- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.501
Bekle canım günde 2 mm büyüyormus sanırım incir yemeni tavsiye ederim bol şansHmm yok cnm hormonuma falan bakmadı bekleyim bari ozmn
Yok cnm sordum da dedim önceki doktorum 24 mm olunca hemen vurdu iğneyi dedim evet o rakamlar bizim için çok iyi seninkilerde çok iyi durumda dediCanım sakın kendi başına iş yapma doktor yarın dediyse ozaman vurun demekki boyutları bugün iğne için yeterli değilmiş sana söyledimi kaçar mm olmuşlar
Klomeni içerken incirde yedim cnm inofolicde ictimBekle canım günde 2 mm büyüyormus sanırım incir yemeni tavsiye ederim bol şans
Benim doktorumda 19 mm olunca vurulmamı söyledi ama bana küçük geldi bende ertesi gün vuruldum daha önceden 23 mm le bi hamilelik geçirmiştimYok cnm sordum da dedim önceki doktorum 24 mm olunca hemen vurdu iğneyi dedim evet o rakamlar bizim için çok iyi seninkilerde çok iyi durumda dedi
Süpersin benim en büyüğü 3 cm ydi tosuncukKlomeni içerken incirde yedim cnm inofolicde ictim
Aaaa ilk defa duyuyorum 3 cm yumurta eeee sonuç ne oldu peki cnmSüpersin benim en büyüğü 3 cm ydi tosuncuk
Canm benmde ertesi gun yaptr demisti biraz daha buyusun demisti seninde oyledir oyuzden demistir buyuk ihtimal sen doktoru dinle oyle dediyse yarin yaptrKızlar bugün kontrole gittim sağ tarafta 1 sol tarafta 2 tane yumurtam olmuş 3 ü de güzel dedi ama catlatma ignesi vermek istemedi ben ısrar ettim lütfen verin diye verdi artık igneyi yarın akşam yaptır dedi ama ilk catlatma ignesi olduğumda yumurtaliklarima baktı hemen iğneyi aldırdı vurmuştu bu doktor neden bekle dedi acaba bende eşim gelince akşam vurunayim iğneyi diyorum siz ne dersiniz. İlk iğne mi yapan doktor özel hastanedeydi bu devlet hastanesi
Bekliyoruz 26 sinda ignemi oldum dün idrar testinde negatif çıktı cumartesi günü kanda baktiracagim ama olumsuz sanki hayırlısıAaaa ilk defa duyuyorum 3 cm yumurta eeee sonuç ne oldu peki cnm
Canm bnde 25 kasimda oldum igneyi ve 11.gun idrarda negatf ckti beklyrm yinede sende ne gbi belirtiler varBekliyoruz 26 sinda ignemi oldum dün idrar testinde negatif çıktı cumartesi günü kanda baktiracagim ama olumsuz sanki hayırlısı
Daha 13 gün geçmiş iğnenin üstünden bana iğne olduktan sonra 19. Gün testte çıkar demiştiBekliyoruz 26 sinda ignemi oldum dün idrar testinde negatif çıktı cumartesi günü kanda baktiracagim ama olumsuz sanki hayırlısı
Ben her ay belirti yaşıyorum açıkçası o yüzden kendime pek güvenemiyorumCanm bnde 25 kasimda oldum igneyi ve 11.gun idrarda negatf ckti beklyrm yinede sende ne gbi belirtiler var
İlk klomen catlatma ignen mi cnmBen her ay belirti yaşıyorum açıkçası o yüzden kendime pek güvenemiyorum
5 yumurtam olustu ve en büyüğü 30 mm bu nedenle çok ağrım oluyor mide yanmam oluyor yoğun beyaz akıntım var ve bugün yumurtaligima kramp girdi şimdilik bunlar bi de ne bulsam yiyorum 2 kilo aldım sanırım hormonlardan
Test olumsuz çıkınca umudu kestim ve ilaçları bıraktım istemiyorum hormon ilacı filan psikolojim bozuluyor
Sizde ne gibi belirtiler var
Bana iğneden 14 gün sonra kanda çıkar dedi ve test yazdı sizinki idrarı kastetmiş olabilirDaha 13 gün geçmiş iğnenin üstünden bana iğne olduktan sonra 19. Gün testte çıkar demişti
İlk evet ama ben endometriozis hastasıyım yani yumurtam oluşuyordu ve catliyordu doktor hsg ve spermiogram öncesinde bir ay bunu denemek istedi bir bildigi vardir dedim kabul ettimİlk klomen catlatma ignen mi cnm
Yok canım ben gece yatmadan önce 1 tane aliyorumÇok sağol canım bende 30 kasımda oldum iğnemi progestana pazar başladım sende sabah akşammı kullanıyorsun içinde 30 tane olunca 10 tablet kalmış oluyor kafam karıştı bu yüzden
İnşallah canım Rabbim versinde biri ikisi farketmez hepsinin çatlaması çok iyi olmuş beni çağırmadı doktorum inş kist olmamıştır bende iğneden sonraki gün ve ondan sonraki iki gün ilişki oldu inşallah bebişlerimiz tutunur ben 5.gun basladım iğnemi 14. gün oldum 20 21mm aralığındaydı yumurtalar
Bence Dr ne diyorsa onu uygulaKızlar bugün kontrole gittim sağ tarafta 1 sol tarafta 2 tane yumurtam olmuş 3 ü de güzel dedi ama catlatma ignesi vermek istemedi ben ısrar ettim lütfen verin diye verdi artık igneyi yarın akşam yaptır dedi ama ilk catlatma ignesi olduğumda yumurtaliklarima baktı hemen iğneyi aldırdı vurmuştu bu doktor neden bekle dedi acaba bende eşim gelince akşam vurunayim iğneyi diyorum siz ne dersiniz. İlk iğne mi yapan doktor özel hastanedeydi bu devlet hastanesi
Sizin masallah 5 yumurta ve 30 mm :) benim ilk ay 2 yumurtaydi o da kimyasal oldu bu ay 1 tane oldu ve 24 mm fln olmasi lazm igne oldum ilk. Benim 3 4 gundur kasiklarda bi agri oluyo gogus hassasiyeti cok az o da yeni yani normalde cok olurdu benm beyaz akintim geliyo arada da ama 11.gun testte negatf ckti idrarda ama bazilari idrara gecmez hemen diyor blmyrm bekliycm bi kac gun daha olmazsa testi tekrarlycmBen her ay belirti yaşıyorum açıkçası o yüzden kendime pek güvenemiyorum
5 yumurtam olustu ve en büyüğü 30 mm bu nedenle çok ağrım oluyor mide yanmam oluyor yoğun beyaz akıntım var ve bugün yumurtaligima kramp girdi şimdilik bunlar bi de ne bulsam yiyorum 2 kilo aldım sanırım hormonlardan
Test olumsuz çıkınca umudu kestim ve ilaçları bıraktım istemiyorum hormon ilacı filan psikolojim bozuluyor
Sizde ne gibi belirtiler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?