- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.761
Bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyoruzKizlar iyi aksamlar
Yogun yorucu bir is gunun sonunda, evimdeyim ne mutlu bana!
Var mi yeni hamislerimiz guzel haberleriniz?
Topikte pek zaman geciremiyorum. Hatta bu siralsr k.k da zaman geciremiyorum. Cok yogun calisiyorum.
Akliniza takilan sorulariniz varsa etiketleyip sorabilirsiniz. Bildigim kadariyla cevaplamaya calisirim. Sizleri cok opuyorum ve seviyorum.
Umarim cok kisa zamanda her birimizden guzel mutlu haberler aliriz.
Hamile degilim malesef. Totem yapmistim tutmadi. 13 gunluk muthis bir gecikmeyle regl oldum. Takvimide kaldirmadim. Hakkimizda hayirlisi.Bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyoruz
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu topikte hamileleri görmek bize umut veriyor
Darısı başımıza diyelimsağlıkla kalin
Oyle mi çok üzgünümHamile degilim malesef. Totem yapmistim tutmadi. 13 gunluk muthis bir gecikmeyle regl oldum. Takvimide kaldirmadim. Hakkimizda hayirlisi.
Insallah birgun hepimize nasip olur.
Arkadaşlar merhaba sanırım oldukça kalabalık bir başlık tek tek okumak isterdim ama olumsuz şeyler de görürüm diye vazgeçtim biraz takıntılı bir tipim.
Bu ay bende klomen kullanmak istiyorum ( sadece benim düşüncem dr ile yarın görüşeceğim. ) fakat korkularim cok fazla yakin arkadaşlarım kullandi ve hep boş gebelik geçirdi.
Burada klomen ve catlatma iğnesi kullanıp ve sağlıklı gebelik geçirenler en azından bu mesaji beğenip bana umut olabilirmi
Mesajima cevap vermeniz ayrı bir mutlu eder tabiki ama sizi yormak gibi bir düşüncem yok:)
Arkadaşlar merhaba sanırım oldukça kalabalık bir başlık tek tek okumak isterdim ama olumsuz şeyler de görürüm diye vazgeçtim biraz takıntılı bir tipim.
Bu ay bende klomen kullanmak istiyorum ( sadece benim düşüncem dr ile yarın görüşeceğim. ) fakat korkularim cok fazla yakin arkadaşlarım kullandi ve hep boş gebelik geçirdi.
Burada klomen ve catlatma iğnesi kullanıp ve sağlıklı gebelik geçirenler en azından bu mesaji beğenip bana umut olabilirmi
Mesajima cevap vermeniz ayrı bir mutlu eder tabiki ama sizi yormak gibi bir düşüncem yok:)
Canim oncelikle merhaba.
Klomen kullananlarin cogu bos gebelik geciriyor diye bir genelleme yapmak dogru degil.
Klomen cogu zaman ise yarayan bir tedavi yontemidir. Herkesde olumlu sonuc alinacagi garantisi yoktur. Tabi olumsuz sonuc alinacagi garantisi olmadigi gibi.
Kesinlikle klomen veya herhangi bir ilac kullanmadan doktora danismalisin. Klomen-femera..vb ilaclar birden fazla yumurta gelisimini saglayabiliyor. Hatta ve hatta cogul gebeliklere yol acabiliyor. Ama bazi durumlarda kistlerde olusabiliyor.
Senin genel olarak bir problemin var midir yok mudur bilemiyorum. Doktorun sana koydugu teshise gore tedavi uygulayacaktir. Doktoruna inofolic saseyi de sormani tavsiye ederim.
Kisaca ozet geceyim. Klomen ve ovitrelle ile hamilelik gerceklesebilir. Sans Takdir-i Ilahi..
Rabbim hepimizin gonlune gore versin.
Klomen cok buyutulecek bir ilac degil. Yumurta gelisimini hizlandirip tetikliyor.Amin kuzum.
Prolaktin yüksek çıktı bende 1 ay vereceği ilacı kullanacağım diğer ayda klomeni kullanmam konusunda öneride bulunacağım tabi oda kabul ederse.
Onun dışında tüm tahlillerim temiz şükür
Hormonal ve kan demir vs. Ayrıca folik asitte kullanıyorum.
Şu süt hormonlarim duzelirse belki hiç gerek kalmayacak inşallah.
27 Şubat eşimin doğum günü ve 37 yaşına girecek sanırım vereceğim en güzel hediye bu olurdu Rabbimden çok istiyorum bunu.
Bide cevreden klomen ile ilgili öyle şeyler duyunca inanilmaz korku oluştu o ilaca bir yanımda istiyor İşte.
Klomen cok buyutulecek bir ilac degil. Yumurta gelisimini hizlandirip tetikliyor.
Dostinex vermistir doktorun,prolaktin icin. Bende kullanmistim. Ve cok guclu bir ilac duzenli kullanmalisin. Devaminda goreceksin hemen normale inecek prolaktinin.
Esin spermiogram verdimi. Onun tahlil sonuclari nasil?
Benim prolaktin yukseligi zamanda goguslerimden sut geliyordu. Devaminda beyin cerrahi mr istedi ve hipofizde adenom cikmisti.
Isin asli ben heryerden sikintiliyim.
Asagi turkursem sakal yukari tukursem biyik. Pko da var. Sukur ki esimde sikinti yok.
Folik asit ne kullaniyorsun.? Ve stresssssss
Mumkun oldugunca uzak dur. Bebek dusuncesiyle yatip bebek dusuncesiyle kalkma.
