Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Bıkere dısgebelık gecırmıstım kürtaj oldum ondan sonrada bidaha olmadı Rahmi fılmı falan cekıldım esımde gıttı doktora ama bı sorun olmadığını söylendiler ıkımızede sadece stres

Kızlar klomen ile ilk ayım bata son 4. Göğüs uçlarım özellikle sol göğüs ucum çok hassas ve adet olacak gibi kasık ve Bel ağrım var. Klomen kullanıp hamile olan arkadaslarım böyle belirtileriniz oldu muuu

Bıkere dısgebelık gecırmıstım kürtaj oldum ondan sonrada bidaha olmadı Rahmi fılmı falan cekıldım esımde gıttı doktora ama bı sorun olmadığını söylendiler ıkımızede sadece stres

Dış gebelik olmuşsa sağlıklı gebelikte olabilir bence sen kendine soğan kürü eşine de keçiboynuzu kuru uygula ve inofolic kullan inşallah faydasını görürsün Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize

İnşallah cnm bu arada kaç yaşındasin ne kadardır evlisin ve bebek istiyosun
24 yasindayim canm 1 bucuk senelik evliyim daha 1 senedir de bebek istiyorz peki sen. Ayrica ben bi liste yaptim manevi recete yani onlari yapmaya basliyorum yarin ins. Bi de 41 defa meryem suresini okuycm gunde 1 tane okuyp suyu icecm bide 41 yasine baslycm hersey duadan geciyo rabbim sesimizi duyacaktr ins

22 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim cnm en baştan beri istedik korunmadik hiç bi kere klomen catlatma ignesiyle kimyasal gebeligim oldu bende fetih süresiyle 41 tane meryem suresi okuyacam bugün başladım bende bende 41 yasin okumaya başlasam bari

Kizlarr merhaba bende perşembe günü klomene+inofolic ebaşladım ınsalah hepimiz bu ay güzel haberler veririz.. eşim de keçiboynuzu özü yemeye başladı bende herkesten Meryem süresi topladım yarın bağışliycam insallahhh Rabbim kabul eder inşallah meleklerimize kavuşuruz..

Biz bi kac ay korunduk canm 1 yildir istyrz hcbir sorunumuz yok esimle cok sukur hrsey normal ckti. Ilk klomende kimyasal gecrdim bu 2.klomendi ve ilk catlama ignemi oldum bakalim 3. Gidismde dr ne yapck. Bende yatin baslycm dualara ins rabbim sesimizi duyar kimyasal gebelik gecrmemizde bi sorun olmadgnii gosteriyor aslinda dollenme oluyor cok sukur ama bi zmai var iste onu beklyrz dualarmz bize yol gosterr ins yardmci olacaktr

Aramiza hosgeldn canm ins en kisa zmanda sonuc alriz. Meryem suresine bnde yarin baslycm kendin okuman daha iyi olur diyorlar regl oldugun zamnlrda anneme okutcam bnm adima ins manevi recetemiz bizlere yol gosterir

Aramiza hosgeldn canm ins en kisa zmanda sonuc alriz. Meryem suresine bnde yarin baslycm kendin okuman daha iyi olur diyorlar regl oldugun zamnlrda anneme okutcam bnm adima ins manevi recetemiz bizlere yol gosterir
Hosbulduk canimm aminn ınsalllah da yarın mevlit kandili diye biliyorum da yetişsin diye herkesin duası bulunsun istedim ne bileyimm Rabbim kabul buyursun inşallah

İnşallah cnm inşallah 29 aralık belli olacak benim senin ne zaman belli olacak hamile olduğun

İnşallah cnm inşallah 29 aralık belli olacak benim senin ne zaman belli olacak hamile olduğun
Walla canim bn bsey anlamadm yaa catlatma ignesi oldum ya bu ay bugun 16.gunum gelen giden yok testte negatif ckti 2 gun oncede arada bi sizilar oluyor karnmda bu ay da olumsuz yani. Senin demi igneydi bu ay yaa kafam karisti

Walla canim bn bsey anlamadm yaa catlatma ignesi oldum ya bu ay bugun 16.gunum gelen giden yok testte negatif ckti 2 gun oncede arada bi sizilar oluyor karnmda bu ay da olumsuz yani. Senin demi igneydi bu ay yaa kafam karisti
14. Gün test yapmışsın cnm daha cikmaz bence en son ne zmn adet oldun. Ben 29 kasım oldum en son 29 araliktada test yapicam

Ben bide günde 2 çay bardağı hayıt suyu iciyorum onunda gebe kalmaya yardımcı olduğunu duydum kk da bayanın biride yumurta catlattigini söylemişti bende adet olasiya içmeyi dusunuyorum bakaljm

14. Gün test yapmışsın cnm daha cikmaz bence en son ne zmn adet oldun. Ben 29 kasım oldum en son 29 araliktada test yapicam
Benim bat 15 aslinda ama igneden dolayi dongu degisiyormus ignenin 14 15.gunu regl olunuyor diyorlar bn olmayi bekliyorum walla canm bsey varsada supriz olsun dedim senin sadece klomen mydi igne var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…