Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bnm dr hc cagirmadi igneden snra sen kendin mi gttn dr a canm cagrdi mi ins tutar bebislermz

Bnm dr hc cagirmadi igneden snra sen kendin mi gttn dr a canm cagrdi mi ins tutar bebislermz
Amin inşallah cnim benim Dr klomen son günü çağırıyor iğne günü için sonrada igneden 5 gün falan sonra çağırıyor yumurtalar çatlamış mi kontrol edip progestana başlatıyor

Hadi bakalm adına bu duruma sevindim. inşallah sonucuna da sevinirz.
Kontrol e gittigimde catlama durumunu usg ile bakıp söylemişti.senin ki de kandan bakmış usg ile bakmadı mi? progestoran da sanırm estrofem gibi bi ilac rahim duvari kalinligi için değil mi?peki ilacı kullanmadan önce endometrium kalınlığın kaçti?progestaranı igne sonrasi kullanmaya başladın değil mi?

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkesin yüzü güler :)
Önce ultrason la bakıyor karından sonra kanda alıyor. estrofem hiç kullanmadım bilmiyorum ama progestan olası bi hamilelik durumunda düşük riskini azaltmak için kullanılıyor rahimi daha iyi yuva haline getiriyormuş. kalinligi hiç bilmiyorum Dr sadece yumurtamı söylemişti. 29 kasımda iğne yaptırdım progestana yarın akşam başlıcam 12 gün içicem 12 gün sonunda adet olmazsam 5. Gün olursam 1 ve 2. Gün çağırıyor ben zaten progestan bitiminin ertesi gün adet oluyorum

Selam kızlar benimde klomen ile ilk ayım kontrole gittiğimde doktorum yumurta büyümüş ama geriden geliyor dedi ilişki günü verdi ve uyduk. Adetimin 16. Gününde kasık ağrım ve akıntım oldu sizce çatlamış midir çatlamamış olsa o akıntı gelmezdi değil mi?

Hayirli olsun test yaptin mi genelde 16. Gün adet oluyosun cunku

Pardon canım ben ignenin 16. gunu sandım

Amin inşallah cnim benim Dr klomen son günü çağırıyor iğne günü için sonrada igneden 5 gün falan sonra çağırıyor yumurtalar çatlamış mi kontrol edip progestana başlatıyor
Aslinda mantkli olan bu yani kontrole cagrmali progestanda iyi bnce bnmki cagrmadi adet olrsan 3.gun gel dedi bkalm olacm gbi dusunuyrm bn

Aslinda mantkli olan bu yani kontrole cagrmali progestanda iyi bnce bnmki cagrmadi adet olrsan 3.gun gel dedi bkalm olacm gbi dusunuyrm bn
Olumsuz düşünmemeye çalış benimde biyanim bu ay olcak diyo bi yanım yine olmicak diyo hayırlısı artık napalim. benim adetin 1. yada 2. gunu cagiriyo

Slm kızlar bende katıldım aranıza klomenle folik asit kullandım bir hafta iğne öncesi dün kontrole gittim 19 cm yumurtan var dedi ve ovitrelle vurdurdum dün beklemedeyim bende bakalım birde progesteron yazdı perşembe başla dedi inşallah güzel haberler alırız bu ay

Yaa kizlar bnm dr progestan fln vermedi aslinda vermesi lazimdi yani bazi arkdslarn vermis bn bsey anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…