- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.561
Biraz üzüldüm hamileleri görünce bugün inşallah biz de bir gün onlar gibi oluruz. Evet canim yumurta gelistirici folik asit. Ben iki ay femara diye bi ilac kullandim ağustos ayinda bir kere klomen kullanmistim ama yumurtam gelismemisti bu ay dozu artirdi doktor. Hsgden bendr korkuyordum doktor mersk etme sorunsuz cekeriz dedi biraz olsun icim rahatladı. Doktorun onerirse sen de cektir canimIyym canm sende iyisin ins. Bu inofolic ne ya folik asit mi. Bu kacinci klomen olacakti canm hemen hsg mi istiyorlar ya bn tirsiyorum ondan braz
Ay gerek kalmadan olur ins canm yaa bnde regl olunca gdecm dr daha olmadim adet doneminde folic kullaniyo msun bn kullanmyrm bazenBiraz üzüldüm hamileleri görünce bugün inşallah biz de bir gün onlar gibi oluruz. Evet canim yumurta gelistirici folik asit. Ben iki ay femara diye bi ilac kullandim ağustos ayinda bir kere klomen kullanmistim ama yumurtam gelismemisti bu ay dozu artirdi doktor. Hsgden bendr korkuyordum doktor mersk etme sorunsuz cekeriz dedi biraz olsun icim rahatladı. Doktorun onerirse sen de cektir canim
Motil spermler ileri sperm hareketlilik canm % 30 dan fazla olmali normal degeri sperm konsantrasyonu 1 mm icerisine dusen sperm sayisi oluyor o da en az 15 milyon civari olmasi lazim total spermde menideki toplam spermler o da yaklasik o civarlarda.Lineer progresif motil spermler %20
Non lineer progresif motil spermler %20
Non progresif motil spermler %20
Non motil spermler %40
Sperm konsantrasyonu 65 400 000
Total sperm sayısı 228 900 000
Yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Adetin 2. günü basladim inofolic icmeye cinku yumurtamin gelişimini sagladigindan yumurtsm catlayincaya kadar icmemi soyledi doktor. İnşallah canim sen cekilmeden gelsin miniginAy gerek kalmadan olur ins canm yaa bnde regl olunca gdecm dr daha olmadim adet doneminde folic kullaniyo msun bn kullanmyrm bazen
Benmde bu ay 3. Klomene baslycm canm yumurtam olusuyo kendide catliyo ama bakalim dr nasil devam edelm diyecek 1 tane kimyasal gebelik gecrdm yuzumuz guler ins hepimiznAdetin 2. günü basladim inofolic icmeye cinku yumurtamin gelişimini sagladigindan yumurtsm catlayincaya kadar icmemi soyledi doktor. İnşallah canim sen cekilmeden gelsin minigin
İnşallah canim inşallah ben dua grubuna katilicam istersen sen de gelBenmde bu ay 3. Klomene baslycm canm yumurtam olusuyo kendide catliyo ama bakalim dr nasil devam edelm diyecek 1 tane kimyasal gebelik gecrdm yuzumuz guler ins hepimizn
Nasil bi grup canm burda mi daİnşallah canim inşallah ben dua grubuna katilicam istersen sen de gel
Evet burda seni etiketleyeyim bi incele istersenNasil bi grup canm burda mi da
Yani hareketlilik sıkıntı var sadeceMotil spermler ileri sperm hareketlilik canm % 30 dan fazla olmali normal degeri sperm konsantrasyonu 1 mm icerisine dusen sperm sayisi oluyor o da en az 15 milyon civari olmasi lazim total spermde menideki toplam spermler o da yaklasik o civarlarda.
Oyle bi sikinti var gbide durmuyo canm tam bilemem ins yokturYani hareketlilik sıkıntı var sadece
Teşekkür ediyorum yarın bakalım doktor amca ne diyecek ..
Tmam canm bakaym bi bnde kendim baska bi duaya basladimEvet burda seni etiketleyeyim bi incele istersen
Rabbm isteyen hrkese nasip etsn insKızlar dualarınizda bizlerı de anın :)
Aminn inşallah hayırlı evlat nasip etsin Rabbim isteyen herkeseRabbm isteyen hrkese nasip etsn ins
O dua hangisi canimTmam canm bakaym bi bnde kendim baska bi duaya basladim
Hergun yatsi nmazindan snra ya da sabah namazndan once 51 kere bi salavat okuyup 2 rekat namaz kiliyorm canm dun basladm salavati meluciye dye geciyor sanrm hersey icn niyetlenp okuyablrsn huzur bekeret saglik bebek bn bi iki bi duayla niyetlenp basladmO dua hangisi canim
Allah kabul etsin inşallah canimHergun yatsi nmazindan snra ya da sabah namazndan once 51 kere bi salavat okuyup 2 rekat namaz kiliyorm canm dun basladm salavati meluciye dye geciyor sanrm hersey icn niyetlenp okuyablrsn huzur bekeret saglik bebek bn bi iki bi duayla niyetlenp basladm
Evet doktor amca baktı gayet iyi dedi sadece vitamin benzeri bir ilaç önerdi promotil aldık inşallah etkisi olurOyle bi sikinti var gbide durmuyo canm tam bilemem ins yoktur
Iyi bkalm canmEvet doktor amca baktı gayet iyi dedi sadece vitamin benzeri bir ilaç önerdi promotil aldık inşallah etkisi olur
Senin ilk gebelik olck demi dha once bi kurtaj ne bilim kimyasal faln gecrdn miEvet doktor amca baktı gayet iyi dedi sadece vitamin benzeri bir ilaç önerdi promotil aldık inşallah etkisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?