- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.601
Rica ederim canm bende 2 gundur yapiyorum yeni basladim ins rabbim sesimizi duyar salavati bnde bakarak okuyorm henuz ezberleyemedm sende oyle yaparsnAyy ben bu kadar şeyi aklımda tutamam ki bir kağıda yazayım cnm inşallah faydalarını goruruz teşekkür ederim
Bıkere dısgebelık gecırmıstım kürtaj oldum ondan sonrada bidaha olmadı Rahmi fılmı falan cekıldım esımde gıttı doktora ama bı sorun olmadığını söylendiler ıkımızede sadece stres
Kızlar klomen ile ilk ayım bata son 4. Göğüs uçlarım özellikle sol göğüs ucum çok hassas ve adet olacak gibi kasık ve Bel ağrım var. Klomen kullanıp hamile olan arkadaslarım böyle belirtileriniz oldu muuu
İnşallah cnm bu arada kaç yaşındasin ne kadardır evlisin ve bebek istiyosunRica ederim canm bende 2 gundur yapiyorum yeni basladim ins rabbim sesimizi duyar salavati bnde bakarak okuyorm henuz ezberleyemedm sende oyle yaparsn
Sadece klomen kullandım iğne olmadıİğneden sonra kaçıncı gununuz
24 yasindayim canm 1 bucuk senelik evliyim daha 1 senedir de bebek istiyorz peki sen. Ayrica ben bi liste yaptim manevi recete yani onlari yapmaya basliyorum yarin ins. Bi de 41 defa meryem suresini okuycm gunde 1 tane okuyp suyu icecm bide 41 yasine baslycm hersey duadan geciyo rabbim sesimizi duyacaktr insİnşallah cnm bu arada kaç yaşındasin ne kadardır evlisin ve bebek istiyosun
22 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim cnm en baştan beri istedik korunmadik hiç bi kere klomen catlatma ignesiyle kimyasal gebeligim oldu bende fetih süresiyle 41 tane meryem suresi okuyacam bugün başladım bende bende 41 yasin okumaya başlasam bari24 yasindayim canm 1 bucuk senelik evliyim daha 1 senedir de bebek istiyorz peki sen. Ayrica ben bi liste yaptim manevi recete yani onlari yapmaya basliyorum yarin ins. Bi de 41 defa meryem suresini okuycm gunde 1 tane okuyp suyu icecm bide 41 yasine baslycm hersey duadan geciyo rabbim sesimizi duyacaktr ins
Biz bi kac ay korunduk canm 1 yildir istyrz hcbir sorunumuz yok esimle cok sukur hrsey normal ckti. Ilk klomende kimyasal gecrdim bu 2.klomendi ve ilk catlama ignemi oldum bakalim 3. Gidismde dr ne yapck. Bende yatin baslycm dualara ins rabbim sesimizi duyar kimyasal gebelik gecrmemizde bi sorun olmadgnii gosteriyor aslinda dollenme oluyor cok sukur ama bi zmai var iste onu beklyrz dualarmz bize yol gosterr ins yardmci olacaktr22 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim cnm en baştan beri istedik korunmadik hiç bi kere klomen catlatma ignesiyle kimyasal gebeligim oldu bende fetih süresiyle 41 tane meryem suresi okuyacam bugün başladım bende bende 41 yasin okumaya başlasam bari
Aramiza hosgeldn canm ins en kisa zmanda sonuc alriz. Meryem suresine bnde yarin baslycm kendin okuman daha iyi olur diyorlar regl oldugun zamnlrda anneme okutcam bnm adima ins manevi recetemiz bizlere yol gosterirKizlarr merhaba bende perşembe günü klomene+inofolic ebaşladım ınsalah hepimiz bu ay güzel haberler veririz.. eşim de keçiboynuzu özü yemeye başladı bende herkesten Meryem süresi topladım yarın bağışliycam insallahhh Rabbim kabul eder inşallah meleklerimize kavuşuruz..
Hosbulduk canimm aminn ınsalllah da yarın mevlit kandili diye biliyorum da yetişsin diye herkesin duası bulunsun istedim ne bileyimm Rabbim kabul buyursun inşallahAramiza hosgeldn canm ins en kisa zmanda sonuc alriz. Meryem suresine bnde yarin baslycm kendin okuman daha iyi olur diyorlar regl oldugun zamnlrda anneme okutcam bnm adima ins manevi recetemiz bizlere yol gosterir
Amin canim insHosbulduk canimm aminn ınsalllah da yarın mevlit kandili diye biliyorum da yetişsin diye herkesin duası bulunsun istedim ne bileyimm Rabbim kabul buyursun inşallah
İnşallah cnm inşallah 29 aralık belli olacak benim senin ne zaman belli olacak hamile olduğunBiz bi kac ay korunduk canm 1 yildir istyrz hcbir sorunumuz yok esimle cok sukur hrsey normal ckti. Ilk klomende kimyasal gecrdim bu 2.klomendi ve ilk catlama ignemi oldum bakalim 3. Gidismde dr ne yapck. Bende yatin baslycm dualara ins rabbim sesimizi duyar kimyasal gebelik gecrmemizde bi sorun olmadgnii gosteriyor aslinda dollenme oluyor cok sukur ama bi zmai var iste onu beklyrz dualarmz bize yol gosterr ins yardmci olacaktr
Walla canim bn bsey anlamadm yaa catlatma ignesi oldum ya bu ay bugun 16.gunum gelen giden yok testte negatif ckti 2 gun oncede arada bi sizilar oluyor karnmda bu ay da olumsuz yani. Senin demi igneydi bu ay yaa kafam karistiİnşallah cnm inşallah 29 aralık belli olacak benim senin ne zaman belli olacak hamile olduğun
14. Gün test yapmışsın cnm daha cikmaz bence en son ne zmn adet oldun. Ben 29 kasım oldum en son 29 araliktada test yapicamWalla canim bn bsey anlamadm yaa catlatma ignesi oldum ya bu ay bugun 16.gunum gelen giden yok testte negatif ckti 2 gun oncede arada bi sizilar oluyor karnmda bu ay da olumsuz yani. Senin demi igneydi bu ay yaa kafam karisti
Benim bat 15 aslinda ama igneden dolayi dongu degisiyormus ignenin 14 15.gunu regl olunuyor diyorlar bn olmayi bekliyorum walla canm bsey varsada supriz olsun dedim senin sadece klomen mydi igne var mi14. Gün test yapmışsın cnm daha cikmaz bence en son ne zmn adet oldun. Ben 29 kasım oldum en son 29 araliktada test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?