Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Cok kiloluymussun gerckten. Gayet iyisin canm ne kilosu. Bende kararszlasmaya basladim yaa acaba evdeki klomeni kendim kullansam mi ayni dr un dedigi gbi ne olcak ki dye dusunuyorm tkrar dr a muayeneye fln gtmek de istemyrm
Klomen kullanınca benim yumurtalar fabrika gibi çalışıyor o derece hissediyorum ve büyüklüğü de fazla oluyor belli bir büyüklüğe erisince yumurta çatlamayip kiste dönüşüyor bu nedenle doktor catlatma ignesi vuruyor çatlamayi garantilemek için yani doktor kontrolünde olmak gerekebilir evdeki pirinçten olmak istemem bence sende bu riske girme allah korusun kist oluşur 2 3 ay uğraşıp durursun

Aklıma takılan şu benim yumurtlama doneminde yumurta akı kıvamında akıntım oluyordu bu ay catlatma ignemin olduğu vakitte kupkuruydum ve kendi yumurtlama dönemimde(iğneden 5 6 gün sonra ) yine akıntım oldu acaba doktor zamanı mı ayarlayamadi
10. Gün iğneyi vurdu ve hormon testi yaparak e2 değerime bakarak karar verdi sonrasında kontrolde yumurtaların çatlamış dedi kafamda deli sorular..

Orasida var dgru soyluyosn. Zor bi surecteyz bnde bu ay bsey anlamadm ztn igneden belirtiden kfam karsti iyice bkalim dr ne dyeck

Bayanlar bişey sormak istiyorum bugun 11. Günüm kontrole gittim Dr 5. Günden itibaren sabah aksam klomen verdi 5 günlük ama sadece 16mm olmus Dr iyi dedi cuma tekrar çağırdı bugun ilişki tavsiye etti ... Büyüklük için acaba erken mi daha büyür degil mi:/

Canm ya bsey sorcam sana sen ignenin 16.gunu adet oldun ya peki bat ne zmandi senin once mi geldi
Kusura bakma canim ya birkac gün giremedim siteye evet benim erken oldu genelde 27 28 gunde adet olurken 26. gün adetim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…