- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.621
Benim de bat 16 Aralık ve gelen giden yok o ağrı da yok gebelikte yokBenim bat 15 aslinda ama igneden dolayi dongu degisiyormus ignenin 14 15.gunu regl olunuyor diyorlar bn olmayi bekliyorum walla canm bsey varsada supriz olsun dedim senin sadece klomen mydi igne var mi
Var cnm ovitrelleBenim bat 15 aslinda ama igneden dolayi dongu degisiyormus ignenin 14 15.gunu regl olunuyor diyorlar bn olmayi bekliyorum walla canm bsey varsada supriz olsun dedim senin sadece klomen mydi igne var mi
4. Gün cnmHe igne olmussun sen kacinci gunundesin
Dha senin cok yeni ins guzel hberler alrsin gun asiri iliski dene son zmanlra kdar ins olur4. Gün cnm
Ignenin kacinci gunundesn bat a gore olmuyor ya igne olunca 14 15.gun fln adet olman lazimBenim de bat 16 Aralık ve gelen giden yok o ağrı da yok gebelikte yokiğne fayda etmedi demek ki baksanıza yok oğlu yok
26 Kasım igneIgnenin kacinci gunundesn bat a gore olmuyor ya igne olunca 14 15.gun fln adet olman lazim
İnşallah cnm hayırlısı olsun bakalımDha senin cok yeni ins guzel hberler alrsin gun asiri iliski dene son zmanlra kdar ins olur
16 gün olmuş cnm bidaha test yapsana belki gelmiştir bebisin26 Kasım igne
Yok canım kan testi yaptırdım cuma günü ağzımın payını aldım bekliyorum önümüzdeki ayı16 gün olmuş cnm bidaha test yapsana belki gelmiştir bebisin
Olsun cnm hayırlısı böylesymis demek ki en kısa zamanda hamile olduğun haberini alırız inşallah.Yok canım kan testi yaptırdım cuma günü ağzımın payını aldım bekliyorum önümüzdeki ayı
Benim daha iğnenin 4. Günü cnm sabirsizca bekliyorumKızlar ne alemdesiniz var mı güzel haberleri olan,))
Yok canım kan testi yaptırdım cuma günü ağzımın payını aldım bekliyorum önümüzdeki ayı
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin inşallah hepimz birbirimiz için dua edelim.. güzel haberler veririz burda birbirimize Rabbim sen duy sesimizi aminnnnñmnnBenim daha iğnenin 4. Günü cnm sabirsizca bekliyorum
Ay allahim agzimin payini aldim diyosun yaa guldurdun beni canm bi dhaki ay olur ins
Hayrlsi artk ya ins bizlerede nasip olurİnşallah valla bu ay da klomen verdi ama kullanmayacağım ne yapacağımı şaşırdım bu ilaçlar sadece benim mi psikolojimi bozuyor anlamıyorum bu ay izin verdim kendime
Kocaeli de iyi bir doktor arıyorum özel devlet fark etmez
Canm ya bsey sorcam sana sen ignenin 16.gunu adet oldun ya peki bat ne zmandi senin once mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?