Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Benim bat 15 aslinda ama igneden dolayi dongu degisiyormus ignenin 14 15.gunu regl olunuyor diyorlar bn olmayi bekliyorum walla canm bsey varsada supriz olsun dedim senin sadece klomen mydi igne var mi
Benim de bat 16 Aralık ve gelen giden yok o ağrı da yok gebelikte yok iğne fayda etmedi demek ki baksanıza yok oğlu yok

Ay allahim agzimin payini aldim diyosun yaa guldurdun beni canm bi dhaki ay olur ins

İnşallah valla bu ay da klomen verdi ama kullanmayacağım ne yapacağımı şaşırdım bu ilaçlar sadece benim mi psikolojimi bozuyor anlamıyorum bu ay izin verdim kendime

Kocaeli de iyi bir doktor arıyorum özel devlet fark etmez

Merhaba kizlar, gecen gun bir doktora gittim kendisi tup bebek uzmani bir doktor, benim gibi pcos hastalarinda 3 asama tedavi oldugunu soyledi, 1. Haplarla tedavi( bende o etki gostermemis) 2. Ya drilling yapiyoruz dedi yada menogon tedavisi yapiyorum dedi, 3. Asama tup bebek... simdi anliycaginiz ben 2. Asamadayim, ve ben bu asamada menogonu tavsiye etmiyorum dedi, pcoslarda zaten LH sorunu var dedi yuksek oluyormus, bide menogonla ( menogonda LH icerir) tedavi yapamam ben yapmiyorum dedi, illaki tutturdu drilling yapicam diye, annem dedi eskiden beri o drilling dedigi seyi doktorlar onermiyorlarmis, size sormak istiyirum nedir bu drilling? Hic yaptiran varmi? Tsk ederim, uzun zamandir takipte deilim, aramizda hamile olanlariniz varsa cani gonulden kutliyorum Inshallah sag eliniz bizim basimiza

Hayrlsi artk ya ins bizlerede nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…