- 17 Mayıs 2016
- 976
- 309
- 103
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.821
Bende klomen gecikme yapmadi igne nezaman yaptirdin gelnelde 16. Gun falan adet oluyosun igneden sonraArkadaslar adetim 4 gun gecikti. Bat gunu yaptigim test negatifti. Klomen geciktiriyormu adeti??
Canim ben igne kullanmadim. Bu ay ilk kez klomen kullandim. Bat gunu negatifti ama simdi 5 gun gecti acaba umit etsemmi ki. Olabilirmi? Testlerim de bitti ve kendime soz verdim birdaha test almicam yani test yapamiyorum da :/Bende klomen gecikme yapmadi igne nezaman yaptirdin gelnelde 16. Gun falan adet oluyosun igneden sonra
kan tahlili yaptırsan canım hatta ben doktora gitmeni tavsiye ederim ne olur ne olmaz kontrol için git benceCanim ben igne kullanmadim. Bu ay ilk kez klomen kullandim. Bat gunu negatifti ama simdi 5 gun gecti acaba umit etsemmi ki. Olabilirmi? Testlerim de bitti ve kendime soz verdim birdaha test almicam yani test yapamiyorum da :/
Dr tavsiyesiylemi kullandin klomeni ? Bence kesin bi dr a git yumurtaliklarina bakar hem catlamismi diyeCanim ben igne kullanmadim. Bu ay ilk kez klomen kullandim. Bat gunu negatifti ama simdi 5 gun gecti acaba umit etsemmi ki. Olabilirmi? Testlerim de bitti ve kendime soz verdim birdaha test almicam yani test yapamiyorum da :/
Doktor klomen kullandigim zaman icerisinde 2 defa kan aldi hormonlara bakmak icin ve 2 ocak randevum var. Yani o zamandan once arasam bile bilmiyorum ramdevu verirlermi. Ben yine de bi deniyim olmassa.Dr tavsiyesiylemi kullandin klomeni ? Bence kesin bi dr a git yumurtaliklarina bakar hem catlamismi diye
Ben adetin 1 yada 2. Gidiyorum ve bu ay 17 sinde adet oldum gittim femara verdi ve p.tesi ye tekrar cagirdi. Sonrasinda igne yapiyo ve igneden 6 7 gun sonra tekrar cagirip yumurtlamaya bakiyo bu arada kanda veriyorum igne oncesi sonrasi ve adetken e2 ye bakiyor. Yumurtlamadan sonra da progestana basloyorum igneden 6 7 gun sonra falan bence dr a danis ve yumurta takibi yaptir. Umarim gerek kalmaz ama hamilesindir :)Doktor klomen kullandigim zaman icerisinde 2 defa kan aldi hormonlara bakmak icin ve 2 ocak randevum var. Yani o zamandan once arasam bile bilmiyorum ramdevu verirlermi. Ben yine de bi deniyim olmassa.
O degere veremem demesi cok sacma. Normalde 10-20 arasi olmasi lazim en fazla bizlere neden doktorlarimiz verdi oyleyse.. cok tuhaf. Halbuki o ilactan iki tane icsen duscek
Stresten yukselmistir o zaman. O cok oynak bir hormon :) 12 iyi ama kafana takma hicCanım sonuç çıktı prolaktinim 12ye düşmüş. Doktor ilac filan hicbisey yazmadi hormonlarin gayet güzel dedi yolladi valla hicbise anlamadım
Stresten yukselmistir o zaman. O cok oynak bir hormon :) 12 iyi ama kafana takma hic
Haklısın biraz fazla stres yaptım sanırım :/
Teşekkür ederim ilgin için canım. Birkaç bitkisel Çay almıştım şimdi kararsız kaldim icip icmemekte. Düzgün hormonumu etkilermi diye düşündüm şimdide ☺
Kürler bende kotu etki yapti. Bitki cayindan kastin ne? Birde incir yeme prolaktin yukseltiyor
Hayıt tohumu çayı almıştım canım iceyim diye yumurtlayi gelistiriyormus.
Benim hep geçmeyen enfeksiyonum var bide soğan kürü yapayim dedim ama korku var içimde işte
Beklemez olur muyuz bekledikçe kendimce belirtiler uyduruyorum ama şu kasık Ağrım 21. Gün oldu daha bitmedimerhaba hanımlar var mı bekleyen ya da adeti yaklaşan belirti yaşayan
Ayy maşallah canim ben iki ay kullandim ve hep iki yumurtam gelişmişti. İnşallah tutar canim bu ayKizlar selam bu ay femara kullanmistim sol tarafta 4 yumurtam gelismis yarin ovitrelle mi yaptiricam dua edin banada :)
Amin insallah canim isteyen herkesin tutsun insallah. Ben 3 aydir klomen kullaniyordum yumurta gelismemde ve catlama da problem yoktu zaten ama bebek olmayinca bu ay femara ya gecti dr umarim bu olumlu sonuc verirAyy maşallah canim ben iki ay kullandim ve hep iki yumurtam gelişmişti. İnşallah tutar canim bu ay
Aminnn maddi manevi yoruyor artik insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz. Sende saglicakla dogurursun :)Kizlar insallah en yakin zamanda sonuc alirsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?