- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.721
Kac tane yumurtan olusmus canm. Igne cok sansi yapmisti bna ama bu ay yumurta durumuna gore belki igne yaptrmayablrm duzenli iliskiye girmekte fayda varHakkı'mızda hayırlısı olsun kızlar inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder...
Ben de bugun kontrole gittim
11.. Gün 16mm di
13. Gün 20 mm olmus her an çatlayabilir dedi klomen kullandı ama iğne vermedi doktorum 3 gün üst üste Sonra gün aşırı ilişki önerdi
Dr cok iyi motive ediyor güzel ilgileniyor ama her şeyi patır ptır söylemiyor kaç yumurtam var demedi belki de bi tanedir boyutunu bile sorarak ögrendim ... Çatlamada sorun yasamıyorsan doğal olsun o zaman var mıydı çatlama sorunuKac tane yumurtan olusmus canm. Igne cok sansi yapmisti bna ama bu ay yumurta durumuna gore belki igne yaptrmayablrm duzenli iliskiye girmekte fayda var
Yok canim kendi catlamisti oncesinde bu ay da ignesiz dusunuyorm. Dr cok onemli ya insan sormadan anlatmasini bekliyo olmasi gerekende o ztnDr cok iyi motive ediyor güzel ilgileniyor ama her şeyi patır ptır söylemiyor kaç yumurtam var demedi belki de bi tanedir boyutunu bile sorarak ögrendim ... Çatlamada sorun yasamıyorsan doğal olsun o zaman var mıydı çatlama sorunu
İnşallah önümüzdeki aya seninle olur bebeğinKizlar bende az once adet oldum
Aminn inşallah hayirli zamanda evlatlarimiza kavusuruz bizde umit ediyorumkiİnşallah önümüzdeki aya seninle olur bebeğin
Yanliz aynı ortamda olan kadınların regl tarihleri birbirine yaklaşırmis 4 5 kişinin regl tarihleri aynı haftada oldu
Şaka gibi eeeee inşallah hep beraber de dogururuz
Klomene devam yani canm hayrlsi umutlari yitirmeyelmKizlar bende az once adet oldum
Aynen 4 olcak benim klomenKlomene devam yani canm hayrlsi umutlari yitirmeyelm
evet cnm hatta 15 gun sonrasına.bır de genel soru sorayım esınızın spermıyogramlarına bakıldımıMerhaba arkadaşlar,
Ben de ilk defa Klomen ve Ovitrelle tedavisi oldum. Bugün iğne olalı 9 gün oldu. Dün dr kontrole çağırmıştı, yumurtan çatlamış dedi. Adet günün 1 hafta geçince hala adet olmazsan gel gebelik var mı bakalım dedi. Benim adetlerim düzensiz. 28-40 gün arası değişiyor. Geçen ay 42.gün oldum.
Merak ettiğim bu iğneden sonra illa ki 14.gün civarı adet mi olunuyor? Dr bir şey demedi o konuda.
benımde adetlerım duzensızdı.kımı zaman 45 gunde bır gelırdı.bılmıyorum kı cnm ıstersen bı 14 gun sonra yap test bı de bı hafta daha bekle oyle yap. Ben tam test yaparken adet oldum :) yani adet olmamisim aslinda ustune gormusum. Kasik batmalarimdan dolayi gittim gene doktoruma dedim heralde igne kist yapti.bakti ultrasonda keseyi gordu :)))Bunu bilmiyordum. İğnenin 15. günü adetimin de 28. günü oluyor. Acaba o gün test yapsam mı yoksa 10gün falan beklesem mi? Doktor adet tarihinin bir hafta sonrasına kadar süre verdi ama benim kesin bir bat'ım olmayınca...
Evet bakıldı, çok hafif düzeyde harekette yavaşlık çıktı. Doktor çok sorun yaratmaz dedi ama yine de 3 çeşit ilaç verdi, üç ay kullanacak.
sagol canım :) hemde ne supriz oldu.bir de igneyi vurdurdum 2 gun sonra yola ciktim izmirden trabzonq hemde arabayla acikcasi cok da iliski takvimine uyamadik.benim ilk ignemdi.insallah allah sana da isteyen herkeze de nasip eder :)))Ah ne güzel bir sürpriz olmuştur beklenmedik anda : ) Bu arada hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben yine de iğneden sonra 20 gün falan beklerim en azından. Keşke ilk denemede ilk tedavide mutlu haberi alsak. Bakalım sonucu buraya yazarım...
Canım İzmirli misin bende İzmir'de yaşıyorum bana önerebileceğin iyi bir doktor var mısagol canım :) hemde ne supriz oldu.bir de igneyi vurdurdum 2 gun sonra yola ciktim izmirden trabzonq hemde arabayla acikcasi cok da iliski takvimine uyamadik.benim ilk ignemdi.insallah allah sana da isteyen herkeze de nasip eder :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?