Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Benim daha 1 buçuk gun 45 saat oldu cnm iğne olalı. Benim kimyasal gebelikte 19. Gün silik çıkmıştı cnm erkendir daha
Ozmn senin normal canm bnmde catladiktn snraki 2 gun fln agri oldu. Bn hc umitlnmek istemyrm bi dhaki aya kaldi gozuyle bakiyorum canm benmde ilk kimyasalda gunum gecince belli oldu bn bu igneyi ilk defa oldum gunum ne zman hc blmyrm normalde bat 15 ama igneden snra 15.gun olursn dediler hep bkalim

Hayırlısı olsun hepimizin hakkında cnm. Biraz önce merak ettim iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkar mı diye test yaptım baya net çıktı inşallah gerceklerinide goruruz

Hayırlısı olsun hepimizin hakkında cnm. Biraz önce merak ettim iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkar mı diye test yaptım baya net çıktı inşallah gerceklerinide goruruz
Ins canm yaa rabbim kucagimizi bos birakmasin hayrli saglikli evlatlar nasip etsin bizler ins. Ignenin etkisi oldugunu bile bile yaptn demi onu gormek bile insani bska duygulara goturuyor

Ins canm yaa rabbim kucagimizi bos birakmasin hayrli saglikli evlatlar nasip etsin bizler ins. Ignenin etkisi oldugunu bile bile yaptn demi onu gormek bile insani bska duygulara goturuyor
Evet cnm bile bile yaptım kendim normalde göremeyince bari böyle bi göreyim dedim. Rabbim halimizi görsün bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin insallah canm
Bugün duaya başladım bende. Tam gezinirken nette gordum fetih suresi cumartesi günü baslaniyomus. Önce iki rekat namaz kiliniyo sonra 7 kere estağfurullah cekiyosun 1 kere salavat getirip. Cumartesi 1 kere pazar 3 kere pazartesi 5 salı 7 çarşamba 7 perşembe 7 cuma sela okunmadan 11 kere okunacakmis. Başladım inşallah hayırlısı olur meryem suresi de okumaya başladım Rabbim kabul eder inşallah. Duaların gücüne inanirim annemede 707 kere ya varis okutturuyorum inşallah

Bende basladm canm bi salavat var onu okuyorm ins rabbm bizede nasp eder. Ya varis mi okuyor 707 kere suresi gunu var mi o nasil oluyo

Yok cnm suresi 707 kere oku deniyo. Sen ne okuyosun cnm bende okuyayim
Bi salavat var canm sabah namazindan once ya da yatsi namazindan sonra 51 kere okuyosun arkasindan Allah rizasi icin 2 rekat namaz kiliyosun ilk rekatta fatihadan sonra elemnesrahleke suresini ikinci rekatta fatihadan sonra kafirun ve izaca suresini okuyosun canm dua ediyosun sonra. Salavat : Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim .

Ayy ben bu kadar şeyi aklımda tutamam ki bir kağıda yazayım cnm inşallah faydalarını goruruz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…