Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Slm kızlar pek alakası olduğunu zannetmiyorum ama pazartesi ignemi oldum dün akşamdan beri ara sıra bir baş dönmesi gelip gidiyor düşecek gibi oluyorum iğnenin etkisi böyle birşey yaptı mı sizde

Kızlar bende dün klomene başladım yan etkileri var mı kullananlar anlatabilir mi bide 5 gün kullandıktan sonra kasık agrilar başlıyo mu döngüsü uzun olanlar bile tam 14. Gun mu yumurtluyo ayyyyyy kafamda deli sorularrrr

tam 14. gün olmaz yumurtanın gelişimine bağlı benim 16-17.gündü mesela yumurta ölçümüne göre iğne vuruluyor çatlatma için. bende klomen yan etkisi olmadı ama çatlatma iğneleri yan etki yapar içinde hormon olduğundan

Canimm masallah hamissin sen ilk kullanmada mi kaldın çok heyecanlandim bak seni görünce catlatma iğnesi falan denedi doktor Ayy bide iğne mi olcam göbekten mi yapiyolar onu. Haftaya cuma kontrole çağırdi yumurtaları bakacakmis diyelim ki tam olgunlasmamis bi dha mi kontrole gidiyoruz canum k bakma yaa senin de başını agritcam

ben 3 kez klomen kullandım ama ard arda 2. denemede oldu teki geçen ocaktı. ben 3 kez gittim yumurta ölçümüne sonra iğne oldum. göbektende koldan da oluyor

Üzülme cnm hayırlısı boyleymis inşallah en kısa zamanda hamile kalirsin bende iğne mi vurundum eşim vurdu bekleyecez hakkımızda hayırlısı
Üzülmüyorum Canım nasip değilmiş sagolasin inşallah isteyen herkesin olur eşim spermiogram yaptırdı onun sonucunu yarın alacağız regl sonrası da hsg çektirecegim 3. günde klomen anlayacağınız önümüzdeki maçlara bakacağız ve zıplamak istiyorum bebek oluşur da bişey olur diye kaç gündür dikkat ediyordum şimdi diyet ve hareket zamanı. .

Haber verrsn canim ins en kisa zamanda kavusrz bebislerimize
Canim nasilsin bugün doktor randevum vardi. Doktor rahim ve yumurtaliklar temiz kist falan yok dedi. Günde 3 klomen ve inofolic verdi. Sali günü de hsg cekilecek inşallah tuplerde de sorun cikmaz hayırlısıyla hsg vesile olur da bebegim gelir

Iyym canm sende iyisin ins. Bu inofolic ne ya folik asit mi. Bu kacinci klomen olacakti canm hemen hsg mi istiyorlar ya bn tirsiyorum ondan braz

Hangilerini anlayamadin canm resmini gonder ya da yaz bildiklerimi soylerm
Lineer progresif motil spermler %20
Non lineer progresif motil spermler %20
Non progresif motil spermler %20
Non motil spermler %40

Sperm konsantrasyonu 65 400 000
Total sperm sayısı 228 900 000

Yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…