- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.681
He ozman bska canm oyle yapiyosan bilemem ins guzel haberler alirsnYapmadim test canim yapmiyorum ben test hic akisina birakiyorum dr um ilaci birakmami onermiyor her ay 12 gun kullandiriyor
Amin hepimiz insallahHe ozman bska canm oyle yapiyosan bilemem ins guzel haberler alirsn
Klomen kullanınca benim yumurtalar fabrika gibi çalışıyor o derece hissediyorum ve büyüklüğü de fazla oluyor belli bir büyüklüğe erisince yumurta çatlamayip kiste dönüşüyor bu nedenle doktor catlatma ignesi vuruyor çatlamayi garantilemek için yani doktor kontrolünde olmak gerekebilir evdeki pirinçten olmak istemem bence sende bu riske girme allah korusun kist oluşur 2 3 ay uğraşıp durursunCok kiloluymussun gerckten.Gayet iyisin canm ne kilosu. Bende kararszlasmaya basladim yaa acaba evdeki klomeni kendim kullansam mi ayni dr un dedigi gbi ne olcak ki dye dusunuyorm tkrar dr a muayeneye fln gtmek de istemyrm
Canim yok bende hala bisey. Oyle bekliyoruz. Bugun yarin regl olucam zaten. Hayirlisi insallah. Umutlar 2017 ye kaldi :)Smile Forever canim sesin cikmiyo nezamandir guzel haberlerini bekliyorum :)
Orasida var dgru soyluyosn. Zor bi surecteyz bnde bu ay bsey anlamadm ztn igneden belirtiden kfam karsti iyice bkalim dr ne dyeckKlomen kullanınca benim yumurtalar fabrika gibi çalışıyor o derece hissediyorum ve büyüklüğü de fazla oluyor belli bir büyüklüğe erisince yumurta çatlamayip kiste dönüşüyor bu nedenle doktor catlatma ignesi vuruyor çatlamayi garantilemek için yani doktor kontrolünde olmak gerekebilir evdeki pirinçten olmak istemem bence sende bu riske girme allah korusun kist oluşur 2 3 ay uğraşıp durursun
Aklıma takılan şu benim yumurtlama doneminde yumurta akı kıvamında akıntım oluyordu bu ay catlatma ignemin olduğu vakitte kupkuruydum ve kendi yumurtlama dönemimde(iğneden 5 6 gün sonra ) yine akıntım oldu acaba doktor zamanı mı ayarlayamadi
10. Gün iğneyi vurdu ve hormon testi yaparak e2 değerime bakarak karar verdi sonrasında kontrolde yumurtaların çatlamış dedi kafamda deli sorular..
2017 bizim yilimiz olir inşallah ☺Canim yok bende hala bisey. Oyle bekliyoruz. Bugun yarin regl olucam zaten. Hayirlisi insallah. Umutlar 2017 ye kaldi :)
Kusura bakma canim ya birkac gün giremedim siteye evet benim erken oldu genelde 27 28 gunde adet olurken 26. gün adetim geldi.Canm ya bsey sorcam sana sen ignenin 16.gunu adet oldun ya peki bat ne zmandi senin once mi geldi
Anladim canm benmde erken geldi yarn dr a gidecm bkalimKusura bakma canim ya birkac gün giremedim siteye evet benim erken oldu genelde 27 28 gunde adet olurken 26. gün adetim geldi.
İkinci ayda hamile kalanlar cok fazla bence bi kere daha kullan ben öyle planlıyorum inş gelmez amaVer kahverengi akıntım geldi klomen ile ilk ay başarısız maalesefklomene devam edeyim mi sizce?
Sense ilk ayda kalamadınİkinci ayda hamile kalanlar cok fazla bence bi kere daha kullan ben öyle planlıyorum inş gelmez ama
Benim hapım daha yeni bitti çalışmalar yeni başladı bakalım yumurta takibindeyizSense ilk ayda kalamadın
Yanlış yazmısım sende mi olacaktı. Ilk ayin yani inşallah ilk ayında kalırsınBenim hapım daha yeni bitti çalışmalar yeni başladı bakalım yumurta takibindeyiz
Anladım cnm ben:) inş bakalım kısmet diyelim inş hepimize en hayırlı kısa zamanda nasip olurYanlış yazmısım sende mi olacaktı. Ilk ayin yani inşallah ilk ayında kalırsın
Allah gönlüne göre versin arkadasım inş olumlu çıkarKızlar sabaha kadar adet olmazsa kan testi yaptıracağım yarın benim için dua edin
Ins canim guzel haberler alirsinKızlar sabaha kadar adet olmazsa kan testi yaptıracağım yarın benim için dua edin
Rabbim en hayırlısını nasip etsin canım inşallah bize umut olursun..Kızlar sabaha kadar adet olmazsa kan testi yaptıracağım yarın benim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?