- 30 Ağustos 2016
- 199
- 94
- 28
- 41
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.541
Ben de dayanmadım tekrr test yaptm.dün gördüğüm silik çizgi bile yokiğnenin kaçıncı günü? hakkında hayırlısı olsun
Hadi bakalm hayırlı haberlerini duyarız inşallahBen bugün kan verdim sonucu bekliyorum şimdi umudum yok
tam 14. gün olmaz yumurtanın gelişimine bağlı benim 16-17.gündü mesela yumurta ölçümüne göre iğne vuruluyor çatlatma için. bende klomen yan etkisi olmadı ama çatlatma iğneleri yan etki yapar içinde hormon olduğundanKızlar bende dün klomene başladım yan etkileri var mı kullananlar anlatabilir mi bide 5 gün kullandıktan sonra kasık agrilar başlıyo mu döngüsü uzun olanlar bile tam 14. Gun mu yumurtluyo ayyyyyy kafamda deli sorularrrr
bende öyle bir etki yapmadı dr na danış benceSlm kızlar pek alakası olduğunu zannetmiyorum ama pazartesi ignemi oldum dün akşamdan beri ara sıra bir baş dönmesi gelip gidiyor düşecek gibi oluyorum iğnenin etkisi böyle birşey yaptı mı sizde
Cnm sonuç ne inşallah hayırlısı olur haber bekliyorum.Ben bugün kan verdim sonucu bekliyorum şimdi umudum yok
Canimm masallah hamissin sen ilk kullanmada mi kaldın çok heyecanlandim bak seni görüncetam 14. gün olmaz yumurtanın gelişimine bağlı benim 16-17.gündü mesela yumurta ölçümüne göre iğne vuruluyor çatlatma için. bende klomen yan etkisi olmadı ama çatlatma iğneleri yan etki yapar içinde hormon olduğundan
Aminn inşallah canım gaz gibide değil aslında bian da sertleşiyo birde gerindigim zaman kasiklarim daki damarlar aciyorprogestan gaz yapmaz canım ama inşallah başka bişey gaz yapıyodur sende :)
ben 3 kez klomen kullandım ama ard arda 2. denemede oldu teki geçen ocaktı. ben 3 kez gittim yumurta ölçümüne sonra iğne oldum. göbektende koldan da oluyorCanimm masallah hamissin sen ilk kullanmada mi kaldın çok heyecanlandim bak seni görüncecatlatma iğnesi falan denedi doktor Ayy bide iğne mi olcam göbekten mi yapiyolar onu. Haftaya cuma kontrole çağırdi yumurtaları bakacakmis diyelim ki tam olgunlasmamis bi dha mi kontrole gidiyoruz canum k bakma yaa senin de başını agritcam
Anladimm canimm inşallah ilk aydan tutar da bende sen gibi hamis olurummm aminnn....ben 3 kez klomen kullandım ama ard arda 2. denemede oldu teki geçen ocaktı. ben 3 kez gittim yumurta ölçümüne sonra iğne oldum. göbektende koldan da oluyor
Doktor progesteron yazmıştı ya onu kullanıyorum reçetesini okudum böyle yan etkiler yapabiliyormusun baş dönmesi uyku hali falan yinede cevap için teşekkürlerbende öyle bir etki yapmadı dr na danış bence
Üzülme cnm hayırlısı boyleymis inşallah en kısa zamanda hamile kalirsin bende iğne mi vurundum eşim vurdu bekleyecez hakkımızda hayırlısıMerhaba kızlar kan testimin sonucu 1.2 negatif yani umudumuz bir sonraki aya . .
Üzülmüyorum Canım nasip değilmiş sagolasin inşallah isteyen herkesin olur eşim spermiogram yaptırdı onun sonucunu yarın alacağız regl sonrası da hsg çektirecegim 3. günde klomen anlayacağınız önümüzdeki maçlara bakacağız ve zıplamak istiyorumÜzülme cnm hayırlısı boyleymis inşallah en kısa zamanda hamile kalirsin bende iğne mi vurundum eşim vurdu bekleyecez hakkımızda hayırlısı
Canim nasilsin bugün doktor randevum vardi. Doktor rahim ve yumurtaliklar temiz kist falan yok dedi. Günde 3 klomen ve inofolic verdi. Sali günü de hsg cekilecek inşallah tuplerde de sorun cikmaz hayırlısıyla hsg vesile olur da bebegim gelirHaber verrsn canim ins en kisa zamanda kavusrz bebislerimize
Iyym canm sende iyisin ins. Bu inofolic ne ya folik asit mi. Bu kacinci klomen olacakti canm hemen hsg mi istiyorlar ya bn tirsiyorum ondan brazCanim nasilsin bugün doktor randevum vardi. Doktor rahim ve yumurtaliklar temiz kist falan yok dedi. Günde 3 klomen ve inofolic verdi. Sali günü de hsg cekilecek inşallah tuplerde de sorun cikmaz hayırlısıyla hsg vesile olur da bebegim gelir
Hangilerini anlayamadin canm resmini gonder ya da yaz bildiklerimi soylermSpermiogram sonucunu aldık yorumluyabilen var mı acaba bazılarını anlayamadik
Lineer progresif motil spermler %20Hangilerini anlayamadin canm resmini gonder ya da yaz bildiklerimi soylerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?