Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Merhaba kızlar adetin 10.günü 5 gündür klomen içtim günde 2 tane bugün kontrole gittim bir yumurta oluşmuş 13mm 2 gün 3er tane daha klomen iç dedi sizce 2 günde büyür mü yumurta yeteri kadar?

Walla bnm agrim vardi yine canm suanda sizilar var beyaz olan akintim bugun lekeli geldi kahveye donuk yani ben regl olmayi beklyrm yani kesinlikle . bugun ztn 18.gundu

Bende olmak istiyorum eminim çok sancılı olacak
Bi an önce olsun bitsin regl döngüm bu hormonlar yüzünden bozulacak diye ödüm kopuyor

Bende olmak istiyorum eminim çok sancılı olacak
Bi an önce olsun bitsin regl döngüm bu hormonlar yüzünden bozulacak diye ödüm kopuyor
Ay canim agrilar artmaya basladi benm regl geldi kahverengi basladi ztn hep agrim olurdu ama bu sefer 1 hfta oncesinden basladi agrilar ins dengemizi bozmaz ilaclar dha fazla ya. Dr a gidecm tekrar klomen icin bkalim bu ay igne konusunda kararszm

Ay canim agrilar artmaya basladi benm regl geldi kahverengi basladi ztn hep agrim olurdu ama bu sefer 1 hfta oncesinden basladi agrilar ins dengemizi bozmaz ilaclar dha fazla ya. Dr a gidecm tekrar klomen icin bkalim bu ay igne konusunda kararszm

Klomen sadece vurulduğu ay değil daha sonraki ay da etki ediyormuş acaba bir ay dinlensen mi düşün derim vücudumuza çok yükleniyoruz biraz oluruna bırakmakta fayda var

Ben doktorum vermesine rağmen içmeyi düşünmüyorum bir ay mola

Canim ben 1 ay mola vermistim ztn bu ay 2. Klomeni kullanmistim smdi bi dr la gorusuyumde bakalim belki sadece klomen kullanp yumurta takibi yaparm catlatma ignesi istemeyeblrm yani dr la goruscem bakalim persmbe yada cuma gunu gdecm

Canım regl geldi mi kırmızıya döndü mü

Kızlar ayın 27 catlatma iğnesi oldum adet günüm yarın evde test yaptım sonuç negatif hala hamile olma ihtimali var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…