Prolaktin degerin kac cikti?Valla eşimi ikna ettim ocak ayında iş yerinden izin alip gidecektik onun için şimdi bende prolaktin çıkınca bak sorun sendeymis ben gitmeyim demeye başladı çok utangaç
Tekrar ikna çabaları beni bekleyecek..
Folbiol kullanıyorum canım yanında omega 3.
Dr henüz göstermedim sonucu birkaç saat önce netten baktim bende sanırım yarın o dediğin ilaçtan yazacak fakat bende hiç göğüste akıntı olmadı yani ve regl döngüm duzenlidir yani prolaktinin yüksek olmasi banada süpriz oldu.
Sadece 3 aydır göğüslerim hep şiş sanki regl olacakmisim gibi şişiyor 1 ay şiş geziyorum regl günü iniyor 3 gün sonra geri aynisi yüz üstü yatmayı özler oldum.
Bende fibrokistik vardı ona yormustum ilk başta ama aklım karıştı
Prolaktin degerin kac cikti?
Esini ikna etmelisin. Zaten cocuk istiyorsa gidip vermek zorunda. Hatta bunu teklif eden o olmali. Ben esime zamaninda cook israr ettim goturemedim. Sonra gitti kendi verdi. Hatta gecen hafta yeniden yineledik testi. Sukur bisey cikmadi.
Esin 37 yasinda sanirim. Biran once testi versin. Bende birsey yoktur demekle olmuyor o isler.
Kor kuyuya tas atar durursunuz o testi vermedikce.
Hayırlısıyla kavusalim bebislerimizeHayirli olur insallah ben 2 kez kullaniyordum femara yi da dr 2 kez kullanmamai soyledi ve sabah 9 aksam 9 aldiriyor igneyi de 9 da yaptiriyor sabah
Canm sen ne yaptn ne durumdasnHayırlısıyla kavusalim bebislerimize
Hsg cektirdim tuplerim acik cikti şükür canim klomen kullandim, 17 22 mm iki yumurtam oldu cumartesi çatlatma ignemi oldum pazar ve pazartesi iluski oldu bakalim artik canim sonuc ne olacak.Canm sen ne yaptn ne durumdasn
Sende buyuk bir sikinti yok 2 haftada degerlerin normale inebilir. Doktorun verecegi ilac cok iyi. Sperm testide buyuk bir olay degil. Cocuk istiyorsa vermesi lazim. Oyle uzun uzadiya bir iste degil. Biz daha 1 hafta oldu vereli gittik ozele 100 tl ye bitti is. Ertesi gunde sonucumuzu aldim. Herseyi gozunuzde buyutmeyin ve ertlemeyin.53.67 canım.
Ne bileyim canım biz sandık ki hemen çocuk olan birşey :)))
Doktora gidip sperm testi yaptirmalisin dediğim de bile üzülüyor utanip sıkılıyor sonra çok istediği için bir cesaretle tamam dese de ertesi gün aynı.
Hele şimdi bendeki sorun ona güvence verdi sen tedavini ol ikizler karnında bak diyip dalga geçiyor :)
Şu yıllık iznini alsın direk götürcem şimdi çok dillendirip sıkmak istemiyorum.
Bide inşallah götürdüğüm gün yaparlar testi çünkü beyinen hazirlanmis olacak eğer bugün git yarın gel yaparlarsa isim cook zor olacak
Sende buyuk bir sikinti yok 2 haftada degerlerin normale inebilir. Doktorun verecegi ilac cok iyi. Sperm testide buyuk bir olay degil. Cocuk istiyorsa vermesi lazim. Oyle uzun uzadiya bir iste degil. Biz daha 1 hafta oldu vereli gittik ozele 100 tl ye bitti is. Ertesi gunde sonucumuzu aldim. Herseyi gozunuzde buyutmeyin ve ertlemeyin.
Meraba once gideceginiz hastaneyi arayip bilgi edinin. Cinsel perhiz uygulaniyor 3 yada 5 gün civari. Bizde sperm testini iki kez verdik bir yil arayla. İkinci verdiginde likefaksiyon suresi 1 saat cikti. Drumuz normal demesine ragmen ben ekim ayinda bir saat ayaklar havada yattim iliskilerden sonra. Ve klomende kullandim..53.67 canım.
Ne bileyim canım biz sandık ki hemen çocuk olan birşey :)))
Doktora gidip sperm testi yaptirmalisin dediğim de bile üzülüyor utanip sıkılıyor sonra çok istediği için bir cesaretle tamam dese de ertesi gün aynı.
Hele şimdi bendeki sorun ona güvence verdi sen tedavini ol ikizler karnında bak diyip dalga geçiyor :)
Şu yıllık iznini alsın direk götürcem şimdi çok dillendirip sıkmak istemiyorum.
Bide inşallah götürdüğüm gün yaparlar testi çünkü beyinen hazirlanmis olacak eğer bugün git yarın gel yaparlarsa isim cook zor olacak
Canım ben bugün doktora gittim bu kan tahlili beni tatmin etmedi yarin yine yapacam dedi.
Ve alttan muayne etti beni af edersin dedi ki bu ay yumurtlamamissin o yüzden adetinde gecikecek rahim duvarın yeterince kalin diil dedi daha. Oysaki bugün regl günümdü
Ovulasyon testinde çift koyu cizgiyide yakalamistim ben nasıl yumurtlama olmadı anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?