- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.661
Hep umutla yasiyorz canm ins vardr ya yoksada bi kac gune regl olursun ztnEvet bugün 16gun oldu bakalım biraz daha bekliyim olmazsa kanda baktirirm hani diyorlar ya adet gecikmeyince idrarda çıkmaz diye benimki umut iste
Kısmet artık rabbim ne dediyse o senin ne oldu hastalandı miHep umutla yasiyorz canm ins vardr ya yoksada bi kac gune regl olursun ztn
Ewet geldi benmde bkalim ins bi dhaki ayaKısmet artık rabbim ne dediyse o senin ne oldu hastalandı mi
Arastrmakda fayda var canmİnş cnm bende yarın doktoru arıcam bi kullandığım haplar var int araştırdım bırakmadan sanırım adet gelmiyomus diye okudum
Kisiye gore degisr klomen oyle cok etki etmez sanmiyorum test yap suphelenrsn erken gebelik testnde cikar varsaKızlar benimde ilk klomen kullanışım bat yarın. Kasık ağrım var adet olacak gibi birde göğüs uçlarım çok hassas böyle belirti yaşayan varmı?
İnş cnm bende yarın doktoru arıcam bi kullandığım haplar var int araştırdım bırakmadan sanırım adet gelmiyomus diye okudum
Yok canm estrofemle duphaston kullanıyorum ban aadet günü hapları bırak adet olmazsan iki gün geçince haplara devem et demişti sanki esimdi tam tersiniProgestan mi
Şimdi canım bu haplar sanırım bebek oluşmuşsa tutunsun diye en güzeli kan testi yap sonuç negatif ise bırak ki regl olasin gebelik oluşmuşsa devam et ki bebis sımsıkı tutunsunYok canm estrofemle duphaston kullanıyorum ban aadet günü hapları bırak adet olmazsan iki gün geçince haplara devem et demişti sanki esimdi tam tersini
Şimdi aradım doktoru bugün adet günün iki gün daha kullan sonra kanda baktir dedi çıkmazsa öyle bırak dedi bende ole ypicam simdiŞimdi canım bu haplar sanırım bebek oluşmuşsa tutunsun diye en güzeli kan testi yap sonuç negatif ise bırak ki regl olasin gebelik oluşmuşsa devam et ki bebis sımsıkı tutunsun
Yoksa bu haplar seni geciktirecek
Hadi inşallah bakalimŞimdi aradım doktoru bugün adet günün iki gün daha kullan sonra kanda baktir dedi çıkmazsa öyle bırak dedi bende ole ypicam simdi
Yaa sende mi oldun canm bu ay da gitti dr a gidecek msin tkrarNevkaa ben regl oldum 17. gün aynı gidiyoruz
Test yaptn mi hic canim eger gebelik yoksa kullanma benceKizlar benimde igne gununu saymazsam 15. gun ama progestan bitmedi 4 tane kaldi genelde bittigi gunun ertesi gunu adet oluyorum ama icimde umut yok nedense
canım zaten olumsuzdu benimYaa sende mi oldun canm bu ay da gitti dr a gidecek msin tkrar
Yapmadim test canim yapmiyorum ben test hic akisina birakiyorum dr um ilaci birakmami onermiyor her ay 12 gun kullandiriyorTest yaptn mi hic canim eger gebelik yoksa kullanma bence
Cok kiloluymussun gerckten.canım zaten olumsuzdu benim
Bu ay ilaç kullanmayacağım belki regl bitince hsg çektiririm o kadar 50 kg dan 52 ye çıktım bu ilaçlar yüzünden ve koca göbeğimle hiçbir şeye sığamıyorum biraz ara vermek bana iyi gelecek ama yine döngüleri yazalım yumurtam kendiliğinden oluşup çatlıyor takipleselim dongulerimiz ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?