- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
- #2.841
Test yap istersen yarin 15. Gunun sabah idrariyla canim. Hakkinda hayirlisi.Iyi akşamlar canlar.bende yeni ilk bu ay kullandim klomen 2 yumurtAm büyüdü ve catlatma.ignrsi verdi doktorum oviteralla iğne bu ayın 16 sinda.vuruldum ve yumurtaliklarim çatladı bu gün 14 günüm aletine son 4 günüm var hayirlisi inslh ilk ayda tutar allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Tugbacim bende ilk klomen kullandim bir yumurtam oluştu catlatma iğnesi oldum tutmadi ikinci ayda bende femara kullandim yinr 21 mm yumos oluştu 27 aralikta 3 gun once igne oldum bakalim sonucu bekliyorum inşallah ikimizde hamile kalırız :)Kizlar selam ben 3 kere klomenin ardindan bugun dr a gittim adetimin 3.gunu femara ya baslatti bukez daha once kullanan varmi ilk kullanisim benim femara yi ?
Insallah canim insallah bende bu sabah ovitrelle mi yaptırdım hayirlisiyla bukez olur insallah 4. Denemem benimTugbacim bende ilk klomen kullandim bir yumurtam oluştu catlatma iğnesi oldum tutmadi ikinci ayda bende femara kullandim yinr 21 mm yumos oluştu 27 aralikta 3 gun once igne oldum bakalim sonucu bekliyorum inşallah ikimizde hamile kalırız :)
Bugun savah 9 da 4. Ignemi yaptirdim umarim bukez iyi sonuclanir :)Herkese iyi aksamlar kizlar,
Napiyorsunuz,nasilsiniz.
Kacinci ovitrelle denemesindesiniz.
Var mi hamilelerimiz.
Pek giremiyorum haberdar degilim sizlerden. Gelismeleri haber verin:)
Tugbacim femara daha kaliteli yumurta olusmasini sagliyormus doktorum oyle dedi icin rahat olsun femara klomene göre daha iyi klomen rahim duvarini inceltiyor inşallah allahim ikimizde hamis oluruz cok dua edicemInsallah canim insallah bende bu sabah ovitrelle mi yaptırdım hayirlisiyla bukez olur insallah 4. Denemem benim
Niye basta onu vermiyolarki ozaman daha iyiyse. Benim normalde yumurtlama sorunum yok esimin degerleri dusuk oyuzden dr klomen femara ile daha fazla yumurta olgunlastirip spermin birinden birine tutunmasini istiyo kismet bekliyoruz bakalim sali kontrolum var yumurtalara bakicak progestana baslaticak yine.Tugbacim femara daha kaliteli yumurta olusmasini sagliyormus doktorum oyle dedi icin rahat olsun femara klomene göre daha iyi klomen rahim duvarini inceltiyor inşallah allahim ikimizde hamis oluruz cok dua edicem
Amin insallah isteyen herkese nasip olur bende hep dua ediyorum isteyen herkes icin cok zor beklemesiTugbacim femara daha kaliteli yumurta olusmasini sagliyormus doktorum oyle dedi icin rahat olsun femara klomene göre daha iyi klomen rahim duvarini inceltiyor inşallah allahim ikimizde hamis oluruz cok dua edicem
Canım Hoşgeldin..ben klomen kullanmıyorum,Tedaviyi bıraktım..adetlerim acayip düzensizleşti ve şuanda birde gögüsümde kist gibi bişi var onunla uğraşıyorumHerkese iyi aksamlar kizlar,
Napiyorsunuz,nasilsiniz.
Var mi hamilelerimiz.
Himmm.Canım Hoşgeldin..ben klomen kullanmıyorum,Tedaviyi bıraktım..adetlerim acayip düzensizleşti ve şuanda birde gögüsümde kist gibi bişi var onunla uğraşıyorum
Sagolasın canım Hayırlısı Allahtan var Herşeyi bi sebebiHimmm.
Uzuldum kuzum gecmis olsun. Umarim tez vakitte sifasini bulursun. Allah yardimcin olsun canim. Kendini sinir strese sokma biliyosun cok etkiliyor herseyi.
herkese selamlar üçüncü deneme hala yok yani bakalım üçüncü de olacak mi iki aydır girmiyorum kızlar kafaya takmamak için yine yok yine yok hayırlısıHerkese iyi aksamlar kizlar,
Napiyorsunuz,nasilsiniz.
Var mi hamilelerimiz.
Hayir. Benim duzenli olan dongumu erkene bile cekmisti. Tamamen kisisel birsey oldugunu dusunuyorum reglin erken veya gec gelmesini.Klomen adetin düZenini mi bozuyor ben ilk denememde yumurtam çatlamadı kullanmayı bıraktım bu ay 5 gün geciktim sizde de öyle oldu mu?
Ayrica regl 5 gun geciktiyse test yapmadin mi. Bazen hava degisimi ruhsal degisimler mevsim degisiklikleri vs vss. Bunlardan da gecikebilir mesela benim reglim da gecikti suanda 2. Gunumdeyim. Ama tabi klomen kullanmadimKlomen adetin düZenini mi bozuyor ben ilk denememde yumurtam çatlamadı kullanmayı bıraktım bu ay 5 gün geciktim sizde de öyle oldu mu?
Benim de 4.gün gecikmem, sabah test yaptım ama bişe çıkmadı. Klomenimde aşılama için kullanmıştım aslnda ama istediğimiz gibi olmadığı için doktor bu ay yapmadı, ondan bu ay için çok beklentim de yoktu ama gecikmesi şuan sinirlerimi bozuyorKlomen adetin düZenini mi bozuyor ben ilk denememde yumurtam çatlamadı kullanmayı bıraktım bu ay 5 gün geciktim sizde de öyle oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?