- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.461
Bnm dr hc cagirmadi igneden snra sen kendin mi gttn dr a canm cagrdi mi ins tutar bebislermzBuarada bugün dr gittim kızlar yarın akşamdan itibaren progestana başlatıyor bu haftayı da degerlendir birliktelik açısından dedi. kan aldi progester on a baktı değerim 60 cikti dr çok iyi birden fazla çatlama olmuş dedi bemiks ve çocuk asprinine devam dedi
Amin inşallah cnim benim Dr klomen son günü çağırıyor iğne günü için sonrada igneden 5 gün falan sonra çağırıyor yumurtalar çatlamış mi kontrol edip progestana başlatıyorBnm dr hc cagirmadi igneden snra sen kendin mi gttn dr a canm cagrdi mi ins tutar bebislermz
Buarada bugün dr gittim kızlar yarın akşamdan itibaren progestana başlatıyor bu haftayı da degerlendir birliktelik açısından dedi. kan aldi progester on a baktı değerim 60 cikti dr çok iyi birden fazla çatlama olmuş dedi bemiks ve çocuk asprinine devam dedi
Hadi bakalm adına bu duruma sevindim. inşallah sonucuna da sevinirz.Buarada bugün dr gittim kızlar yarın akşamdan itibaren progestana başlatıyor bu haftayı da degerlendir birliktelik açısından dedi. kan aldi progester on a baktı değerim 60 cikti dr çok iyi birden fazla çatlama olmuş dedi bemiks ve çocuk asprinine devam dedi
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkesin yüzü güler :)Hadi bakalm adına bu duruma sevindim. inşallah sonucuna da sevinirz.
Kontrol e gittigimde catlama durumunu usg ile bakıp söylemişti.senin ki de kandan bakmış usg ile bakmadı mi? progestoran da sanırm estrofem gibi bi ilac rahim duvari kalinligi için değil mi?peki ilacı kullanmadan önce endometrium kalınlığın kaçti?progestaranı igne sonrasi kullanmaya başladın değil mi?[/
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah isteyen herkesin yüzü güler :)
Önce ultrason la bakıyor karından sonra kanda alıyor. estrofem hiç kullanmadım bilmiyorum ama progestan olası bi hamilelik durumunda düşük riskini azaltmak için kullanılıyor rahimi daha iyi yuva haline getiriyormuş. kalinligi hiç bilmiyorum Dr sadece yumurtamı söylemişti. 29 kasımda iğne yaptırdım progestana yarın akşam başlıcam 12 gün içicem 12 gün sonunda adet olmazsam 5. Gün olursam 1 ve 2. Gün çağırıyor ben zaten progestan bitiminin ertesi gün adet oluyorum
Hayirli olsun test yaptin mi genelde 16. Gün adet oluyosun cunkuSelam kızlar benimde klomen ile ilk ayım kontrole gittiğimde doktorum yumurta büyümüş ama geriden geliyor dedi ilişki günü verdi ve uyduk. Adetimin 16. Gününde kasık ağrım ve akıntım oldu sizce çatlamış midir çatlamamış olsa o akıntı gelmezdi değil mi?
Pardon canım ben ignenin 16. gunu sandımSelam kızlar benimde klomen ile ilk ayım kontrole gittiğimde doktorum yumurta büyümüş ama geriden geliyor dedi ilişki günü verdi ve uyduk. Adetimin 16. Gününde kasık ağrım ve akıntım oldu sizce çatlamış midir çatlamamış olsa o akıntı gelmezdi değil mi?
Aslinda mantkli olan bu yani kontrole cagrmali progestanda iyi bnce bnmki cagrmadi adet olrsan 3.gun gel dedi bkalm olacm gbi dusunuyrm bnAmin inşallah cnim benim Dr klomen son günü çağırıyor iğne günü için sonrada igneden 5 gün falan sonra çağırıyor yumurtalar çatlamış mi kontrol edip progestana başlatıyor
Olumsuz düşünmemeye çalış benimde biyanim bu ay olcak diyo bi yanım yine olmicak diyo hayırlısı artık napalim. benim adetin 1. yada 2. gunu cagiriyoAslinda mantkli olan bu yani kontrole cagrmali progestanda iyi bnce bnmki cagrmadi adet olrsan 3.gun gel dedi bkalm olacm gbi dusunuyrm bn
Oylede canm ne bilim ya arada belime kasigima sizi gryor bnde hep olacakmism gbi dusunuyormOlumsuz düşünmemeye çalış benimde biyanim bu ay olcak diyo bi yanım yine olmicak diyo hayırlısı artık napalim. benim adetin 1. yada 2. gunu cagiriyo
Kaçıncı klomeninOylede canm ne bilim ya arada belime kasigima sizi gryor bnde hep olacakmism gbi dusunuyorm
Bu 2. Kullanmam ve ilk ignem canm seninKaçıncı klomenin
Benimde 3 olduBu 2. Kullanmam ve ilk ignem canm senin
Bi danış istersen Dr aYaa kizlar bnm dr progestan fln vermedi aslinda vermesi lazimdi yani bazi arkdslarn vermis bn bsey anlamadm
Bugun 11. Gun yarin sabah test yapcm ona gore gidecm dr aBi danış istersen Dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?