Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar benimde ilk klomen kullanışım bat yarın. Kasık ağrım var adet olacak gibi birde göğüs uçlarım çok hassas böyle belirti yaşayan varmı?

Yok canm estrofemle duphaston kullanıyorum ban aadet günü hapları bırak adet olmazsan iki gün geçince haplara devem et demişti sanki esimdi tam tersini
Şimdi canım bu haplar sanırım bebek oluşmuşsa tutunsun diye en güzeli kan testi yap sonuç negatif ise bırak ki regl olasin gebelik oluşmuşsa devam et ki bebis sımsıkı tutunsun

Yoksa bu haplar seni geciktirecek

Şimdi aradım doktoru bugün adet günün iki gün daha kullan sonra kanda baktir dedi çıkmazsa öyle bırak dedi bende ole ypicam simdi

Kizlar benimde igne gununu saymazsam 15. gun ama progestan bitmedi 4 tane kaldi genelde bittigi gunun ertesi gunu adet oluyorum ama icimde umut yok nedense

Yaa sende mi oldun canm bu ay da gitti dr a gidecek msin tkrar
canım zaten olumsuzdu benim
Bu ay ilaç kullanmayacağım belki regl bitince hsg çektiririm o kadar 50 kg dan 52 ye çıktım bu ilaçlar yüzünden ve koca göbeğimle hiçbir şeye sığamıyorum biraz ara vermek bana iyi gelecek ama yine döngüleri yazalım yumurtam kendiliğinden oluşup çatlıyor takipleselim dongulerimiz ayni

Cok kiloluymussun gerckten. Gayet iyisin canm ne kilosu. Bende kararszlasmaya basladim yaa acaba evdeki klomeni kendim kullansam mi ayni dr un dedigi gbi ne olcak ki dye dusunuyorm tkrar dr a muayeneye fln gtmek de istemyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…