Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Çok aşırı merak ediyorum ya valla stresten günü geciremiyorum dakikalar saat oluyor en azından yoksa da zaten bu gün çıkar durmadan kendimi umitlendirmek istemiyorum

Çok aşırı merak ediyorum ya valla stresten günü geciremiyorum dakikalar saat oluyor en azından yoksa da zaten bu gün çıkar durmadan kendimi umitlendirmek istemiyorum
Bence baktırma çünkü olumsuz çıkarsa hala umutlu olursun erken yaptım diye yani değişen bişey olmaz olumlu çıkarsa da doktorun çok küçük 2 günde bir tahlil yapalım kimyasal olma ihtimali var der canın sıkılır o nedenle pazartesi yaptır kafan rahatlar
Hayırlı zamanda gelsin bebeğin inşallah..

Hakkı'mızda hayırlısı olsun kızlar inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder...

Ben de bugun kontrole gittim
11.. Gün 16mm di
13. Gün 20 mm olmus her an çatlayabilir dedi klomen kullandı ama iğne vermedi doktorum 3 gün üst üste Sonra gün aşırı ilişki önerdi

Malesef negatif canm sonuçları aldıktan sonrada regle oldum
Umutlar ocak ayina kaldi canim bnde bugun dr a gttim klomeni gunde 3 e cikardi bkalim stres yapma gebe kalablrsn bi sorunun yok 6 aya kdar % 85 sonuc aliyoruz dedi ins bizde oyle olurz benim bu 3.kullanisim olcak cuma saatinde bol bol dua ettm rabbim isteyen herkese nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…