Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Iyym canm sende iyisin ins. Bu inofolic ne ya folik asit mi. Bu kacinci klomen olacakti canm hemen hsg mi istiyorlar ya bn tirsiyorum ondan braz
Biraz üzüldüm hamileleri görünce bugün inşallah biz de bir gün onlar gibi oluruz. Evet canim yumurta gelistirici folik asit. Ben iki ay femara diye bi ilac kullandim ağustos ayinda bir kere klomen kullanmistim ama yumurtam gelismemisti bu ay dozu artirdi doktor. Hsgden bendr korkuyordum doktor mersk etme sorunsuz cekeriz dedi biraz olsun icim rahatladı. Doktorun onerirse sen de cektir canim

Ay gerek kalmadan olur ins canm yaa bnde regl olunca gdecm dr daha olmadim adet doneminde folic kullaniyo msun bn kullanmyrm bazen

Motil spermler ileri sperm hareketlilik canm % 30 dan fazla olmali normal degeri sperm konsantrasyonu 1 mm icerisine dusen sperm sayisi oluyor o da en az 15 milyon civari olmasi lazim total spermde menideki toplam spermler o da yaklasik o civarlarda.

Ay gerek kalmadan olur ins canm yaa bnde regl olunca gdecm dr daha olmadim adet doneminde folic kullaniyo msun bn kullanmyrm bazen
Adetin 2. günü basladim inofolic icmeye cinku yumurtamin gelişimini sagladigindan yumurtsm catlayincaya kadar icmemi soyledi doktor. İnşallah canim sen cekilmeden gelsin minigin

Adetin 2. günü basladim inofolic icmeye cinku yumurtamin gelişimini sagladigindan yumurtsm catlayincaya kadar icmemi soyledi doktor. İnşallah canim sen cekilmeden gelsin minigin
Benmde bu ay 3. Klomene baslycm canm yumurtam olusuyo kendide catliyo ama bakalim dr nasil devam edelm diyecek 1 tane kimyasal gebelik gecrdm yuzumuz guler ins hepimizn

Benmde bu ay 3. Klomene baslycm canm yumurtam olusuyo kendide catliyo ama bakalim dr nasil devam edelm diyecek 1 tane kimyasal gebelik gecrdm yuzumuz guler ins hepimizn
İnşallah canim inşallah ben dua grubuna katilicam istersen sen de gel

Motil spermler ileri sperm hareketlilik canm % 30 dan fazla olmali normal degeri sperm konsantrasyonu 1 mm icerisine dusen sperm sayisi oluyor o da en az 15 milyon civari olmasi lazim total spermde menideki toplam spermler o da yaklasik o civarlarda.
Yani hareketlilik sıkıntı var sadece
Teşekkür ediyorum yarın bakalım doktor amca ne diyecek ..

Allah kabul etsin inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…