Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36

nasıl yapılıyor canım o? bende hep duyuyorum ama neye yararı var ?

Benimde çok ağrım var böbreklerim,belim çok ağrıyor karnım çok şişmiş nefes alamıyorum yarın kontrolüm var bakalım kaç yumurta oluşmuş

nasıl yapılıyor canım o? bende hep duyuyorum ama neye yararı var ?
canım ben geçen ay mesela 14,5 15,5 iki yumurta vardı yine iki tarafta üç gün akşamları bi kase yoğurda bi tepeleme kaşık çörek otu karıştırıp yedim 4 yumurtaya iğne vuruldum üç günde iki tane daha gelişti geldi geriden inşallah sana gerek kalmaz canım

Selamlarr bugün iğnenin 9. Günü acaba erken gebelik testi cikarmi
Canim valla benimde ignenin 10. Gunu ama test yapmiyorum. Sende yapma daha once 2 kez yapmistim ben 12. Gune kadar hep pozitif cikti. Sana tavsiyem en erken 13. 14. Gunlerde yap.
Ben bu ay beklemeyi dusunuyorum bayagi

Canim valla benimde ignenin 10. Gunu ama test yapmiyorum. Sende yapma daha once 2 kez yapmistim ben 12. Gune kadar hep pozitif cikti. Sana tavsiyem en erken 13. 14. Gunlerde yap.
Ben bu ay beklemeyi dusunuyorum bayagi
Yaaa evtt ama işte. ..:) pazartesi kan testi yaptircam da yinede ..

Kızlar bence regliniz gecikirse test yapin. Sonuc negatif olunca buyuk yıkım oluyor.. benim bata 4 kaldı şiddetli ağrılar devam ediyor malesef... Benim pek umidim yok bu aydan

NE tedavisi gördün cnm ?
Yani tedavi dediğim ilaca yeniden başlatti klomen ve igneye eger klomenle 3 ay hamilelik olmazsa günlük iğnelere gecicem dedi. Pco var bende. Ekstradan bir onceki ay glifor kullanmaya basladim. Bu ayda folik asit ve maltofer ile yumurtlamadan sonrada progestan verdi. Yani artik komple tedavi oluyor yumurtlama takibi falanda yapiyoruz kendi basima is yapmiyorum artik

Benimde ilk klomen kullanışım herşeyim normal sadece progesteronum 5-6 arası ama kaç tane doktora gittiysem önemsemedi o sorun değil diyorlar .. ipneden sonra bende progestan alıyorum vajinadan ve estrofem çinko folik asit falan bakalım ama hep ağrı var bel ağrısı başladı kasığımd ağırlık var hep ..yarın 13. Gün ama çok korkuyorum değilsem diye çok gerginim adet olursam ne yapacağım diyorum kendi kendime nasıl teskin ederim kendimi offf

Ben artik kabullendim canim. Ekimde 2 yilimiz dolcak evliligimizin. Ve hic korunmadik. Yani iki yildir olmuyor. Gecen ocakta ilk takibi yaptik tedaviye baslayinca cok umutlanmistim sonra uzuldum tabi. Ama birkac ayda ilacsiz deneyelim dedim ilac kullanmak istemiyordum
Daha sonra duzensiz adet ve yumurtlamama sorunum cikinca agustosta tekrar baslamaya karar verdim. Kendini üzme hersey olacagina varir bakarsin tedaviyi birakmisiz o zaman gelmis bebeklee. Yeterki hayirli zamanda gelip sapasaglam doğsunlar

canım çok doğru dıyorsun bende senın gibi iki yıllık evliyim ilk 6 ay doğum kont. hapı kullandım sonra bıraktım ..sen hangi şehirdesin canım ?

istanbulda benım ablam central hospitial gidiyor orda bir doktor var cengizhan kolata diye çok meth ediyorlar hiç duydun mu canım? sen hangi doktora gidiyorsun ist de?

istanbulda benım ablam central hospitial gidiyor orda bir doktor var cengizhan kolata diye çok meth ediyorlar hiç duydun mu canım? sen hangi doktora gidiyorsun ist de?
Ben duymadim o hastaneyi de doktoruda. Ben avrupa yakasindayim beylikduzu tip merkezinde doktorum kamer tezer ozer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…