Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Yumurtaligina kramp giren oldu mubugün ben bunu gördüm avm deydim ve bildiğin adım atamadım komik tabi hamilelikte ilişkili değildir de ilginç geldi sormak istedimçok gülmeyin

Canım sakın kendi başına iş yapma doktor yarın dediyse ozaman vurun demekki boyutları bugün iğne için yeterli değilmiş sana söyledimi kaçar mm olmuşlar
Yok cnm sordum da dedim önceki doktorum 24 mm olunca hemen vurdu iğneyi dedim evet o rakamlar bizim için çok iyi seninkilerde çok iyi durumda dedi

Yok cnm sordum da dedim önceki doktorum 24 mm olunca hemen vurdu iğneyi dedim evet o rakamlar bizim için çok iyi seninkilerde çok iyi durumda dedi
Benim doktorumda 19 mm olunca vurulmamı söyledi ama bana küçük geldi bende ertesi gün vuruldum daha önceden 23 mm le bi hamilelik geçirmiştim

Canm benmde ertesi gun yaptr demisti biraz daha buyusun demisti seninde oyledir oyuzden demistir buyuk ihtimal sen doktoru dinle oyle dediyse yarin yaptr

Ayrica inofolic ne kizlar dr mu veriyo size bn hc kullanmadim sadece klomen kullandm ve ilk catlatma ignemi oldum bu ay da

İnşallah güzel haberlerinizi alırız kızlar ben daha pazartesi oldum ilk ignem cok merak ediyorum nasıl geçecek zaman bilmiyorum

Canm bnde 25 kasimda oldum igneyi ve 11.gun idrarda negatf ckti beklyrm yinede sende ne gbi belirtiler var
Ben her ay belirti yaşıyorum açıkçası o yüzden kendime pek güvenemiyorum
5 yumurtam olustu ve en büyüğü 30 mm bu nedenle çok ağrım oluyor mide yanmam oluyor yoğun beyaz akıntım var ve bugün yumurtaligima kramp girdi şimdilik bunlar bi de ne bulsam yiyorum 2 kilo aldım sanırım hormonlardan

Test olumsuz çıkınca umudu kestim ve ilaçları bıraktım istemiyorum hormon ilacı filan psikolojim bozuluyor

Sizde ne gibi belirtiler var

İlk klomen catlatma ignen mi cnm

Yok canım ben gece yatmadan önce 1 tane aliyorum

Bence Dr ne diyorsa onu uygula

Sizin masallah 5 yumurta ve 30 mm :) benim ilk ay 2 yumurtaydi o da kimyasal oldu bu ay 1 tane oldu ve 24 mm fln olmasi lazm igne oldum ilk. Benim 3 4 gundur kasiklarda bi agri oluyo gogus hassasiyeti cok az o da yeni yani normalde cok olurdu benm beyaz akintim geliyo arada da ama 11.gun testte negatf ckti idrarda ama bazilari idrara gecmez hemen diyor blmyrm bekliycm bi kac gun daha olmazsa testi tekrarlycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…