- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.641
Canm ya bsey sorcam sana sen ignenin 16.gunu adet oldun ya peki bat ne zmandi senin once mi geldi
Walla bnm agrim vardi yine canm suanda sizilar var beyaz olan akintim bugun lekeli geldi kahveye donuk yani ben regl olmayi beklyrm yani kesinlikle . bugun ztn 18.gunduNevkaa regl olup olmadığını mutlaka yaz bende olmadım ve ağrım da yok
Walla bnm agrim vardi yine canm suanda sizilar var beyaz olan akintim bugun lekeli geldi kahveye donuk yani ben regl olmayi beklyrm yani kesinlikle . bugun ztn 18.gundu
Örnek olsun diye diyorum benim 1 günde 0.5 mm büyümüştüMerhaba kızlar adetin 10.günü 5 gündür klomen içtim günde 2 tane bugün kontrole gittim bir yumurta oluşmuş 13mm 2 gün 3er tane daha klomen iç dedi sizce 2 günde büyür mü yumurta yeteri kadar?
Örnek olsun diye diyorum benim 1 günde 0.5 mm büyümüştü
Yani ihtimal dahilinde..
Ay canim agrilar artmaya basladi benm regl geldi kahverengi basladi ztn hep agrim olurdu ama bu sefer 1 hfta oncesinden basladi agrilar ins dengemizi bozmaz ilaclar dha fazla ya. Dr a gidecm tekrar klomen icin bkalim bu ay igne konusunda kararszmBende olmak istiyorum eminim çok sancılı olacak
Bi an önce olsun bitsin regl döngüm bu hormonlar yüzünden bozulacak diye ödüm kopuyor
Ay canim agrilar artmaya basladi benm regl geldi kahverengi basladi ztn hep agrim olurdu ama bu sefer 1 hfta oncesinden basladi agrilar ins dengemizi bozmaz ilaclar dha fazla ya. Dr a gidecm tekrar klomen icin bkalim bu ay igne konusunda kararszm
Canim ben 1 ay mola vermistim ztn bu ay 2. Klomeni kullanmistim smdi bi dr la gorusuyumde bakalim belki sadece klomen kullanp yumurta takibi yaparm catlatma ignesi istemeyeblrm yani dr la goruscem bakalim persmbe yada cuma gunu gdecmKlomen sadece vurulduğu ay değil daha sonraki ay da etki ediyormuş acaba bir ay dinlensen mi düşün derim vücudumuza çok yükleniyoruz biraz oluruna bırakmakta fayda var
Ben doktorum vermesine rağmen içmeyi düşünmüyorum bir ay mola
Sen test yaptın mı cnmKızlar klomen adet gecikmesi yapar mi?
Canım regl geldi mi kırmızıya döndü müAy canim agrilar artmaya basladi benm regl geldi kahverengi basladi ztn hep agrim olurdu ama bu sefer 1 hfta oncesinden basladi agrilar ins dengemizi bozmaz ilaclar dha fazla ya. Dr a gidecm tekrar klomen icin bkalim bu ay igne konusunda kararszm
Hayır henüz yapmadım bat bugündüSen test yaptın mı cnm
Adetin geçti mi?çatşatma iğnesi mi olmuştunBenim kasiklarimda ağrı hala devam ediyor afedersiniz yumurta akı gibi akintim var neden acaba
İğne oldum cnm 6. Günü daha bugün. 29 eylül batAdetin geçti mi?çatşatma iğnesi mi olmuştun
Yok canim kirmiziya donmedi dha kahve akintilar geliyor ama doner yani biliyorm kendimi bu ay da gttiCanım regl geldi mi kırmızıya döndü mü
Yani 16.gun test yaptn canm demi sanirm gebelik yok ya olsa cikardiKızlar ayın 27 catlatma iğnesi oldum adet günüm yarın evde test yaptım sonuç negatif hala hamile olma ihtimali var mı acaba
Evet bugün 16gun oldu bakalım biraz daha bekliyim olmazsa kanda baktirirm hani diyorlar ya adet gecikmeyince idrarda çıkmaz diye benimki umut isteYani 16.gun test yaptn canm demi sanirm gebelik yok ya olsa cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?