- 14 Ocak 2016
- 583
- 259
- 53
- 36
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.741
evet canım ızmırlıyım:) ve de izmirde yasiyorum.benim doktorum ege universitesinde docent. ahmet ozgur yeniel tavsiye ederimCanım İzmirli misin bende İzmir'de yaşıyorum bana önerebileceğin iyi bir doktor var mı
Canım bende pco var yumurta çatlama sorunu var adet oluyorum ama geç bir kere hamile kaldım oda düşün oldu gerçekten derdimi anlayacak iyi bir doktora ihtiyacım varevet canım ızmırlıyım:) ve de izmirde yasiyorum.benim doktorum ege universitesinde docent. ahmet ozgur yeniel tavsiye ederim
ben aylardir ozgur beye gidiyorum pco luyum bende pco tedavimi de o yapti.gercekten psikolojik olarak da destek veriyor.simdj gebelik takibi icin de ona gidiyorum kendisinin uzmanligi riskli gebelikler uzerine.Canım bende pco var yumurta çatlama sorunu var adet oluyorum ama geç bir kere hamile kaldım oda düşün oldu gerçekten derdimi anlayacak iyi bir doktora ihtiyacım var
Maşallah canım inşallah tutar hepimizin bu ay ben de diğer ay hsg cektircem ama inş gerek kalmaz zor olmadı degil mi.. Çatlama iğnesi kaç mm de vurulduGünaydın kızlar bu ay rahim filmi cektirdim şükür açıkmış tuplerim, klomenle de 2 yumurtam oluştu ve cumartesi çatlatma ignemi oldum. İnşallah hepimizin tedavisi bebekle sonuçlanır
İnşallah canım inşallah biraz ağrı oluyor canim ama bebeklerimiz icin değer. 17 ve 22 mm di yumoslar kontrolde doktor hemen al yaptir dedi. çatlatma iğnesi oldun mu sen de tatlimMaşallah canım inşallah tutar hepimizin bu ay ben de diğer ay hsg cektircem ama inş gerek kalmaz zor olmadı degil mi.. Çatlama iğnesi kaç mm de vuruldu
İyiymiş Can'ım boyutu maşallah inş tutunurİnşallah canım inşallah biraz ağrı oluyor canim ama bebeklerimiz icin değer. 17 ve 22 mm di yumoslar kontrolde doktor hemen al yaptir dedi. çatlatma iğnesi oldun mu sen de tatlim
Ben kullandim 2 ay yumurta geliştirici bir ilaç. Her ay ikiser tane yumurtam olusmustu ama tutmadiKizlar selam ben 3 kere klomenin ardindan bugun dr a gittim adetimin 3.gunu femara ya baslatti bukez daha once kullanan varmi ilk kullanisim benim femara yi ?
Bende klomenle tedavi oluyodum yumurta gelisim ve catlama da sorun yoktu zaten klomenle de devamdi bu ay dr buna gectiBen kullandim 2 ay yumurta geliştirici bir ilaç. Her ay ikiser tane yumurtam olusmustu ama tutmadi
Eşinizin değerlerine bakılmış mıydıBende klomenle tedavi oluyodum yumurta gelisim ve catlama da sorun yoktu zaten klomenle de devamdi bu ay dr buna gecti
Ben de bu ay klomen kullandim gunde 3 kere iki yumosum oldu cumartesi catlatma ignesi oldumBende klomenle tedavi oluyodum yumurta gelisim ve catlama da sorun yoktu zaten klomenle de devamdi bu ay dr buna gecti
Hayirli olur insallah ben 2 kez kullaniyordum femara yi da dr 2 kez kullanmamai soyledi ve sabah 9 aksam 9 aldiriyor igneyi de 9 da yaptiriyor sabahBen de bu ay klomen kullandim gunde 3 kere iki yumosum oldu cumartesi catlatma ignesi oldum
Evet bakildi spermiyogram yaptirdik hareketlilik ve sayi dusuk cikti keciboynuzu ve findik yesin dedi ilk ay bi ilac vitamin vermisti suya karistirilip iciliyo ve pahaliydi 300 tl di galiba fiyati 1 ay onu icti sadece bana klomen veriyordu 3 ay klomen le tedavi oldum bu ay femara ya gecti dr umutlu l adet oldum diyince sasiriyo ozellikle soruyo birliktelikte falan sikinti yok dimi diye ama sanirim asilama yada tup bebege gidicez bu gidisle 3 aydir tik yok cunku 1.5 yildir da korunmuyoruzEşinizin değerlerine bakılmış mıydı
Kizlar bide femara nin prospektusunde menopoz oncesi kullanmayiniz yaziyo kafam karisti meme tumoru tedavisinde kullanilir diyor hic yumurtayla olgili bisey yazmiyo bilgisi olan yazarsa sevinirim[/QUOTcanm ben iki ay kullandım hiç bişey olmadı çok takılma öyle yazanlara doktorun verdiği şekilde kullan
Ben bı kaç ay beklicem cnm sonra tüp bebek yaptircaz kismetseUmutlar ocak ayina kaldi canim bnde bugun dr a gttim klomeni gunde 3 e cikardi bkalim stres yapma gebe kalablrsn bi sorunun yok 6 aya kdar % 85 sonuc aliyoruz dedi ins bizde oyle olurz benim bu 3.kullanisim olcak cuma saatinde bol bol dua ettm rabbim isteyen herkese nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?