Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Hap gibi bi ilaç mı

3 gündür uyuyamiyorum goguslerimde hassaslasti ve şişti adetime 5gün var bu ay klomen kullanmamistim zaten hamile olucagimi sanmiyorum ama adet öncesi hic şişme hassaslik olmazdı hemen bi soru işareti beliriyor kendime cok gülüyorum havadan nem kapar oldum

Kizlar benim moralim cok bozuldu. 10.cu gunumde daha adetken cok koyu cikti ovulasyon testi. hatta daha da koyulur diyenler vardi. 2 gundur siliklesti. dun biraz koyuydu bugun hic degil. Aksama dogru birdaha yapacagim ama silik cikarsa yikilirim bu sefer.

Yok cnm gitmedim.ignenin etkisiyle bile cift cizgiyi göremedim yok olmadi yine heralde cok erken ama ne bilim umudum kirildi yine
Canm.buaraya yazan bi arkadaş vardı. o da ilk hafta başlamıştı idrar testi yapmaya 11.güne kadar iğnenin etkisiyle pozitif 11.gün negatif 12.gün sonrası tekrar yükselmeye başlamış bhcg si.pozitif sonra da hamile olduğunu yazmıştı.ben d umtlandirmak istemem ama bi kaç gün sonra tekrarla testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…