Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Ben hamile degilim kuzum. Ama klomen kullandim 3 defa. Idrarda cikacaktir. Test hatali olmazsa.
tamam canım 15. gün yaparım olmazsam tabi.8. günüm bugün öncesinde bir kez çatladığında ağrı olmuştu kasıklarda sonra geçmişti bugün yine başladı ağrılar bakalım hayırlısı olsun Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Amin canim insallah guzel haberlerini bekliyoruz.
pek umutlu değilim aslında ama bilmiyorum bende 1 tane yumurta oluşmuştu o da ilaçtan dolayı hızlı büyümüş dedi doktor.ilaç bittikten ertesi gün gittim kontrole sağda hiçbirşey yok dedi büyüme gelişme yok solda bir tane oda 2 cm olmuş dedi.iğneyi yapalım dedi.iğnemi oldum adetin 11.günü oldum.bakalım olursa nasip kısmet diyelim başkalarına bakıyorum 3 tane 4 tane yumurta olmuş her iki tarafta da ne bileyim sanki şansım iyice az gibi geldi.

bende igne vuruldugumda iki tane yumurtam vardi biri gelismisti dugeri de gelismek uzereydi.allah sana da nasip eder ins :) stres yapma hic

Benim de bugün iğneden sonraki 6. gün canım ara ara küçük batmalar ağrılar bende de oluyor ama psikolojik mi diye de düşünüyorum. İnşalllah önce sen sonra ben güzel haberler alırız arka arkaya

Benim de bugün iğneden sonraki 6. gün canım ara ara küçük batmalar ağrılar bende de oluyor ama psikolojik mi diye de düşünüyorum. İnşalllah önce sen sonra ben güzel haberler alırız arka arkaya
ayyy canım inşlalah ya sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun psikolojik olması benimde aklıma geldi ama baklaım zaman gösterecek

ayyy canım inşlalah ya sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun psikolojik olması benimde aklıma geldi ama baklaım zaman gösterecek

Ya test yapmaya da korkuyorum acaba mı diye şüpheli bir durum oluşmasın diye iğneden sonraki 16. gün yapacam canım tabi o zamana adet olmazsam ama belim ağrıyor iğneden kaynaklı galiba bu sen de de var mı

Merhaba kızlar bugün 1. Olumsuz klomen tedavimden sonra hsg çektirecegim akşam 6 gibi inşallah sıkıntılı bir durum yoktur..

Ya test yapmaya da korkuyorum acaba mı diye şüpheli bir durum oluşmasın diye iğneden sonraki 16. gün yapacam canım tabi o zamana adet olmazsam ama belim ağrıyor iğneden kaynaklı galiba bu sen de de var mı
belimde ara ara oluyor ağrılar ama kasıklarımda daha şiddetli belimden.bende 15. gün yada 16. gün yaparım diyorum dediğin gibi o zamana kadar olmazsak.idrar da çıkarmı sence sen idrar mı yapacaksın

belimde ara ara oluyor ağrılar ama kasıklarımda daha şiddetli belimden.bende 15. gün yada 16. gün yaparım diyorum dediğin gibi o zamana kadar olmazsak.idrar da çıkarmı sence sen idrar mı yapacaksın

Evet canım idrarda yapayım diyorum aslında kan daha kesin sonuç ama açıkçası ben çift çizgi ile öğrenmek istiyorum eğer hamileysem

Evet canım idrarda yapayım diyorum aslında kan daha kesin sonuç ama açıkçası ben çift çizgi ile öğrenmek istiyorum eğer hamileysem
aslında bende öyle ilk öğrenmek isterim sonrada kan veririz.çünkü aylardır negatifi gördüm şu pozitifi görmeyi çok istiyorum bakalım inşallah olur bu ay

aslında bende öyle ilk öğrenmek isterim sonrada kan veririz.çünkü aylardır negatifi gördüm şu pozitifi görmeyi çok istiyorum bakalım inşallah olur bu ay

Aynen canım bende öyle düşünüyorum ay inşallah hamileyizdir. Sen iğneden sonra ilişkiye kaç gün devam ediliyor biliyor musun canım benim doktor pek bişey demedi

Aynen canım bende öyle düşünüyorum ay inşallah hamileyizdir. Sen iğneden sonra ilişkiye kaç gün devam ediliyor biliyor musun canım benim doktor pek bişey demedi
valla ben şu güm bu gün saymadım canım bir iğneden önce oldu birde iğnin 2. gününde oldu sonra gün aşırı devam ediyoruz adet olana kadar bırakmayız herhalde :)

valla ben şu güm bu gün saymadım canım bir iğneden önce oldu birde iğnin 2. gününde oldu sonra gün aşırı devam ediyoruz adet olana kadar bırakmayız herhalde :)

Ohh aynı kafadayız bende gün aşırı devam ediyorum valla hiç riske atmayayım dedim belki geç döllenme falan olur diye Ama ben bu ay çok umutlu değilim perşembe sabah 10 da iğne oldum o gece ilişki oldu cuma sabah eşim şehir dışına çıktı cumartesi gece geldi o zaman oldu yani şu 36. Saat kaçtı

inşallah yoktur canım Rabbim yardımcın olsun
Teşekkürler filmi çektirdim tuplerim açık çıktı hemde hızlıca geçti o sıvı ama 8mm boyutunda polip varmış buna üzüldüm bu nerden çıktı ya bilen var mı arkadaşlar ne yapmalıyım
Yarın doktor kontrol için çağırdı inşallah üstesinden geliriz

Merhaba herkese,

Çatlatma iğnemin 12. gününde yani bugün adet oldum. Doktor eğer adet olursan ikinci günü tekrar gel demişti. Yarın tekrar görüneceğim. İlk iğneydi, olmadı.

Merhaba herkese,

Çatlatma iğnemin 12. gününde yani bugün adet oldum. Doktor eğer adet olursan ikinci günü tekrar gel demişti. Yarın tekrar görüneceğim. İlk iğneydi, olmadı.
Nasip kismet canim insallah 3. Ye gerek kalmadan hamile kalirsin hepimiz kaliriz canini sikma ben 3 kez klomen kullandim olmadi şimdi femara verdi dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…