Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar benimde bata 6 günüm var klomen kullanmıştım bu ay. Normalde olan adet belirtilerinin hiç biri yok şuan böyle olan varmı

Kimyasal da olsa bir gebelik oluşmuş bu bile olabileceği sikinti olmadigi anlamına geliyor benim hiç böyle bir durumum olmadı inan olsa o bile umut olur bana

Normal test yaptıysanız idrarda 11.gun çıkmaz o yüzden umudu kaybetmeyin inşallah bu ay kavuşuruz bebeklerimize
Mutlaka sonucu yazın bir de progestan kullanıyormusunuz

Ben kullanıyordum ama testte negatif çıkınca bıraktım yan etkisini fazla hissediyordum

Evet o bna umut verici oluyor gebelik icin bi engelimiz yok esimle benim ama bi vakti zamani var onu beklyrz ins bebislerimize kavusur rabbim isteyen herkese nasip etsn. Ben ilk klomende adetime 1 hfta varken idrarda negatf cikti adet gunu silik ckti snra progestana basladim bi hfta anca kullandm kimyasal oldgnu ogrendm. Bu ay progestan kullanmiyorum gebelik olusursa verck sanirim aslnda verse iyi olrdu . ucuz testlerden yaptm 11.gun de. Sizinde ilk bebek mi ne zmandr istiyorsn

1 yıldır istiyoruz yeni evliyim zaten
sen kullan bence varsa evinde bebeğin tutunmasını sagliyor

1 yıldır istiyoruz yeni evliyim zaten
sen kullan bence varsa evinde bebeğin tutunmasını sagliyor
Bizimde 1 yil oldu isteyeli yeni evlym bnde. Evde nerde bilmyrm vardr aslnda ama kendi kendimede kullanmak istemedm oyuzden test yaptm silik olsa hmen dr a gdip baslycktm progestna

Yaa test yapmis mydin canm dayanamayp bn yaptm ucuz testlerden 11.gun negatf ckti yarinda 14.gun oluyo
Bugün yapacaktım ama dün geldi kırmızılar. Senin tuttuysa bike belli olmamistir canım 14. gün kan testindr cikar diyorlar bence idrar testi yapacaksan biraz bekle ya da yarin kanda baktir

Bugün yapacaktım ama dün geldi kırmızılar. Senin tuttuysa bike belli olmamistir canım 14. gün kan testindr cikar diyorlar bence idrar testi yapacaksan biraz bekle ya da yarin kanda baktir
Kan vermeye gidince umutlanirm dye gidemiyorm canm yaa beklemedeym duygularm karisik valla sanki olacakmisim gbi dusunuyorm kasiklarmda agrilar oluyo arada bi agirlik var sanki geleck benmde. Seninde byle mydi

Kan vermeye gidince umutlanirm dye gidemiyorm canm yaa beklemedeym duygularm karisik valla sanki olacakmisim gbi dusunuyorm kasiklarmda agrilar oluyo arada bi agirlik var sanki geleck benmde. Seninde byle mydi
Benim de son bir hafta hep kasik agrim vardi. İnşallah seninki adet belirtisi değildir. Yarin doktora sorucam nedrn kasik ağrısı yasadigimi bakalim ne diyecek

Neden kasik agrimiz oluyor demişsiniz benimde fena şekilde agiriyor sebebi ya hamileyiz ya da regl öncesi bebek olmadığı için rahim duvarları yıkılıyor e bu da ağrı yapmaz mi bir de klomenden dolayı normalde 1 yumurta oluşması gerekirken 2 3 hatta 5 bile oluşuyor bu da daha çok ağrı demek

Kızlar ignenin kaçıncı gunundesiniz ben 29 kasımda yaptırdım 9. Gün de beklemedeyim agrilarim geçti ama karnım 3 gündür çok sis sert progestan a devam acaba o gaz falanmi yapiyoki sizde böyle sıkıntı varmı ?

progestan gaz yapmaz canım ama inşallah başka bişey gaz yapıyodur sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…