Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Inşallah karar vermene gerek kalmaz Bebişin olur..Bende 1 yıllık Evliyim ama 9 aydır bebek istiyorum ve pko var ilk ovulasyon testiyle falan takip ettim olmadı sonra inofolic falan kullandım Haziranda da klomene başladım günde 1 tane, 1 yumurtam oldu ama Bebiş olmadı.şimdi de klomene tekrar başladım günde 2 tane yarın bitecek cuma günü de kontrole gidicem..zaten bu ay olmazsa sanırım rahim filmi çekilmem gerekiyor

CAnım birşey spracagım pko için sana nasıl teşhis koydular bana işk gittiğim doktor pko gibisin dedi sonra yok degılsın dedi gerçi o doktoru ondan sonra bıraktım da ..ayrıca rahim filmini çektireceksen sitanbul şişli echomar öneririm normal muayene gibi geçti hiçbir sızı dahi olmadı ..kan aldırmak daha acı verici korkmana gerek yok

Canım pko yı hormon testlerinden görebiliyor bana doktorum lh fsh'nin en fazla 2 katı Olmalı Demişti bi de muayene ederken Görüyor küçük küçük kistler oluyor ama adet olunca onlarda kendini atıyormuş ama yumurtlamaya önlüyorlar işte.. Bide pco da tüylenme,saç dökülmesi ve kolay kilo verememe gibi Özellikleri de var.. Doktor muhtemelen muayene de görmüştür sonra kaybolmuştur kistler ondan öyle demiştir..rahim filmine gelirsek de ben iZmirdeyim Maalesef

canım pko usg de hemen görünen bişey. yumların cevresıni saran bir sürü kist oluyor ben her kontrolum de görüyorum doktorum da gösterdi bi kaç kez. ben ilk sormustum dedim o bir sürü küçük seyler ne diye . dedi pko oldugun için kistlerin onlar dedi

İnsallah hakkimizda hayirlisi olsun. İkinci evlilik yildonumum ekim keske guzel haberi alabilsek

Kizlar bende pcoyum
Benim hormonlarim normal ama kistik yapilar var ayni inci kolye gibi
Tuylenme var
Sonrada duzensiz regl baslamisti yumurtalar buyuyor catlamiyor kist oluyordu.
Yeni basladigim doktor glifor baslatti ve kilo ver dedi daha cok az kilo verebildim birde onun stresini yasiyorum insallah bebisimiz olcak bizimde inaniyorim

Smile Forever bu aksam cok acayip krem losyonu gibi akinti vardi baya fazlaydi. Progestan yapiyormus aslinda akinti ama sorduklarim hep vajinal alanlardi ben normal hap olarak kullaniyorum agrimda devam ediyor :-(
Progestan kullanmadigim icin bildim. Ama vajinal kullanmadigin icin yan etkileri daha agir oluyormus onu biliyorum. Birde o dedigin beyaz kremsi akintidan 4 gun once fazlasiyla bendede oldu. Hala dah akintim var ama sari renkli . Valla bilmedim. Kuzum bekleyip gorucez. Neden progestani vajil kullanmiyosun

Sari renkti benimde akinti. Bugunde az oldu. Vajinal kullanamam cunku benim 100 mg sabah aksam top gibi yusyuvarlak vajinal olmaz

evet canım ben klomen kullandıktan sonra ço kağrıalrım oldu bugun i
Klomen sonrası çok aşırı Ağrı yaşayan var mı

benim canım klomenden sonra ağrılarım çok oldu 4 yumurta oluştu ama o süreçte ayakta duramıyordum.sonra doktora gittim 17 eylülde çatlatma iğnesi vurdu bugün 12. günüm ve şu son 4 gündür de kasık ağrılarım çoğaldı düşün geçen gün ilişkiye bile giremedik ağrıdan hayatımda ilk defa.. kullandığım ilaçlar yapar mı bilmiyorum doktor progestan estrofem vermişti ama adet olucam halada sızı var bir baskı var devam ediyor :S hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum inş kist olmaz

Kızlar sağda 11 12 mm iki taneydi bugün tekrar gittim sağda 14.5 solda 14.5 vardı soldan hemen büyümüş sağdaki biri nolmus bilmiyorum pazartesi tekrar gidicem dusukten sonra epey geç gelişti yumurtalar

Kızlar sağda 11 12 mm iki taneydi bugün tekrar gittim sağda 14.5 solda 14.5 vardı soldan hemen büyümüş sağdaki biri nolmus bilmiyorum pazartesi tekrar gidicem dusukten sonra epey geç gelişti yumurtalar

canım olsun en azından gelişmesi önemli olan ..çok sevindim hadi bakalım pazartesi ne olacaklar kesın 18-20 arasına gelir o günde iğneni vurulursun cnm

canım olsun en azından gelişmesi önemli olan ..çok sevindim hadi bakalım pazartesi ne olacaklar kesın 18-20 arasına gelir o günde iğneni vurulursun cnm
valla solda hiçbişey yokken üç günde 14,5 olmuş bi tane ben daha fazla büyür mü diye düşündüm zaten solda güzel yumurta oluyo benim her seferinde sağdaki hep daha küçük kalıyo bakalım hayırlısı inşallah pazartesi görücez bu arada çörek otu yoğurt yemeye başlıcam o çok işe yarıyodu yapmadım şimdi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…