- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.441
Ay ins cnm yaErken yapmssn demi umutlndrmak istemem ama bi arkadas da 9. Gun negatf 15.gun pozitf ckmisti bkalim bellide olmaz :) ne tur belirtilern var
Tmm cnm saolasinCanm.buaraya yazan bi arkadaş vardı. o da ilk hafta başlamıştı idrar testi yapmaya 11.güne kadar iğnenin etkisiyle pozitif 11.gün negatif 12.gün sonrası tekrar yükselmeye başlamış bhcg si.pozitif sonra da hamile olduğunu yazmıştı.ben d umtlandirmak istemem ama bi kaç gün sonra tekrarla testi.
Totem yaptim. 4-5 aralik batti. bugun gelen olmadi yarinda olmazsa sali gunu test yapicam. Tedaviyi biraktim 2 yada 3 aydir gitmiyorum doktora.GünaydınSmile Forever hamile misin totem mi yaptin doktorun nasil bir tedavi uyguladi bu ay
Hadi inşallah canim ben de adet olmazsam çarşambaya test yapmayi düşünüyorum belki ikimiz de güzel haberlerle gelirizTotem yaptim. 4-5 aralik batti. bugun gelen olmadi yarinda olmazsa sali gunu test yapicam. Tedaviyi biraktim 2 yada 3 aydir gitmiyorum doktora.
Insallah canim insallah. Hayirlisi olsun hakkimizda. Hepimiz icin dua ediyorum. Olacak insallah.Hadi inşallah canim ben de adet olmazsam çarşambaya test yapmayi düşünüyorum belki ikimiz de güzel haberlerle geliriz
Kizlar 25 kasim da igne yaptrdm bugun 10.gun normalde adet zamanlari goguslrde siskinlik olrdu kasiklarimda da oyle ama bu ay hcbsey yok 2 gun once beyaz akinti gelmeye basladi kesildi size sorum sizdeki durum nedir belirtileriniz var mydi ya da vucuttaki degisikliklernz nelerdi ben prsembe gunu test yapmayi dusunuyorm 13.gun yani dgru sonuc verr hrhlde
Benim doktorum söylemedi canim ama olumsuz bi sey de demedi herhalde uygundu bebegin tutunmasinaKizlarrrr igneden sonra endometrium rahim duvari kalınlığının kaç mm idi?
İnşallah canm.güzel haberlerini alırız inşallahBenim doktorum söylemedi canim ama olumsuz bi sey de demedi herhalde uygundu bebegin tutunmasina
Valla canm tam hatrlayamiyorum ama 23 24 olmasi lazim yumurta ama rahim duvarini bilmyrm klomen kullanacagm zman bakmisti dr normal demisti ztn igneden snra gtmedm dr a adet olrsan gelrsin demisti bnm eyluldeki klomende kimyasal oldu canm bkalm bunda ne olck ins guzel haberler alriz. Senin de igne sanrm demi kac gun oldu13.gün muhtemelen doğru sonc verir canm.müjdeli haberlerini bekliyoruz.belirtilere takılma kişiden kişiye değişiyor.
Buarada igne yumurtan kaç mm iken oldun? rahim duvarin (endometrium) kalindiğinde kaç mm idi igneden sonra? bebk çok ince duvara tutunamayabiliyomus klomen türevi ilaçlarda incelme yapiyomus biraz da kendim açısından ondan endislyim
İnşallah canım inşallahİnşallah canm.güzel haberlerini alırız inşallah
8 gün oldu daha günlerde zor geciyo sanki.Valla canm tam hatrlayamiyorum ama 23 24 olmasi lazim yumurta ama rahim duvarini bilmyrm klomen kullanacagm zman bakmisti dr normal demisti ztn igneden snra gtmedm dr a adet olrsan gelrsin demisti bnm eyluldeki klomende kimyasal oldu canm bkalm bunda ne olck ins guzel haberler alriz. Senin de igne sanrm demi kac gun oldu
İnşallah canm.güzel haberlerini alırızValla canm tam hatrlayamiyorum ama 23 24 olmasi lazim yumurta ama rahim duvarini bilmyrm klomen kullanacagm zman bakmisti dr normal demisti ztn igneden snra gtmedm dr a adet olrsan gelrsin demisti bnm eyluldeki klomende kimyasal oldu canm bkalm bunda ne olck ins guzel haberler alriz. Senin de igne sanrm demi kac gun oldu
Ewet zor geciyo ya bnm umudum yok ama karnima sizilar giriyo arada negatf cikack diye dusunuyrm8 gün oldu daha günlerde zor geciyo sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?