Klomen+Ovitrelle ile hamilelik ve turevi sorunlarla ilgili paylasimlar

Klomen+ovitrelle ile kacinci ayinizda hamile kaldiniz?

• 1. Ay

OY: 22 61,1%
  • 2. Ay

OY: 11 30,6%
  • 3. Ay

OY: 3 8,3%
  • 4. Ay

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    36
Ayrica regl 5 gun geciktiyse test yapmadin mi. Bazen hava degisimi ruhsal degisimler mevsim degisiklikleri vs vss. Bunlardan da gecikebilir mesela benim reglim da gecikti suanda 2. Gunumdeyim. Ama tabi klomen kullanmadim
Gecen ay yumurtam büyüdü ama iğne kullanmadım doktorum umutsuz konuştu nitekim regl de oldum zaten. Bu ay bişey kullanmadım normal gün aşırı ilişki gecikmenin 2. Günü test negatif. Kasık ağrım var ve kremsi akıntım var. Cuma kan testi yapmayı düşünüyorum ama kist olmuş olablir

Yumurta Büyütücü ilaç isteyeblirsin. Benden rahim filmi istedi ben çektirmedim

Belirtilere takilma asla. Inan ki belirti iste bedeninden yuzlerce bulursun. Psikolojik olarak.
Kan da verme, bekle biraz testte pozitif gormeden kan verme taraftari degilim. Daha yikici oluyor.

Belirtilere takilma asla. Inan ki belirti iste bedeninden yuzlerce bulursun. Psikolojik olarak.
Kan da verme, bekle biraz testte pozitif gormeden kan verme taraftari degilim. Daha yikici oluyor.
Bende de o cesaret yok açıkçası eşim de umutlanıyor hem sonuç negatif olursa. Peki napablirim ilk defa bu kadar gecikiyorum kaç gün sonra kan testi yapayım? Az önce de yumurta Akı kıvamında beyaz akıntım oldu

Bu ara pko var bende ama adetlerim genelde düzenlidir en fazla 2 gün gecikmişti
Bende pkoluyum canim. Pko da adetin duzenli olmasi gibi duzensizlesmeside normaldir. Her kadin gecikme yasayabilir. Saati satine olanda yasayabilir. 2 senedir gecikmeyen adetim gecen ay 12 gun gecikti. 42. Gunde regl oldum. Bu bir ornek mesela. Hamilelik yoksa bile bu denli kafana takman zaten sinir stresin adetini geciktirecektir. Sakin olmaya bak.

Inanki akintinin her turlusunu yasadim su 4 senelik bebek maratonumda. Hic biri kanda gebeligin tescillenmeden onem tasimiyor onu anladim. O yuzden tekrar soyluyorum sana ve yazdiklarimi okuyan tum yoldaslarima akintilara belirtilere takilmayin. Fakat gebelikten supheleniyor kahve pembe kirmizi lekelenme yasiyorsaniz durum degisir.

4 yıl mi bu süreçte Bebeğin olmadı mi? Belirti arıyorum kendimde sürekli benim korktuğum kist olması klomen hormonlarımı bozdu muhtemelen çünkü bende işe yaramamıştı

4 yıl mi bu süreçte Bebeğin olmadı mi? Belirti arıyorum kendimde sürekli benim korktuğum kist olması klomen hormonlarımı bozdu muhtemelen çünkü bende işe yaramamıştı
Evet 4 sene ve hic gebelik gecirmedim kimyasal bile olmadi. Bu yuzden artik bedenimdeki belirti diye tabir edilen aslinda normal yasantimizda her zaman var olan hurafelere inanmiyorum :))))) ta ki kanla tescilleyene kadar. Sende biraz kafani dagit derim. Kendini oyalayacak isler bul. Seni iyi anliyorum cunku bu duygu durumlari cooook fazla yasadim.

Ya çok üzüldüm benim 5. Ayım henüz. Napim artık beklicem bi süre daha

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım ignede olucaktım ama 13. Gün gittimde çatlamıstı gerek kalmadı. Ama benim umutlarım tükeniyor

Ya çok üzüldüm benim 5. Ayım henüz. Napim artık beklicem bi süre daha
Beterin beteri vardir her zaman. Simdi ben sana gore daha kotu durumdayim. Ama benden zor surecler yasaynlar var. Bunlari dusunerek kendimi dizginliyorum. Ya sabir. Rabbim buyuk. Kendini degistir biraz. Gecen gunduzun bebek olmasin. Biraz bekle doktora git. Icin rahat edecekse. Kendine aktiviteler bul sabirli ol. Rabbim tez zamanda aratmadan versin insallah.

Arkadaşlar merhaba.ben bu ay ilkkez klomen kullandım ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.iğnenin 10.günündeyim.kasıklarımda baskı var sanki şişmiş gibi oturunca.ilişki sırasında da ağrım oluyor.böyle şeyler yaşayan oldu mu?dün biri hamile kalmış olabilirsin rahim bağları uzarken ağrı olır dedi.ben kistten korkuyorum.bana yardım edermisiniz?

Tüp bebek denemen oldu mu? Ben şöyle düşündüm cuma gideyim doktora söyliyim bu kadar gecikme niye oluyor diye sen ne kadar bekle diyosun

Kızlar merhaba, dün doktora gittim yumurtam 16.5 mm idi adetin 15. Gününde yani ne zamana çatlar acaba bi fikriniz var mı? Muayene oldum pko fln da değilim ama neden bu kadar geç catliyor yumurtam diye de düşünmeden edemiyorum..

Bu ay ben de klomen kullandım ilk defa.
Dün De çatlatma iğnesi oldum.
Şimdi denemeler sürüyor.
Bakalım inşallah olur.
Yumurtam 19-20mm çok iyi dedi dr bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…