- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.521
Sizin masallah 5 yumurta ve 30 mm :) benim ilk ay 2 yumurtaydi o da kimyasal oldu bu ay 1 tane oldu ve 24 mm fln olmasi lazm igne oldum ilk. Benim 3 4 gundur kasiklarda bi agri oluyo gogus hassasiyeti cok az o da yeni yani normalde cok olurdu benm beyaz akintim geliyo arada da ama 11.gun testte negatf ckti idrarda ama bazilari idrara gecmez hemen diyor blmyrm bekliycm bi kac gun daha olmazsa testi tekrarlycm
Evet o bna umut verici oluyor gebelik icin bi engelimiz yok esimle benim ama bi vakti zamani var onu beklyrz ins bebislerimize kavusur rabbim isteyen herkese nasip etsn. Ben ilk klomende adetime 1 hfta varken idrarda negatf cikti adet gunu silik ckti snra progestana basladim bi hfta anca kullandm kimyasal oldgnu ogrendm. Bu ay progestan kullanmiyorum gebelik olusursa verck sanirim aslnda verse iyi olrdu . ucuz testlerden yaptm 11.gun de. Sizinde ilk bebek mi ne zmandr istiyorsnKimyasal da olsa bir gebelik oluşmuş bu bile olabileceği sikinti olmadigi anlamına geliyor benim hiç böyle bir durumum olmadıinan olsa o bile umut olur bana
Normal test yaptıysanız idrarda 11.gun çıkmaz o yüzden umudu kaybetmeyin inşallah bu ay kavuşuruz bebeklerimize
Mutlaka sonucu yazın bir de progestan kullanıyormusunuz
Ben kullanıyordum ama testte negatif çıkınca bıraktım yan etkisini fazla hissediyordum
Dha var adetine bekle biraz daha insandan insana degisir belirtilerKızlar benimde bata 6 günüm var klomen kullanmıştım bu ay. Normalde olan adet belirtilerinin hiç biri yok şuan böyle olan varmı
1 yıldır istiyoruz yeni evliyim zatenEvet o bna umut verici oluyor gebelik icin bi engelimiz yok esimle benim ama bi vakti zamani var onu beklyrz ins bebislerimize kavusur rabbim isteyen herkese nasip etsn. Ben ilk klomende adetime 1 hfta varken idrarda negatf cikti adet gunu silik ckti snra progestana basladim bi hfta anca kullandm kimyasal oldgnu ogrendm. Bu ay progestan kullanmiyorum gebelik olusursa verck sanirim aslnda verse iyi olrdu . ucuz testlerden yaptm 11.gun de. Sizinde ilk bebek mi ne zmandr istiyorsn
Bizimde 1 yil oldu isteyeli yeni evlym bnde. Evde nerde bilmyrm vardr aslnda ama kendi kendimede kullanmak istemedm oyuzden test yaptm silik olsa hmen dr a gdip baslycktm progestna1 yıldır istiyoruz yeni evliyim zaten
sen kullan bence varsa evinde bebeğin tutunmasını sagliyor
Yaa test yapmis mydin canm dayanamayp bn yaptm ucuz testlerden 11.gun negatf ckti
Bugün yapacaktım ama dün geldi kırmızılar. Senin tuttuysa bike belli olmamistir canım 14. gün kan testindr cikar diyorlar bence idrar testi yapacaksan biraz bekle ya da yarin kanda baktirYaa test yapmis mydin canm dayanamayp bn yaptm ucuz testlerden 11.gun negatf cktiyarinda 14.gun oluyo
Kan vermeye gidince umutlanirm dye gidemiyorm canm yaa beklemedeym duygularm karisik valla sanki olacakmisim gbi dusunuyorm kasiklarmda agrilar oluyo arada bi agirlik var sanki geleck benmde. Seninde byle mydiBugün yapacaktım ama dün geldi kırmızılar. Senin tuttuysa bike belli olmamistir canım 14. gün kan testindr cikar diyorlar bence idrar testi yapacaksan biraz bekle ya da yarin kanda baktir
Benim de son bir hafta hep kasik agrim vardi. İnşallah seninki adet belirtisi değildir. Yarin doktora sorucam nedrn kasik ağrısı yasadigimi bakalim ne diyecekKan vermeye gidince umutlanirm dye gidemiyorm canm yaa beklemedeym duygularm karisik valla sanki olacakmisim gbi dusunuyorm kasiklarmda agrilar oluyo arada bi agirlik var sanki geleck benmde. Seninde byle mydi
Ins degildr canm ama insan umitlenmeye bile korkuyo. Yarn tekrar klomene mi baslayacksnBenim de son bir hafta hep kasik agrim vardi. İnşallah seninki adet belirtisi değildir. Yarin doktora sorucam nedrn kasik ağrısı yasadigimi bakalim ne diyecek
Bilmiyorum canim doktor iki ay demişti iki ayda da olmadi tedaviye nadil devsm edecek yarin ogrenicemIns degildr canm ama insan umitlenmeye bile korkuyo. Yarn tekrar klomene mi baslayacksn
Haber verrsn canim ins en kisa zamanda kavusrz bebislerimizeBilmiyorum canim doktor iki ay demişti iki ayda da olmadi tedaviye nadil devsm edecek yarin ogrenicem
Tabi canim sen de haber ver inşallah kavusuruz canim inşallahHaber verrsn canim ins en kisa zamanda kavusrz bebislerimize
progestan gaz yapmaz canım ama inşallah başka bişey gaz yapıyodur sende :)Kızlar ignenin kaçıncı gunundesiniz ben 29 kasımda yaptırdım 9. Gün de beklemedeyimagrilarim geçti ama karnım 3 gündür çok sis sert progestan a devam acaba o gaz falanmi yapiyoki sizde böyle sıkıntı varmı ?
iğnenin kaçıncı günü? hakkında hayırlısı olsunBen bugün kan verdim sonucu bekliyorum şimdi umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?