Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhabalar kızlar bende klomen kullanıyorum bugün son günü perşembe yumoş takibine gidicem buyumuslerdir inşallah. Benim dünden beri afedersiniz yumurta akı gibi sünen akintim var neyin nesi bilemedim inşallah yumoşlarim olgunlaşmıştirda ignemi olurum mart ayında yine klomen ve catlatma ignesiyle bi kimyasal gebeligim oldu inşallah tekrar yasamam hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Yumurtlamanin akintisidir canm bsy oldgnu sanmiyorum kacinci klomen kullanimin

3. Kullanisim cnm klomenle beraber inofolic ve günde 5 tane incir yedim umarım yumurtlama olmuştur. Yumurta tembelliği ve pcos var sadece 1 tane yumosum oldu oda kimyasal oldu
Benmde 2. Kullanim ilk kimyasal oldu ama bunda ignede kullandm yarn 12.gun kasiklarimda agri oluyo arada sanirim bi dhaki aya kalacz umudum yok

Benmde 2. Kullanim ilk kimyasal oldu ama bunda ignede kullandm yarn 12.gun kasiklarimda agri oluyo arada sanirim bi dhaki aya kalacz umudum yok
Hayırlısı olsun canım umutsuzluğa kapılmamak gerek hiç takma kafana düşünme bile belki bebisin yoldadır. Kaç tane yumurtan olduda kimyasal oldu bebeğin

Merhaba sevgili anne adayları bu ay klomen kullandım ve gecen carsamba ıgne oldum 3 tane yumurta oluşmuştu iki gündür sol kasığıma batmalar oluyor ve krem gibi akıntım var progestanda kullanıyorum sabah aksam aksam acaba ondanmı birde sizin doktorlarınız da progestanı 10 gün olarakmı verdi.

Merhabalar 27 sinde bende catlatma ignesi oldum 5 yumurtam gelişti her iki yumurtaligim da agiriyor 7 gündür de progestan kullanıyorum krem gibi bir akinti bende de bugün başladı oldukça fazla nedenini bende merak ettim ama internette de pek sağlıklı bilgi yok cuma ya da cumartesi günü kanda gebelik testi yaptırıp testin sonucuna göre progestanı kullanacağım yani gebelik yoksa bende 10 gün kullanmış olacağım

Hayirli olsun cnm benim Dr 12 gün kullandiriyor progestani 29 kasımda ovitrelle mi yaptırdım bugün progestani kullanmaya başlıcam 12 gün

İnsallah guzel sonuclar alırız zaman gecmek bilmiyor 5 yumurta birden fazla gebelik olusturabilme ihtimali var yumurtaların kaç mm di iğne oldugunda ve ilişki için seninde doktorun 36 saat sonramı dedi bazı yerlerde 12 saat falan okudum geçmi kaldım diye korkuyorum

İnşallah Rabbim bizlere kolaylık versin ben reglimin 3. Gunu klomen kullandim 5 gün boyunca 10. Gunu doktor kontrol için çağırdı 5 tane yumurtan gelişmiş dedi 30 mm ile 13 mm arasindaydilar 3 tanesi çok iyi gelişmiş dedi e2 testi yapti ve sonucuna gore iğneyi o gün yapmaya karar verdi normalde 14. gunu bekliyorlar sanırım yumurta sayım ve büyüklükleri çok diye kist oluşur korkusuyla erken iğne yapmak istedi iğneyi olduktan 36 saat sonra ve bir sonraki gün ilişki istedi reglin 14.gunu kontrole çağırdı yumurtaların in 5i de çatlamış ve kist oluşmamış dedi progestan verdi bugün başla iğneden itibaren 14. gün regl olmazsan hamilesin dedi kan testi verdi o güne (bu hafta cuma) hamile değilsen ilacı bırak ki regl olabilesin dedi
Valla ikiz ucuz olsun isterim bir kerede cikar☺

Hayirli olsun cnm benim Dr 12 gün kullandiriyor progestani 29 kasımda ovitrelle mi yaptırdım bugün progestani kullanmaya başlıcam 12 gün
Çok sağol canım bende 30 kasımda oldum iğnemi progestana pazar başladım sende sabah akşammı kullanıyorsun içinde 30 tane olunca 10 tablet kalmış oluyor kafam karıştı bu yüzden
İnşallah canım Rabbim versinde biri ikisi farketmez hepsinin çatlaması çok iyi olmuş beni çağırmadı doktorum inş kist olmamıştır bende iğneden sonraki gün ve ondan sonraki iki gün ilişki oldu inşallah bebişlerimiz tutunur ben 5.gun basladım iğnemi 14. gün oldum 20 21mm aralığındaydı yumurtalar

Kızlar bugün kontrole gittim sağ tarafta 1 sol tarafta 2 tane yumurtam olmuş 3 ü de güzel dedi ama catlatma ignesi vermek istemedi ben ısrar ettim lütfen verin diye verdi artık igneyi yarın akşam yaptır dedi ama ilk catlatma ignesi olduğumda yumurtaliklarima baktı hemen iğneyi aldırdı vurmuştu bu doktor neden bekle dedi acaba bende eşim gelince akşam vurunayim iğneyi diyorum siz ne dersiniz. İlk iğne mi yapan doktor özel hastanedeydi bu devlet hastanesi

Canım sakın kendi başına iş yapma doktor yarın dediyse ozaman vurun demekki boyutları bugün iğne için yeterli değilmiş sana söyledimi kaçar mm olmuşlar

Yeterli büyüklükte olmadığı için iğneyi yarın akşama ertelemisler olabilir tahlil yapıp e2 hormonuuza baktı mi mesela benimkiler çok büyümüştü ve gün olarak erkendi o nedenle baktı vurabiliriz dedi çatlama şartları olusmamistir belki 1 gün sonrasında oluşacaktır. .

Hmm yok cnm hormonuma falan bakmadı bekleyim bari ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…