- 16 Haziran 2016
- 321
- 224
- 53
- Konu Sahibi Smile Forever
-
valla solda hiçbişey yokken üç günde 14,5 olmuş bi tane ben daha fazla büyür mü diye düşündüm zaten solda güzel yumurta oluyo benim her seferinde sağdaki hep daha küçük kalıyo bakalım hayırlısı inşallah pazartesi görücez bu arada çörek otu yoğurt yemeye başlıcam o çok işe yarıyodu yapmadım şimdi yapayım
Benimde çok ağrım var böbreklerim,belim çok ağrıyor karnım çok şişmiş nefes alamıyorumevet canım ben klomen kullandıktan sonra ço kağrıalrım oldu bugun i
benim canım klomenden sonra ağrılarım çok oldu 4 yumurta oluştu ama o süreçte ayakta duramıyordum.sonra doktora gittim 17 eylülde çatlatma iğnesi vurdu bugün 12. günüm ve şu son 4 gündür de kasık ağrılarım çoğaldı düşün geçen gün ilişkiye bile giremedik ağrıdan hayatımda ilk defa.. kullandığım ilaçlar yapar mı bilmiyorum doktor progestan estrofem vermişti ama adet olucam halada sızı var bir baskı var devam ediyor :S hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum inş kist olmaz
canım ben geçen ay mesela 14,5 15,5 iki yumurta vardı yine iki tarafta üç gün akşamları bi kase yoğurda bi tepeleme kaşık çörek otu karıştırıp yedim 4 yumurtaya iğne vuruldum üç günde iki tane daha gelişti geldi geriden inşallah sana gerek kalmaz canımnasıl yapılıyor canım o? bende hep duyuyorum ama neye yararı var ?
Canim valla benimde ignenin 10. Gunu ama test yapmiyorum. Sende yapma daha once 2 kez yapmistim ben 12. Gune kadar hep pozitif cikti. Sana tavsiyem en erken 13. 14. Gunlerde yap.Selamlarr bugün iğnenin 9. Günü acaba erken gebelik testi cikarmi
Yaaa evtt ama işte. ..:) pazartesi kan testi yaptircam da yinede ..Canim valla benimde ignenin 10. Gunu ama test yapmiyorum. Sende yapma daha once 2 kez yapmistim ben 12. Gune kadar hep pozitif cikti. Sana tavsiyem en erken 13. 14. Gunlerde yap.
Ben bu ay beklemeyi dusunuyorum bayagi
Ben bekle derim canim. Ama yinede sen bilirsin tabiki. Hayirlisi olsunYaaa evtt ama işte. ..:) pazartesi kan testi yaptircam da yinede ..
Kızlar bence regliniz gecikirse test yapin. Sonuc negatif olunca buyuk yıkım oluyor.. benim bata 4 kaldı şiddetli ağrılar devam ediyor malesef... Benim pek umidim yok bu aydan
Kanda belli olur .geçen ay 9. Gün kan testinde 7 cikmYaaa evtt ama işte. ..:) pazartesi kan testi yaptircam da yinede ..
Demek istedigim sonuc negatifse buyuk uzuntu oluyor obur turlu hamileysek eninde sonunda ogrenicezKanda belli olur .geçen ay 9. Gün kan testinde 7 cikm
Canim ben ilk gecen sene ocak ayinda kullandim ama daha sonra bu ay ikinci kez kullanisim. Ama simdi tedaviye tekrar basladik yeni doktorumla o yuzden bunu ilk sayiyorCanım benimde 3 kaldı aynı ağrılar bende de var .senin kaçıncı klomen denemen?
Canim ben ilk gecen sene ocak ayinda kullandim ama daha sonra bu ay ikinci kez kullanisim. Ama simdi tedaviye tekrar basladik yeni doktorumla o yuzden bunu ilk sayiyor
Yani tedavi dediğim ilaca yeniden başlatti klomen ve igneye eger klomenle 3 ay hamilelik olmazsa günlük iğnelere gecicem dedi. Pco var bende. Ekstradan bir onceki ay glifor kullanmaya basladim. Bu ayda folik asit ve maltofer ile yumurtlamadan sonrada progestan verdi. Yani artik komple tedavi oluyor yumurtlama takibi falanda yapiyoruz kendi basima is yapmiyorum artikNE tedavisi gördün cnm ?
Ben artik kabullendim canim. Ekimde 2 yilimiz dolcak evliligimizin. Ve hic korunmadik. Yani iki yildir olmuyor. Gecen ocakta ilk takibi yaptik tedaviye baslayinca cok umutlanmistim sonra uzuldum tabi. Ama birkac ayda ilacsiz deneyelim dedim ilac kullanmak istemiyordumBenimde ilk klomen kullanışım herşeyim normal sadece progesteronum 5-6 arası ama kaç tane doktora gittiysem önemsemedi o sorun değil diyorlar .. ipneden sonra bende progestan alıyorum vajinadan ve estrofem çinko folik asit falan bakalım ama hep ağrı var bel ağrısı başladı kasığımd ağırlık var hep ..yarın 13. Gün ama çok korkuyorum değilsem diye çok gerginimadet olursam ne yapacağım diyorum kendi kendime nasıl teskin ederim kendimi offf
Ben artik kabullendim canim. Ekimde 2 yilimiz dolcak evliligimizin. Ve hic korunmadik. Yani iki yildir olmuyor. Gecen ocakta ilk takibi yaptik tedaviye baslayinca cok umutlanmistim sonra uzuldum tabi. Ama birkac ayda ilacsiz deneyelim dedim ilac kullanmak istemiyordum
Daha sonra duzensiz adet ve yumurtlamama sorunum cikinca agustosta tekrar baslamaya karar verdim. Kendini üzme hersey olacagina varir bakarsin tedaviyi birakmisiz o zaman gelmis bebeklee. Yeterki hayirli zamanda gelip sapasaglam doğsunlar
İstanbuldayim canim aslen çanakkaleliyimcanım çok doğru dıyorsun bende senın gibi iki yıllık evliyim ilk 6 ay doğum kont. hapı kullandım sonra bıraktım ..sen hangi şehirdesin canım ?
Ben duymadim o hastaneyi de doktoruda. Ben avrupa yakasindayim beylikduzu tip merkezinde doktorum kamer tezer ozeristanbulda benım ablam central hospitial gidiyor orda bir doktor var cengizhan kolata diye çok meth ediyorlar hiç duydun mu canım? sen hangi doktora gidiyorsun ist de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?