Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Tmm cnm saolasin

Kızlar ignenin 13. günü bitti 14. gününe agrili bir başlangıç yaptim. Ogleden beri bazen cok hafif bazen biraz şiddetli adet ağrısı çekiyorum. Bu gidişle adet olucam herhalde

Totem yaptim. 4-5 aralik batti. bugun gelen olmadi yarinda olmazsa sali gunu test yapicam. Tedaviyi biraktim 2 yada 3 aydir gitmiyorum doktora.
Hadi inşallah canim ben de adet olmazsam çarşambaya test yapmayi düşünüyorum belki ikimiz de güzel haberlerle geliriz

Kizlar 25 kasim da igne yaptrdm bugun 10.gun normalde adet zamanlari goguslrde siskinlik olrdu kasiklarimda da oyle ama bu ay hcbsey yok 2 gun once beyaz akinti gelmeye basladi kesildi size sorum sizdeki durum nedir belirtileriniz var mydi ya da vucuttaki degisikliklernz nelerdi ben prsembe gunu test yapmayi dusunuyorm 13.gun yani dgru sonuc verr hrhlde

13.gün muhtemelen doğru sonc verir canm.müjdeli haberlerini bekliyoruz.belirtilere takılma kişiden kişiye değişiyor.
Buarada igne yumurtan kaç mm iken oldun? rahim duvarin (endometrium) kalindiğinde kaç mm idi igneden sonra? bebk çok ince duvara tutunamayabiliyomus klomen türevi ilaçlarda incelme yapiyomus biraz da kendim açısından ondan endislyim

Valla canm tam hatrlayamiyorum ama 23 24 olmasi lazim yumurta ama rahim duvarini bilmyrm klomen kullanacagm zman bakmisti dr normal demisti ztn igneden snra gtmedm dr a adet olrsan gelrsin demisti bnm eyluldeki klomende kimyasal oldu canm bkalm bunda ne olck ins guzel haberler alriz. Senin de igne sanrm demi kac gun oldu

8 gün oldu daha günlerde zor geciyo sanki.

İnşallah canm.güzel haberlerini alırız

Bende 29 kasımda ovitrelle mi yaptırdım şuan ağrı sancı kalmadı igneyi yaptırdıktan sonra 3 4 gun oldu gecti

Buarada bugün dr gittim kızlar yarın akşamdan itibaren progestana başlatıyor bu haftayı da degerlendir birliktelik açısından dedi. kan aldi progester on a baktı değerim 60 cikti dr çok iyi birden fazla çatlama olmuş dedi bemiks ve çocuk asprinine devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…