- 24 Eylül 2016
- 49
- 37
- 3
- 37
- Konu Sahibi Smile Forever
-
aminn canım inşallah bu ay bebişin gelir canımEvet sorunum pco. 2 yıllik evliyim hic korunmadik. 2016 mart ayinda pco teshisi konuldu. Bu ay ikinci klomen kullanisim ama ilkini gecen sene ocak ayinda kullanip birakmistim. Hakkimizda hayirlisi olsun
Inşallah karar vermene gerek kalmaz Bebişin olur..Bende 1 yıllık Evliyim ama 9 aydır bebek istiyorum ve pko varevet canım ..geçen ay doktora gittim yumurtam büyümüştü sadece çatlatma iğnesi ile çatlatalım deneyelim dedi olmadı sonra adetimin 3. günü sabah akşam klomen 5 gün kullandım aşırı kasık ağrısı yaptı.
benim progesteronum düşük 5-6 arasında eşiminde spermi 174 milyon ama morfoloji 2 doktor sigarayı bıraksın dedi .ve stresli sanrım işi dedi çok önem vermedi eşimin değerlerine o ikinci aşama dedi.
bende sigara içiyorudm bir hafta oldu tamamen bıraktım onun haricinde herhangi bir rahatsızlığım yok testlerım rahim filmim herşeyim normal sanırım çok fazla takıyorum kafama ..
klomenden sonra 4 yumurta oluştu .. catlatma iğnesi vurdu tekrar o gün e2 ve proesgerona baktı kan tahlılı yine kontrol edelim dedi sonucları goturdum vurabılırız dedı. ondan sonra vurdu. sonrada işte yukarıda yazdığım bir çok ilacı verdi ..
senin kaçıncı kullanışın klomen ?? bence hemen umutlanmamak lazım en az 3 kere denenmeli diye okudum bir doktorun makalesinde 3den fazla ard arda kullanmak rahmi inceltiyormuş. ama hemen aşılamaya mı geçsem bir ay daha mı klomen kullansam bilmiyorum adet olursam o zaman ki psikolojime göre karar vereceğim :S
Canim vucudun toplanmasi icin zaman gerekli. Biraz sabret duzene girecektir. Sukur adet oluyorsun canim. Uzulmekızlar 24. gunde adet oldum bi düzene girmedi dusukten sonra
Merhaba canim.Kızlar merhaba dun bende klomene başladım. Bu sureci sinle birlikte takip etmek.istiyorum. kabul edermisiniz :)
Inşallah karar vermene gerek kalmaz Bebişin olur..Bende 1 yıllık Evliyim ama 9 aydır bebek istiyorum ve pko varilk ovulasyon testiyle falan takip ettim olmadı sonra inofolic falan kullandım Haziranda da klomene başladım günde 1 tane, 1 yumurtam oldu ama Bebiş olmadı.şimdi de klomene tekrar başladım günde 2 tane yarın bitecek cuma günü de kontrole gidicem..zaten bu ay olmazsa sanırım rahim filmi çekilmem gerekiyor
Canım pko yı hormon testlerinden görebiliyor bana doktorum lh fsh'nin en fazla 2 katı Olmalı Demişti bi de muayene ederken Görüyor küçük küçük kistler oluyor ama adet olunca onlarda kendini atıyormuş ama yumurtlamaya önlüyorlar işte.. Bide pco da tüylenme,saç dökülmesi ve kolay kilo verememe gibi Özellikleri de var.. Doktor muhtemelen muayene de görmüştür sonra kaybolmuştur kistler ondan öyle demiştir..rahim filmine gelirsek de ben iZmirdeyim MaalesefCAnım birşey spracagım pko için sana nasıl teşhis koydular bana işk gittiğim doktor pko gibisin dedi sonra yok degılsın dedi gerçi o doktoru ondan sonra bıraktım da ..ayrıca rahim filmini çektireceksen sitanbul şişli echomar öneririm normal muayene gibi geçti hiçbir sızı dahi olmadı ..kan aldırmak daha acı verici korkmana gerek yok
Tesekkur ederim canım :)Merhaba canim.
Hos geldin seve seve bize katilabilirsin tabi ki. Gelismelerini yazarsin
İnsallah hakkimizda hayirlisi olsun. İkinci evlilik yildonumum ekim keske guzel haberi alabilsekInsallah canim. Ama yanilsam bile hayal kirikligi olmiycak uzulmiycem her 2 sonucada hazirlikliyim. :)
Bu ay senden de guzel haber duymak istiyorum. Diger topikten de biliyorum uzun zamandir bekledigini. Insallah sende bende guzel haberler alicaz. Ve tum isteyen herkes canim insallah. Bol bol dua edelim. Kafamiza takmayalim.
Progestan kullanmadigim icin bildim. Ama vajinal kullanmadigin icin yan etkileri daha agir oluyormus onu biliyorum. Birde o dedigin beyaz kremsi akintidan 4 gun once fazlasiyla bendede oldu. Hala dah akintim var ama sari renkli . Valla bilmedim. Kuzum bekleyip gorucez. Neden progestani vajil kullanmiyosunSmile Forever bu aksam cok acayip krem losyonu gibi akinti vardi baya fazlaydi. Progestan yapiyormus aslinda akinti ama sorduklarim hep vajinal alanlardi ben normal hap olarak kullaniyorum agrimda devam ediyor :-(
Sari renkti benimde akinti. Bugunde az oldu. Vajinal kullanamam cunku benim 100 mg sabah aksam top gibi yusyuvarlak vajinal olmazProgestan kullanmadigim icin bildim. Ama vajinal kullanmadigin icin yan etkileri daha agir oluyormus onu biliyorum. Birde o dedigin beyaz kremsi akintidan 4 gun once fazlasiyla bendede oldu. Hala dah akintim var ama sari renkli . Valla bilmedim. Kuzum bekleyip gorucez. Neden progestani vajil kullanmiyosun
Sen bilirsin yinede ama bir cok kisi vajinal kullaniyor ve etkileri hafifliyor ya ondan sey ettiydimSari renkti benimde akinti. Bugunde az oldu. Vajinal kullanamam cunku benim 100 mg sabah aksam top gibi yusyuvarlak vajinal olmaz
Klomen sonrası çok aşırı Ağrı yaşayan var mı
Kızlar sağda 11 12 mm iki taneydi bugün tekrar gittim sağda 14.5 solda 14.5 vardı soldan hemen büyümüş sağdaki biri nolmus bilmiyorum pazartesi tekrar gidicem dusukten sonra epey geç gelişti yumurtalar
valla solda hiçbişey yokken üç günde 14,5 olmuş bi tane ben daha fazla büyür mü diye düşündüm zaten solda güzel yumurta oluyo benim her seferinde sağdaki hep daha küçük kalıyo bakalım hayırlısı inşallah pazartesi görücez bu arada çörek otu yoğurt yemeye başlıcam o çok işe yarıyodu yapmadım şimdi yapayımcanım olsun en azından gelişmesi önemli olan ..çok sevindim hadi bakalım pazartesi ne olacaklar kesın 18-20 arasına gelir o günde iğneni vurulursun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?