Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Kac tane yumurtan olusmus canm. Igne cok sansi yapmisti bna ama bu ay yumurta durumuna gore belki igne yaptrmayablrm duzenli iliskiye girmekte fayda var

Kac tane yumurtan olusmus canm. Igne cok sansi yapmisti bna ama bu ay yumurta durumuna gore belki igne yaptrmayablrm duzenli iliskiye girmekte fayda var
Dr cok iyi motive ediyor güzel ilgileniyor ama her şeyi patır ptır söylemiyor kaç yumurtam var demedi belki de bi tanedir boyutunu bile sorarak ögrendim ... Çatlamada sorun yasamıyorsan doğal olsun o zaman var mıydı çatlama sorunu

Yok canim kendi catlamisti oncesinde bu ay da ignesiz dusunuyorm. Dr cok onemli ya insan sormadan anlatmasini bekliyo olmasi gerekende o ztn

Ya kızlar catlatma ignesi olalı 9 gün oldu göğüslerimin ağrısı acısı çok fazla gogus uçlarım çok büyümüş. Kasiklarim sağ ve sol taraf yataktan dönerken ağrı saplaniyo nedendir bilemedim. Afedersiniz o kadar aşırı gaz sancısı çekiyorum ki kasiklarim normalde şis ve sert ama gaz olduğu için daha bi şiş karnım deseniz hiç inmiyo acayip şişkinlik var neden olur acaba ya çok rahatsızım.

Aminn inşallah hayirli zamanda evlatlarimiza kavusuruz bizde umit ediyorumki

Diger aylara gore ilkkez bu ay cok umitlenmistim sonlara dogru hamile olmadigimi dusunuyodum ama yinede umidim coktu

Bu gün iğnenin 13. Günü evde test yaptim yine negatif hiç umudum kalmadı önce sanki hissediyordum ama iki gündür hiç bir his yok

Merhaba arkadaşlar,

Ben de ilk defa Klomen ve Ovitrelle tedavisi oldum. Bugün iğne olalı 9 gün oldu. Dün dr kontrole çağırmıştı, yumurtan çatlamış dedi. Adet günün 1 hafta geçince hala adet olmazsan gel gebelik var mı bakalım dedi. Benim adetlerim düzensiz. 28-40 gün arası değişiyor. Geçen ay 42.gün oldum.

Merak ettiğim bu iğneden sonra illa ki 14.gün civarı adet mi olunuyor? Dr bir şey demedi o konuda.

evet cnm hatta 15 gun sonrasına.bır de genel soru sorayım esınızın spermıyogramlarına bakıldımı

Bunu bilmiyordum. İğnenin 15. günü adetimin de 28. günü oluyor. Acaba o gün test yapsam mı yoksa 10gün falan beklesem mi? Doktor adet tarihinin bir hafta sonrasına kadar süre verdi ama benim kesin bir bat'ım olmayınca...

Evet bakıldı, çok hafif düzeyde harekette yavaşlık çıktı. Doktor çok sorun yaratmaz dedi ama yine de 3 çeşit ilaç verdi, üç ay kullanacak.

benımde adetlerım duzensızdı.kımı zaman 45 gunde bır gelırdı.bılmıyorum kı cnm ıstersen bı 14 gun sonra yap test bı de bı hafta daha bekle oyle yap. Ben tam test yaparken adet oldum :) yani adet olmamisim aslinda ustune gormusum. Kasik batmalarimdan dolayi gittim gene doktoruma dedim heralde igne kist yapti.bakti ultrasonda keseyi gordu :)))

Ah ne güzel bir sürpriz olmuştur beklenmedik anda : ) Bu arada hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben yine de iğneden sonra 20 gün falan beklerim en azından. Keşke ilk denemede ilk tedavide mutlu haberi alsak. Bakalım sonucu buraya yazarım...

sagol canım :) hemde ne supriz oldu.bir de igneyi vurdurdum 2 gun sonra yola ciktim izmirden trabzonq hemde arabayla acikcasi cok da iliski takvimine uyamadik.benim ilk ignemdi.insallah allah sana da isteyen herkeze de nasip eder :)))

sagol canım :) hemde ne supriz oldu.bir de igneyi vurdurdum 2 gun sonra yola ciktim izmirden trabzonq hemde arabayla acikcasi cok da iliski takvimine uyamadik.benim ilk ignemdi.insallah allah sana da isteyen herkeze de nasip eder :)))
Canım İzmirli misin bende İzmir'de yaşıyorum bana önerebileceğin iyi bir doktor var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…