa .
Canm.buaraya yazan bi arkadaş vardı. o da ilk hafta başlamıştı idrar testi yapmaya 11.güne kadar iğnenin etkisiyle pozitif 11.gün negatif 12.gün sonrası tekrar yükselmeye başlamış bhcg si.pozitif sonra da hamile olduğunu yazmıştı.ben d umtlandirmak istemem ama bi kaç gün sonra tekrarla testi.Yok cnm gitmedim.ignenin etkisiyle bile cift cizgiyi göremedim yok olmadi yine heralde cok erken ama ne bilim umudum kirildi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?