- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.781
Regl gununse yumurtlamadiginizi nasil anladi kist mi gordu acaba? Prolaktini kafaniza takmayin tamamen stresten yukseliyor. Dostinex diye bir ilac var onunla hemen dusuyor zaten. Regl duzensizligide yapabilir
Evet prolaktin muhtemelen yumurtlamani engelledi canim. Yumurtan buyudu ama catlamadi kiste döndü. Bu yuzden regl gecikmesi yasanir. İnsallah regl ile atarsin kisti. Benim üç ay yumurtam catlamadiAaa evet kist gördü canım adet olunca bu geçecek dedi senin bu konuda bilgin varmi? Yumurtlamayinca kistmi oluşuyor
Dostinex yazdi mi dr prolaktin icin. O hemen dusuruyor. Benimde 50 civariydiAaa evet kist gördü canım adet olunca bu geçecek dedi senin bu konuda bilgin varmi? Yumurtlamayinca kistmi oluşuyor
Iyi bari canm cok sukur. Bende gttm dr a klomeni gunde 3 e cikardi hftaya kontrol var bkalim 2 gun snrada sogan kürüne baslycm ins guzel sonuclar alirzHsg cektirdim tuplerim acik cikti şükür canim klomen kullandim, 17 22 mm iki yumurtam oldu cumartesi çatlatma ignemi oldum pazar ve pazartesi iluski oldu bakalim artik canim sonuc ne olacak.
Sen naptin canim?
Dostinex yazdi mi dr prolaktin icin. O hemen dusuruyor. Benimde 50 civariydi
İnşallah canim bu ay ikimiz de hamis olalım sevinelim coşalımIyi bari canm cok sukur. Bende gttm dr a klomeni gunde 3 e cikardi hftaya kontrol var bkalim 2 gun snrada sogan kürüne baslycm ins guzel sonuclar alirz
Ayy insallah canim yaaİnşallah canim bu ay ikimiz de hamis olalım sevinelim coşalım
Korkulacak bir durum degil, prolaktin yuksekligi.Yumurtlamamis oldugun icin kist olusmustur. Hatta dostinex kullanirken hamile kalan bir tanidigimiz var baska bir topikten. Peki baska birsey soylemedimi doktorun. 2. Kez kan alip bakmasini anlayamadim.Canım Allah senden razı olsun ya icime su serptin.
Daha ilac yazmadi tekrar kan alacak 2 defa bakmadan yazamam dedi yarına kaldi anlayacağın.
Evet bugün regl günümdü gelen giden yok1 haftada olacak gibi değilmis
Korkulacak bir durum degil, prolaktin yuksekligi.Yumurtlamamis oldugun icin kist olusmustur. Hatta dostinex kullanirken hamile kalan bir tanidigimiz var baska bir topikten. Peki baska birsey soylemedimi doktorun. 2. Kez kan alip bakmasini anlayamadim.
Amine Busra kuzum nasilsin hamilelik nasil gidiyor. Klomen annesi topigimizin umudu :)
Anladim canim. Insallah hersey biran once duzelir. Regl olamamak cok kotu iyi bilirim. Rabbim sifa versin.Ben sabah 7de vermiştim kanı uykusuzluk stres göğüs uyarilmasi cok etkilermiş.
Sabah 9.10 civarı hafif bir kahvaltiyla dinlenmiş ve sakin bir şekilde tekrar vericem. Bu bayan hormonları ne hassasmis yahuu.
Bu değer çok yüksek değil sadece 1 defa tahlille yazamam dedi bilmiyorum canım yarinki sonuca göre artık birşeyler yazacak bir an evvel regl olsaydim...
İyiyiz canim sagolasin ikili testi bekliyoruz. Arada lekelenmeler ve bulantilarla devam :) Allah sizlere de nasip etsinKorkulacak bir durum degil, prolaktin yuksekligi.Yumurtlamamis oldugun icin kist olusmustur. Hatta dostinex kullanirken hamile kalan bir tanidigimiz var baska bir topikten. Peki baska birsey soylemedimi doktorun. 2. Kez kan alip bakmasini anlayamadim.
Amine Busra kuzum nasilsin hamilelik nasil gidiyor. Klomen annesi topigimizin umudu :)
Ben sabah 7de vermiştim kanı uykusuzluk stres göğüs uyarilmasi cok etkilermiş.
Sabah 9.10 civarı hafif bir kahvaltiyla dinlenmiş ve sakin bir şekilde tekrar vericem. Bu bayan hormonları ne hassasmis yahuu.
Bu değer çok yüksek değil sadece 1 defa tahlille yazamam dedi bilmiyorum canım yarinki sonuca göre artık birşeyler yazacak bir an evvel regl olsaydim...
O degere veremem demesi cok sacma. Normalde 10-20 arasi olmasi lazim en fazla bizlere neden doktorlarimiz verdi oyleyse.. cok tuhaf. Halbuki o ilactan iki tane icsen duscek
Ohh oh masallah. Nazar degmesin. Saglicakla gelsin kuzucuk 3 4 haftaya cinsiyette belli olur bebisimizin.İyiyiz canim sagolasin ikili testi bekliyoruz. Arada lekelenmeler ve bulantilarla devam :) Allah sizlere de nasip etsin
Amin canim sagol. İkilide cinsiyet tahmini yapanlar var ama ben kesin inanamam gibi geliyor :) adetten hemen sonra cekiliyor ama bence çektirecegin yere daniş yinede canim. Cunku net hatirlayamadim bende. 8-9-10. Gunlerdeydi sanirim.. inşallah temiz çıksın vesile olsunOhh oh masallah. Nazar degmesin. Saglicakla gelsin kuzucuk 3 4 haftaya cinsiyette belli olur bebisimizin.
Bende hsg ye gitcem adetim bitince. Adet bitiminden kac gun sonra gideyim sence kuzum.
Insallah canim insallah. Hayirlisiyla vesile olur insallah. Bebisin cinsiyetini ogrenince haber et :)))Amin canim sagol. İkilide cinsiyet tahmini yapanlar var ama ben kesin inanamam gibi geliyor :) adetten hemen sonra cekiliyor ama bence çektirecegin yere daniş yinede canim. Cunku net hatirlayamadim bende. 8-9-10. Gunlerdeydi sanirim.. inşallah temiz çıksın vesile olsun
Hayirli olsun insallah canim. Igneden 15 16 gun sonra regl olman gerekiyor. Kasik agrilari ve batmalari normaldir.merhaba hanımlar bende bu ay ilk kez klomen kullandım ve çatlatma iğnemi oldum bugün 8. günüm iğne olalı.kasıklarımda ara ara batmalar var.iğne olduktan sonra normal adet düzeninde mi adet oluyoruz ya da iğneden 14 gün sonra mı kanama başlar.
anladım canım o zman 16. gün falan hala olmazsam tabi test yapsam idrarda çıkarmı ki kan da mı baktırmak lazım.senin de klomenle mi oldu gebeliğinHayirli olsun insallah canim. Igneden 15 16 gun sonra regl olman gerekiyor. Kasik agrilari ve batmalari normaldir.
Ben hamile degilim kuzum. Ama klomen kullandim 3 defa. Idrarda cikacaktir. Test hatali olmazsa.anladım canım o zman 16. gün falan hala olmazsam tabi test yapsam idrarda çıkarmı ki kan da mı baktırmak lazım.senin de klomenle mi oldu gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?