Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Herkese iyi aksamlar kizlar,
Napiyorsunuz,nasilsiniz.
Kacinci ovitrelle denemesindesiniz.
Var mi hamilelerimiz.
Pek giremiyorum haberdar degilim sizlerden. Gelismeleri haber verin:)

Iyi akşamlar canlar.bende yeni ilk bu ay kullandim klomen 2 yumurtAm büyüdü ve catlatma.ignrsi verdi doktorum oviteralla iğne bu ayın 16 sinda.vuruldum ve yumurtaliklarim çatladı bu gün 14 günüm aletine son 4 günüm var hayirlisi inslh ilk ayda tutar allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Test yap istersen yarin 15. Gunun sabah idrariyla canim. Hakkinda hayirlisi.

Kizlar selam ben 3 kere klomenin ardindan bugun dr a gittim adetimin 3.gunu femara ya baslatti bukez daha once kullanan varmi ilk kullanisim benim femara yi ?
Tugbacim bende ilk klomen kullandim bir yumurtam oluştu catlatma iğnesi oldum tutmadi ikinci ayda bende femara kullandim yinr 21 mm yumos oluştu 27 aralikta 3 gun once igne oldum bakalim sonucu bekliyorum inşallah ikimizde hamile kalırız :)

Insallah canim insallah bende bu sabah ovitrelle mi yaptırdım hayirlisiyla bukez olur insallah 4. Denemem benim

Insallah canim insallah bende bu sabah ovitrelle mi yaptırdım hayirlisiyla bukez olur insallah 4. Denemem benim
Tugbacim femara daha kaliteli yumurta olusmasini sagliyormus doktorum oyle dedi icin rahat olsun femara klomene göre daha iyi klomen rahim duvarini inceltiyor inşallah allahim ikimizde hamis oluruz cok dua edicem

Tugbacim femara daha kaliteli yumurta olusmasini sagliyormus doktorum oyle dedi icin rahat olsun femara klomene göre daha iyi klomen rahim duvarini inceltiyor inşallah allahim ikimizde hamis oluruz cok dua edicem
Niye basta onu vermiyolarki ozaman daha iyiyse. Benim normalde yumurtlama sorunum yok esimin degerleri dusuk oyuzden dr klomen femara ile daha fazla yumurta olgunlastirip spermin birinden birine tutunmasini istiyo kismet bekliyoruz bakalim sali kontrolum var yumurtalara bakicak progestana baslaticak yine.
Birde bu femara prospektusunde hic yumurtayla ilgili bise yok hep meme tumorunde kullanildigi yazıyor

Amin insallah isteyen herkese nasip olur bende hep dua ediyorum isteyen herkes icin cok zor beklemesi

Napiyorsunuz,nasilsiniz.
Var mi hamilelerimiz.
Canım Hoşgeldin..ben klomen kullanmıyorum,Tedaviyi bıraktım..adetlerim acayip düzensizleşti ve şuanda birde gögüsümde kist gibi bişi var onunla uğraşıyorum

Canım Hoşgeldin..ben klomen kullanmıyorum,Tedaviyi bıraktım..adetlerim acayip düzensizleşti ve şuanda birde gögüsümde kist gibi bişi var onunla uğraşıyorum
Himmm.
Uzuldum kuzum gecmis olsun. Umarim tez vakitte sifasini bulursun. Allah yardimcin olsun canim. Kendini sinir strese sokma biliyosun cok etkiliyor herseyi.

Napiyorsunuz,nasilsiniz.
Var mi hamilelerimiz.
herkese selamlar üçüncü deneme hala yok yani bakalım üçüncü de olacak mi iki aydır girmiyorum kızlar kafaya takmamak için yine yok yine yok hayırlısı

Kizlar birazdan dr a gidicem progestan vericek muhtemelen yine ve yumurtalarimin catlayip catlamadigina bakicak ovitrellemi 29 aralikta yaptirdim. Sizden bir ricam olucak anneannem de 99 yilinda gogusunde 2 yil sonra da karninda kanser cikti cok sukur atlattik bir gogsu alindi ve bikac organinin bir kismi alinarak temizlendi. Birkac gun once diger gogsunde de kitle tespit edildi ve biyopsi yaptirmak icin az once gitti hastaneye lutfen dualarinizi eksik etmeyin guzel hayirli sonucla dönsünler simdiden tesekkur ederim.

Kızlar merhaba benimde Kasım ayında bir kimyasal gebeliğim var 30 kasımdan beri adet olamıyorum tarlusal kullandım bugün biteli 8. Gün hala adet olmadım adet olayım bende klomene başlayacağım hayırlısı olur inşallah

Klomen adetin düZenini mi bozuyor ben ilk denememde yumurtam çatlamadı kullanmayı bıraktım bu ay 5 gün geciktim sizde de öyle oldu mu?

Klomen adetin düZenini mi bozuyor ben ilk denememde yumurtam çatlamadı kullanmayı bıraktım bu ay 5 gün geciktim sizde de öyle oldu mu?
Hayir. Benim duzenli olan dongumu erkene bile cekmisti. Tamamen kisisel birsey oldugunu dusunuyorum reglin erken veya gec gelmesini.
Yani klomen geciktirir diye bir olay yok.

Ayrica regl 5 gun geciktiyse test yapmadin mi. Bazen hava degisimi ruhsal degisimler mevsim degisiklikleri vs vss. Bunlardan da gecikebilir mesela benim reglim da gecikti suanda 2. Gunumdeyim. Ama tabi klomen kullanmadim

Benim de 4.gün gecikmem, sabah test yaptım ama bişe çıkmadı. Klomenimde aşılama için kullanmıştım aslnda ama istediğimiz gibi olmadığı için doktor bu ay yapmadı, ondan bu ay için çok beklentim de yoktu ama gecikmesi şuan sinirlerimi bozuyor aşılama için tedaviye başlycaz tekrar, ne kadar gecikirse o kadar stres oluyorm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…