- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.701
Saglik olsun canim cok bekletmesinler artik biziAnladim canm benmde erken geldi yarn dr a gidecm bkalim
Ins canmSaglik olsun canim cok bekletmesinler artik bizi
2 gun dha bekle canm kesin sonuc olur ozmn yaptrrsinKızlar çatlama iğnesinin 11.gunu sizce kan testi yaptırsam çıkar mı idrar testi yaptım negatif
Naptn canm regl olmadin ins durumun nedrTeşekkürler kızlar Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah
İyi o zaman pazartesi yaptırayım en iyisi merak ettim bende sonuç alır mıyım acaba bu gün yaptırsam2 gun dha bekle canm kesin sonuc olur ozmn yaptrrsin
Almasina alirsin canm ama bi iki gun dha bekleyeblrsin yani bnmde 11.gun negatf ckmisti ve regl oldum belli olmaz cok merak ediyosan yaptradablrsnİyi o zaman pazartesi yaptırayım en iyisi merak ettim bende sonuç alır mıyım acaba bu gün yaptırsam
Merak ediyosun baya anlasilan :) ins guzel haberler verrsn5 aralikta saat 4 te vurdurdum ignemi bu gün 4ten sonra 12.gun olacak aksam yaptırayım bakalım yoksa hafta sonu geçmez
Bence baktırma çünkü olumsuz çıkarsa hala umutlu olursun erken yaptım diye yani değişen bişey olmaz olumlu çıkarsa da doktorun çok küçük 2 günde bir tahlil yapalım kimyasal olma ihtimali var der canın sıkılır o nedenle pazartesi yaptır kafan rahatlarÇok aşırı merak ediyorum ya valla stresten günü geciremiyorum dakikalar saat oluyor en azından yoksa da zaten bu gün çıkar durmadan kendimi umitlendirmek istemiyorum
Stres hersyi etkliyo ya bizde oyleyz gerci bi sakin kalabilsek olck daAnladım canım bilmiyorum hafta sonu nasıl geçecek pazartesiye kalsın bakalım
Aynen ya kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum aklımdan çıksın diye bilmiyorum ama hamileymis gibi bir his yok içimde öncesinde vardı zamanı yaklaştıkça kendimi hazırlıyorum herhaldeStres hersyi etkliyo ya bizde oyleyz gerci bi sakin kalabilsek olck da
Hayrlsyla olur ins canm dua edelim sakin olmaya calisAynen ya kendime başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum aklımdan çıksın diye bilmiyorum ama hamileymis gibi bir his yok içimde öncesinde vardı zamanı yaklaştıkça kendimi hazırlıyorum herhalde
Malesef negatif canm sonuçları aldıktan sonrada regle oldumNaptn canm regl olmadin ins durumun nedr
Umutlar ocak ayina kaldi canim bnde bugun dr a gttim klomeni gunde 3 e cikardi bkalim stres yapma gebe kalablrsn bi sorunun yok 6 aya kdar % 85 sonuc aliyoruz dedi ins bizde oyle olurz benim bu 3.kullanisim olcak cuma saatinde bol bol dua ettm rabbim isteyen herkese nasip etsnMalesef negatif canm sonuçları aldıktan sonrada regle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?